***LA REDOUTE(18)***
Raspunsuri - Pagina 17
carolinah spune:
am facut pe 28.03 2 comenzi. Un ami-a venit pe 5.04, cealalata nici pana in ziua de azi. Strange!!!
Ieri am mai facut o comanda, si am folosit codul asta: *11584 – 30% eur red la art pref+25% red restul comenzii + couette reversibila ; pt colectia 2007 si 2006 nereduse/pret verde*. Ce-i aia couette, ca eu l-am folosit pt reducere de fapt, dar acum sunt curioasa si care este cadoul.
Si ieri am comandat prima oara haine pt mine. Eu port la pantaloni 36/38 german (Steilmann, H&M, Dika de la noi etc). Aici mi-am luat o pereche 38 si una 40. Cat sunt de departe de realitate?
lina, cu Alina si Ana... si tati, evident
cris-gabi spune:
Carolina, vezi pe prima pagina sunt coduriel de reducere, unele au si poza, couete - patura, pilota..........
Fetele au primit-o cadou asa ca poate iti spun cum este.
aissa spune:
Aia orange e o pilota subtirica, are practic 2 straturi, unul orange si unul roz iar intre ele o fi un stratulet subtire de ceva umplutura. Eu am pus-o fetei, ca o indoi si e numai buna pentru ea. E misto, dar nu e groasa, e subtirica, ceva mai groasa decat un cearceaf (pus in 2 fireste).
Poze
felicia74 spune:
Asa e mai, cum de nu l-am vazut? Ca doar ma uitasem pe lista.
Cu adidasii, lasati, ca tot ii iau, ma gandesc la ei de cand i-am vazut![]()
quote:
Originally posted by cris-gabiquote:
Originally posted by felicia74
Vreau si eu cod + poza (avea cineva dar nu mai stiu cine) cu gentile rosii
Acum ma duc sa vad ce e cu Kiabi-ul acesta.
PS: nu ma uitati cu intrebarile mele
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Felicia poza cu gentile rosii este pusa de Mada, pe prima pagina la coduri.
La prima intrebare nu stiu ce sa-ti spun , insa adidasii nu au piele in interior.
Am scris si eu la Kiabi
Cristina , mami de Alex si Adi
miki68 spune:
I-am "e-mail-at" si eu pe cei de la kiabi. Sper sa-mi raspunda ca i-am periat cit de frumoase si ieftine sunt produsele lor bla, bla, bla...
cristina d.
Jasmine spune:
Minunat ar fi sa-i dam pe brazda si pe aia de la Kiabi
.
Acusica bag si eu un mail.Sau 2-3...ca adrese de mail am,slava Domnului ![]()
cin spune:
Of...n-am dat comanda ca nu m-am putut hotari ce chiloti sa-i iau lui fi-miu pt la vara, la mare
http://www.laredoute.fr/product.aspx?productid=324111440&documentid=207607&categoryid=22920638&single=&hasNext=1&hasPrev=1
sau astia http://www.laredoute.fr/product.aspx?categoryid=22921974&productid=324115614&documentid=207607
imi plac mai mult cei oui-oui...sunt haiosi, si desi scrie ca-s de baieti tot ma intreb daca merg ...
felicia74 spune:
am mai gasit un cod ptr un alt cadou: 40584 - cesti si farfuriute verde cu rosu.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
aissa spune:
Eu desi inca astept (21 martie, 3 aprilie...) am alimentat azi cardul asa...sa fie acolo
. 15 martie cred ca e pierduta definitiv (fiind retrimisa e greu de crezut ca mi-ar da Sabine a 3-a oara dreptate) dar m-as multumi cu atat daca ar veni celelalte, mai ales cea din 21 martie.
Poze