***LA REDOUTE(18)***
Raspunsuri - Pagina 28
ella_74 spune:
aissa,
multumesc pentru raspuns; am cont in euro si nici nu ma grabesc cu banii, important e ca pot rezolva in felul asta problema si nu trebuie sa stau cu faxu' pe Sabine ca sa-mi dea altceva;
Oricum comanda pierduta era o rochita pe care acum o vad mai scumpa pe site dar sigur va intra la reduceri, deci pot s-o comand iar; cat dspre codul de cadou pe care-l folosisem, setul de masa roz, m-am umplut deja de cadouri LR si nu sufar foarte tare ca nu l-am primit.
iti urez sa te faci bine cat mai repede.
+36
ella
madau spune:
Aissa insanatosire grabnica
Ella hai ca m-ai facut curioasa ce e cu Mothercare...ma duc sa bag un oki sa vad ce au pe acolo
Taniuk cum sa ma ascund dupa degete????? Am avut ceva hainute Redoutiste in sacosa Mirunei, adevarul complet e ca ne-a cam laudat toata lumea ce blugi frumosi avem...si ce bluzite colorate
. Nu m-au crezut cand le-am spus ca am dat 3 euro pe hanorac, dar nu am divulgat secretul![]()
Io acum am aterizat acasa, am fost afara cu pitica si cu tati, sunt pe baricade sa ma hotarasc odata cu comanda aia.
Aaaa, m-am vazut cu Addya si avea pe ea una din bluzele de la ultima comanda...arata SUPER
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
lavi02 spune:
Ieri si azi mi-au venit cele 2 comenzi de pe 30, asa ca pot declara ca am reglat in sfarsit comanda pierduta de pe 6 februarie!!! 

madau cand ai timp, sterge-ma de pe lista comenzilor nesosite sau scrie: rezolvat in dreptul ei.
http://www.laredoute.fr/vente-les-2-t-shirts-fille-aws.aspx?productid=324112842&documentid=207607&categoryid=22918152&single=&hasnext=1&hasprev=1faine (am luat 114)
http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-en-voile-de-coton-okaou.aspx?productid=324095463&documentid=321407&categoryid=23112573&single=&hasnext=1&hasprev=1
evazata de sus, din batist, ideala pt canicula (am luat 126)
http://www.laredoute.fr/vente-la-robe-imprimee-okaou.aspx?productid=324094933&documentid=321407&categoryid=23112573&single=&hasnext=1&hasprev=1
f faina; culorile sunt mai puternice decat in poza (86)
http://www.laredoute.fr/vente-la-jupe-imprimee-soft-grey.aspx?productid=324096108&documentid=321407&categoryid=23112573&single=&hasnext=1&hasprev=1
materialul e f fain; dar nasol
culorile sunt un pic duse, adica fondul bej e patat pe alocuri cu albastru; de parca cineva ar fi spalat-o, vazut ca se pateaza si returnat-o; mi-a dat o impresie de second hand si mi-a lasat un gust f amar
Din pacate costa prea mult sa fac retur.
http://www.laredoute.fr/vente-le-pyjama-enfant-dora.aspx?productid=324106729&documentid=201206&categoryid=22919287&single=&hasnext=1&hasprev=1
faina
http://www.laredoute.fr/vente-les-2-pyjamas-enfant.aspx?productid=324103510&documentid=201206&categoryid=22919287&single=&hasnext=1&hasprev=1
parca e mai fain materialul decat la pijamaua Dora, merita din plin
+ faimosii pantaloni trompette pe care nu-i mai gasesc - f faini;
+ un hanorac Tipster pt mine, de mers in parc, nu-mi prea place,ma asteptam sa fie mai gros materialul dar merge, ce sa zic?! Nu-l gasesc acum.
Imi pare rau ca nu il vazusem pe ala AWS luat de Feli 
Lorenza spune:
Lavi,ma bucur ca ti-ai recuperat banii,dar sunt
pentru bucuria stirbita!Inca o
pentru LR!
claujro spune:
Sunt eu nebuna sau iar a disparut AH de pe prima pagina? Ca vad ca tot dispare si tot apare si baga produse si scot produse... Ce se intampla?
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
nushulica spune:
salutare fetelor! am revenit si noi acum am fost plecati 2 zile la munte...vad ca a prins viata subiectul v-ati intors toate de la petrecareala![]()
aissa multa sanatate
madau, clau sa va fie de bine concediul
frumoase poze
eu am gasit aviz in posta ma duc maine sa iau coletele sper sa fie 3 ca am 2 comenzi din 29 si una din 1 aprilie![]()
acum ma duc sa bag o comanda dar ma enervez ca nu mai gasesc o pereche de pantaloni pe care i-am vazut acum 3 zile![]()
INGRID
nushulica spune:
am uitat sa va zic ceva
am purtat zilele astea la munte un tricou de la puma luat de pe redoute nou noutz si au aparut niste gaurele mici la bata jos fix langa cusatura![]()
parca ar fi putred materialul altfel nu-mi explic ca doar n-am tras de el cu dintii

INGRID
madau spune:
Gagici io maine plec cu Miruna pana la strabunica ei la Ramnicu Sarat asa ca voi trage chiulul, va schimb de acum subiectul ca sa aveti ce palavragi![]()
Madau si
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
claujro spune:
quote:
Originally posted by madau
Gagici io maine plec cu Miruna pana la strabunica ei la Ramnicu Sarat asa ca voi trage chiulul, va schimb de acum subiectul ca sa aveti ce palavragiMadau si
Du-te si la Mon Pell unde ne-a zis Monica si vezi cum sunt pantofii...
Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI
madau spune:
CAPITOL NOU aici

Madau si