***LA REDOUTE(18)***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Si eu as vrea costum de baie, dar din cauza masurilor nu-mi iau...in mod sigur n-o sa nimeresc sa-mi vina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Stiu ca Andreap si-a comandat costum de baie dar sigur din 2 piese. Cat despre a lua cu asa o marja de 3 numere nu m-as baga. Am vazut si eu unele care imi plac dar nu au masura mea, iar la ce au masura nu ma incanta. Poate mai baga unele noi mai incolo...sper si eu.
De primit azi nu am mai primit nimic, a fost si sotul la posta asa ca nu am ce spera pentru azi.
V-a venit mailul cu 0 fdp pt 90 euro comanda? Ceva cu "A BUCURESTI ou ailleure..." Codul e 65854. Eu nu pricep ce e cu long weekendul, se comanda numai in weekend sau cum???
http://www.laredoute.fr/StaticPage/hub_wemai.aspx?omniturecode=0010549RM055015990549

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giliola spune:

quote:
Originally posted by catutza

Si-a comandat cineva costum de baie. Ma cam bate gandul...dar mi-e ca o dau in bara cu masuratorile. Am vazut ceva care sa-mi placa si sa nu fie super scump, dar nu are masura mea, e ori mai mic, ori mai mare cu 3 numere. Costumul e o singura piesa, ce ziceti...merge?

Cata si Bianca-Maria(2.11.2005)

mi-am comandat eu costum de baie, dintr-o bucata, sunt f f multumita de el, l-am si probat la piscina, e plin materialul, cusaturi de calitate (anul trecut am dat 135 ron pe un costum de la jolidon si dupa ce l-am imbracat prima data au cedat cusaturile, asa ca, de nervi l-am aruncat)...am comandat marimea 42/44, cat port in mod normal, imi vine perfect...am sa il caut pe site, sa pun link...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Bine v-am regasit!

Pe mine m-au suparat rau LR chiar de Pasti!
I-am dat sotului 2 tricouri ce le comandasem pt el de Iepuras si unul dintre ele e PLIN DE DEFECTE!!! Nu mai spun ca are cusaturi urate (ceva reparatii) la baza gatului, dat materialul e ciupit/gaurit, ce mai, numai in casa la facut cu aspiratorul il poate purta. Ma si intreb daca e cumva nou sau a fost doar bagat in punga aia!

E vorba de tricoul asta: http://www.laredoute.fr/product.aspx?ProductID=324095793&DocumentID=321407

Ar merita sa le fac poze cu zoom pe toate defectele si sa le trimit pe email, vreau sa-i intreb care e procedura cand livreaza marfa proasta/cu defecte????

Vreau si eu sa bag mail la Kiani.

Va

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

uitasem:

Madau cate haine LR ai avut cu tine in bagaj?

Tania 14+ &
bebemic
& "Che" Stefan (17.12.2005) www.babysfirstsite.com/stefanmarcu" target="_blank">Nazdravan (site nou!!!)

Intuitia este o calitate a femeii care o ajuta sa-si contrazica barbatul inainte ca acesta sa apuce sa deschida gura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

am descoperit k am hainutze Kiabi...primite din germania de la o amica.
habar n-am avut de kiabi pana sa vorbim pe net, dar acum am studiat "problemele" pe la toate cusaturile si m-am hotarat sa comand de la ei daca dau drumul la livrari in ro. eu le-am scris in formularul de pe sit
stiu si de ce nu le-am acordat mare atentie pana acum, sunt culori sterse, griuri, bejuri,seamana cu "grain de ble" care mie nu-mi place neam.
ma duc sa-mi scol cupilu care doarme de pe la 13.40, daca aku rupe patu, la noapte ce ne facem???

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addya spune:

tania, nasoala faza

da' la cat de urat, nebarbierit shi netuns e tipu din poza, daca asa o fi modelu, cu gaurele???

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

ADDYA m-am stricat de ras!!!

Macar daca erau si gaurelele alea in locuri mai sexi, nu la ceafa si in jurul gatului!

Tania 14+ &
bebemic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Io insist cu intrebarea : voi puteti sa intrati pe www.kiabi.fr?
Eu am incercat pana acum de 10-15 ori si...pauza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlada spune:

Da ! chiar acum am intrat direct de pe linkul pus de tine

Andreea si Vlad
Iubirea mea

Mergi la inceput