Casnicutze sexy ( 118 )

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

camiiiiiiiiiiii daca vrei iti trimit euprin posta furazolidon..
stati asa sa imi aduc aminte cum se pun poze in album si vi'l arat imediat pe Max..numai sa nu va indragostiti de elsi voi

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"14

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by alexa si mami

sa vedem, sa vedem. iti aduci aminte ca acu' citeva saptamini monica, parca, te intreba de ce te tineai de burtica intr-o poza? cred ca a presimtit ceva, ea sau tu :))) bafta la dr, sa ne aduci vesti bune

Mey...asta era prin ianuarie,de atunci au mai trecut fo 2 cicloase peste mine. Oricum o sa vad dupa amiaza ce spune si dr,ca si eu am oareshce banuieli si nelamuriri...

quote:
e weekend

Miha si Robert

Azi poti fi caine...Maine poti fi copac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Cami,vrei sa-ti fac un colet?

Alina,vrei sa-ti fac o poza cu burta?

Miha si Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

olga , sanatae lui TONY.mai ,chiar in ce zona sunt ganglionii?poate sunt inflamati si de acolo si VSH-ul marit.oricum vad ca sunteti cu febra si poate va da antibiotic si o sa vezi ca dispar si ganglionii.
cami, sanatate lui ROBERT.nu au coarne acolo? compot sau deshidratate? baga banana cu branza, mar cu branza de vaci.solutie de IMODIUM .orice numai sa scapati de kkceala.

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

quote:
Originally posted by mariussimiuc

si eu vreau sa vad burtica.se poate?
auzi da ce banuieli ai? aveti gemeni sau tripleti in familie?

Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danelutza spune:

quote:

quote:

sa vedem, sa vedem. iti aduci aminte ca acu' citeva saptamini monica, parca, te intreba de ce te tineai de burtica intr-o poza? cred ca a presimtit ceva, ea sau tu :))) bafta la dr, sa ne aduci vesti bune

Mey...asta era prin ianuarie,de atunci au mai trecut fo 2 cicloase peste mine. Oricum o sa vad dupa amiaza ce spune si dr,ca si eu am oareshce banuieli si nelamuriri...

Iote aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97203&whichpage=7 unde spuneam ca banuiesc ca creste Teodora in burtica, iar poza http://good-times.webshots.com/photo/2088622240088512827nsvbOe vad ca e de pe 18 martie, deci e posibil sa fi ghicit ca era Teodora acolo

Daniela si micuta Isabella
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Olga sanatate multa lui Tonyla

Cami sanatate si treci pe morcoveti si orez sa treaca burtica baiatului

Andreea sanatate multa lui Gogo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Nasterea printesei noastre, poze in casuta galbena de sus , www.dropshots.com/danelutza" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:

Miha si Robert

DAAAAA, vreaaaaau! chiar te rooog! da' chiar ce banuiesti tu?
cami, alexa cind a avut un episod nasol de enterocilita, era kkcioasa kkciosilor, nici un medicament nu a dat rezultate, regimul e sfint. regimul f strict. supa de pui cu morcovi, orez cu piept de pui, brinza de vaci cu banane, mere coapte, cereale (fara zahar, gluten si lapte). fixeaza-i niste mese fixe, asa ca la bblusi. da-i sa pape putin si des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

quote:
Originally posted by Danelutza

quote:

quote:

Iote aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97203&whichpage=7 unde spuneam ca banuiesc ca creste Teodora in burtica, iar poza http://good-times.webshots.com/photo/2088622240088512827nsvbOe vad ca e de pe 18 martie, deci e posibil sa fi ghicit ca era Teodora acolo

sar'mina danelutza de sustinere. acu' sa te vedem, miha, mai poti sa spui ceva? ca nu era in ian, ci acu' citeva saptamini.

Mergi la inceput

Alinuta cred ca nu ne mai raspunde cuscra, am ochit si poza

Cuscra dupa ce-ti spune doftora cite saptamini ai, sa treci sa dai nota explicativa la noi, da ?

Mergi la inceput