***LA REDOUTE(18)***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns addya spune:

nu mi-a venit coletul din 30.03
am fost la posta unde era gagica lui fi-miu (e una cu parul lung si asta rade la ea de o topeste, cauta aia toata posta daca ii zic ca e pachet pt pitic)DAR am aflat ca dupa-amiaza asteapta colete externe. Poate imi vin shi mie bluzitele...

felicia, eu fac zambre la adidasii aia de muult, dar vreau pe verde si nu au 39. Mie mi se pare ok daca au interior de panza, pentru vara e chiar mai bine decat piele. Parca i-am vazut si in catalog, din pacate eu nu il am acasa sa ma uit, oricum din ce am observat in catalog e descriere ceva mai detaliata...

ma oftica astia de la ma-reduc, nici un cadou interesant...ma duc sa mai scobesc.

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cin spune:

Aissa, poate totusi cel din 15 e doar intarziat...nu-mi vine sa cred ca cineva poate avea asa ghinion... desi si eu am procent de 50% colete sosite...din ce vad, conduci detasat
azi trebuia sa-i scriu si ei sabinei, dar n-am dispozitie...la cat am asteptat 8 saptamani, mai pot astepta 1-2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

eu astept un colet din 28 .03 dar dupa cum se misca astia de la posta cred ca mai am de stat .Vineri am ridicat de la posta fara aviz colete din 20 si 26 si abia ieri mi-au venit avizele pentru coletele deja ridicate . la ce au mai facut avize daca eu deja ridicasem coletele sau le-a purtat postasul cu el?

SOSO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Addya bine ai revenit! Tu ai luat ceasul cadou de la ei? Si ziceai ca are cadranul ruginit. Sau te confund?
Si eu as vrea tot adidasii cu verde, dar deh, tot 39 imi trebuie si mie si nu au. Merge si roz...
Eu aici port 38, dupa tabelul lor cica 39... Doru nu e de acord cu cumparatul online a incaltamintei, asa ca ma risc Daca nu-mi vin, cred ca imi da in cap cu ei

Eu am tot scobit pe ma-reduc, la fel mi se pare si mie, slaba oferta!

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soanso spune:

cin,sunt mai draguti slipii oui-oui si eu zic ca merg si la baieti = scrie ca sunt de bumbac lucru esential pt. dat direct pe piele.

Ce misto ca ne dam si cerem pareri in legatura cu prosusele,zici ca suntem la cumparaturi cu prietenele.

SOSO

Mergi la inceput

felicia, eu nu am luat ceasul....pt ca nu mai port de cand am mobil

yo-te cod interesant:
52965 pt colectia Tailissime, 15 euroi plus FDP = 0 plus sac vert amande merge si pe pret verde, numai pe rosu nu...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan
www.dropshots.com/day.php?userid=235207&cdate=20070122&ctime=123718" target="_blank"> Razvan tine o conferinta - filmulet

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

quote:
Originally posted by addya
[

yo-te cod interesant:
52965 pt colectia Tailissime, 15 euroi plus FDP = 0 plus sac vert amande merge si pe pret verde, numai pe rosu nu...

P-asta l-am folosit de muuult,pe ambele conturi.In ultima vreme n-am mai vazut nici un cod misto,cu reducere serioasa.Numai vrajeli gen 25-35% la PE 2007 sau cadouri de 2 lei.

Mergi la inceput

laq ce adresa ati scris la kiabi?
hai sa le bag shi eu un mail artistic...

Adina si Razvan

Razvan-Nazdravan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Apropo de Kiabi, puneti si voi un copy-paste dupa mail, heeeelp. Le scriu si eu dar sa nu fac greseli chiar foarte mari.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
POZE MARA SI MATEI
POZE PARINTI

Mergi la inceput
Mergi la inceput