Casnicutze sexy ( 118 )

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Buna dimineata!am ramas emotionata, sunt de fapt...si uitam sa fiu politicoasa!!!
Olga, ce face Tony!multa sanatate!
Cami si voua multa sanatate!
Mirela, oare ce e cu virusii astia?e bine Robert acum!dar voi ce ati patit?tot raciti?sau altceva?Sanatate multa!
Fetelor va invit la cafeluta!diseara dau de beut, fac cinst pentru Max!sunt curioasa cum se comporta in masina, cum se descurca Dana cu el???
Trebuie sa fac mancare , ii intreb si eu pe ai mei ce ar mai manca si imi raspund:ce vrei tu mama!!!vad eu...

Redati-mi viata!

Putin cu putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgi75 spune:

Neatza.
Liana .
Cami sanatate lui Robert.
Olga sanatate lui Tony.
Mirela sanatate tuturor.
Ieri nu a mers netul si n-am mai intrat la voi.
Azi am program de spalat, mers la mama si apoi la tata la tara sa-i fac si lui ceva de papa.
Va .Ma duc sa-mi termin cafeaua

Mergi la inceput

Georgi, si eu am bagat masina sa spele.Imi beau cafeaua acum apoi trec la mancaruri si nu am idei???Spor la treburi!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Eu am facut ieri ciorba de porc si pilaf cu carne de pasare (moartea Stefaniei...toata ziua ar manca pilaf )
Spor si tie .

Mergi la inceput

Georgi, as face si eu pilaf cu carne de pasare dar nu ii place lui Dan...cred ca o sa fac o ciorba de porc si mancare de mazare cu carne de pasare.
A plecat acum Dana mea spre Craiova, la Liana!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Fetelor, am baut cafeaua, merg la bucatarie, caci trebuie!Mai vin printre mancaruri!Va pup pe toate!

Redati-mi viata!

Mergi la inceput

Mey...ce liniste...
Ma duc sa bag un si apoi ma uc la tata la tara sa-i fac si lui mancarica.
Va

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiriki spune:

Liana foarte frumoasa povestea ta. mi-au dat lacrimile
Olga sanatate lui Tony
Cami sanatate lui Robert
Mirela multa sanatate si voua
Doina cu placere. imi pare foarte rau ca nu pot mai mult, dar de fiecare data cand pot trimit. Va doresc sa va bucurati de Max, iar Mister Balu il saluta cu drag si abia asteapta sa se joace cu el cand vom fi acasa.
Georgi cum se simte mama ta?
Miha cum te simti?
Eu n-am mai intrat nici macar sa va salut, sa-mi fie rushine. Dar sper sa ma intelegeti ca nu am fost in stare de nimic. Balu a fost iar operat, de data asta a avut ceva pe piele. Peste 2 luni va fi operat la piciorush. Am sunat-o pe ``prietena `` care mi l-a dat pe Balu sa-i multumesc pt ca n-a fost in stare sa-l duca la medic atunci cand a avut accidentul de mashina.In fine....vorba sotzului acum nu pot schimba nimic din trecut, doar sa-l facem sa fie fericit la/cu noi.
Azi cand am ajuns acasa am gasit in cutia postala un plic in care era o felicitare cu textul: Dragul nostru Balu, iti dorim insanatosire grabnica. copiii care te iubesc cel mai mult ......( copiii vecinilor)
Am plans o jumatate de ora. Foarte frumos.
Imi pare rau pt ca m-am descarcat
Va pup pe toate si multumesc ca existati

MIKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

neata gagici.
multumesc mult pt info.
am inceput d eieri sa luam (toti) furazolidon si smecta.
Toti 3 suntem cacaciosi
Problema este ca Robert e de marti,Maia de joi si eu de vineri
Cred ca ne-a aduc Robert de la gradi un virusel ceva
acum stam cuminti si asteptam sa ne facem bine.

olteanco,bravo.ai un suflet imens.pupicii mei de rigoare pt gest

"nimeni nu moare virgin.viata i-o trage fiecaruia cel putin odata."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

Mirela sanatate multa la toti

Cami sanatate multa la toti. Bagati la greu banane, asa a facut vecinul meu care avea un virus intestinal urit, a bagat ala banane vreo 5-6, ca a doua zi nu a mai avut nimic la burta.

Miki m-ai emotionat si pe mine, cu plicul de la copii vecinilor . Frumos catelul, sa-ti traiasca si sa fie sanatos.

Dispar la treburi casnice , dar va tuc pe toate dulce, dulce, dulce.

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput