Casnicutze sexy ( 118 )

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Da Andreea si io m-is! Se pare ca am ratat si anul asta intalnirea de la mare!

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mirela multumesc . Sanatate multa lui Robert, baga si tu orez si morcovel in papita lui, sa-l mai stringa la burtica. -ici si tie sa-ti treaca si sa fiti sanatosi toti

Doina eu nu mai am oute, dar ciocnesc unul virtual . Adevarat a Inviat !

Georgi multumesc

Cuscra multumesc de felicitari. Am ochit ginerica mumos in poze, iar in asta http://good-times.webshots.com/photo/2393161560088512827mVTdzd , sinteti indragostiti rau de tot

Andreea cica a ratat cuscra intilneala de la mare, dar mai ramine cea de la Iasi cind mergi la soacra

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna frumoaselor,
noi astazi am fost programati la analize toti 4(buna data imediat dupa Paste) mai ales dupa atata mancaredar asta e...programarea se respectacopilashilor le-a luat din deget si nu au plans delok...ruxi chiar se uita tare curioasa...
am fost iarasi sa-mi caut pantofi si nu am gasit nimic din ce mi-a placut la numarul meu...deh daca traiesc pe picior mare...ce sa fac mi-am cumparat un ruj super si m-am mai calmatdar ma dor picioarele de innebunesc acum cat am umblat...
fetelor bine ati revenit acasa
va pup pe toate si sunt pe-aici

monica
mami de alex(7 iunie 2001)si ruxi(16 dec 2004)

Mergi la inceput

Cuscra,bine ca nu l-ai ochit pe giner-tu cand se dadea la fete.

Monica,sa stapanesti rujul sanatoasa. La mine urmeaza iar o perioada de...fara ruj.

Miha si Robert

Mergi la inceput
Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Liana30

Da di shi?

Miha si Robert

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Liana30

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"14

Nasica

Mergi la inceput

Cuscra lasa mai sa se dea la fete, daca are succes, inseamna ca e baiat priceput
Dar de ce nu te rujezi, iar ai idei din alea de sarcinoasa ? Eu numai suvite nu am vrut sa-mi fac in rest, am mincat la ruj, cit am putut.

Monico sa stapinesti rujul, lasa ca nici eu nu gasesc papuci mumosi cum vreau eu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Fetelor, gata, ati venit din plimbari?ce bine cred ca este sa te mai plimbi !povestiti cum a fost?

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput