***LA REDOUTE(18)***

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Claudia , ce ti-ai luat? Da-mi si mie idei ca si eu vreau sa dau o comanda mica/mica sa bag codul ala pentru gentile rosii!
Problema e ca nu stiu ce, ca Bianca are sifonierul de da pe dinafara, la noi nu pre nimeresc masurile....grea dilema!

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io m-am hotarat la sandalele ptr Miruna, si acum stau si ca *oiesc sa vad ce mai iau, vad ca mai sunt si chestii noi, nu stiu ce cod sa mai bag...parca l-as baga pe ala cu gentile rosii

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput
Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

hello,

mama cat ati scris, o zi n-am intrat si v-ati facut de cap

madau, super poze la Kempinski, e unul si in Bansko chiar la baza partiei, nu sunt fraeieri bulgarii astia...e cel mai tare hotel din statiunile lor.
Miru e o dulcica...

bagat si eu email la kiabi; poate vin si astia sa ne mai usureze in buzunare; aplica strategia de marketing a hypermarketurilor : nu pui in cos doar ce ai nevoie, ci lucruri care doar ti-au placut.

ella +36

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Neata...
hai ca ieri v-am stresat cu adidasii aia si tot n-am terminat m-am uitat pe site si la toti adidasii nike scrie ca trebuiesc comandati cu un nr mai mare. la perechea pe care o vreau eu, nu scrie si sunt din colectia taillissime...cum sa-i comand?
http://www.laredoute.fr/product.aspx?PresCode=5204178&SizeCode=00044&Quantity=1&PersText=&ItemId=4&Mode=Update&Single=true&ksource=-1 si ma tot macina...nu par prea de dama???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Neata!
Madau www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324117310&documentid=207607&categoryid=22907573&single=&hasNext=1&hasPrev=1" target="_blank">geanta aceasta are fermoar si sus, la compartimentul principal? Ca in poza vad doar o incuietoare de metal. Iar materialul e mai teapan?

Dordia cred ca acelasi mail l-am primit si eu e doar pentru colectia PE si reduce DIN PRETUL INTREG. ASa ca nu faci mare lucru ca majoritatea produselor sunt deja reduse. Eu n-am gasit la ce sa-l folosesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilupep spune:

Adina, prima bluzita am luat-o eu pe beige. E un material usor elastic, incretit in dreptul sanilor.Mie imi place.
Ai grija sa comanzi conform tabelului lor, ca asta chiar corespunde dimensiunilor din tabel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Felicia, palarioara ce marime ai luat-o? cum ii vine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Cin am luat 48 (Diametrul capului Ilincai e de 44 cm). Si sunt bune. De fapt, sunt cam fixe, sper sa nu intre la apa
Uite aici:
http://new.photos.yahoo.com/feliciamirela2001/album/576460762397570057/photo/294928804326278264/0

Au disparut adidasii de la reduceri, de fapt toata incaltamintea sport d ela Aubaines, cred ca o schimba

Edit: pardon, circumferinta
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput