Cat si Cand v-ati ingrasat in timpul sarcinii?
Eu am luat deja peste 7 kg (tocmai am intrat in a 20a saptamana de sarcina, deci sunt la mijloc), repartizate in timp asa:
luna 1= 1,0 kg
luna 2= 2,0 kg
luna 3= 3,5 kg
luna 4= 0,5 kg
Ma intreb daca si alte gravidute au luat kilograme asa in salturi... adica o luna sa explodeze (la mine in luna a 3a a explodat la propriu burta, adica lumea imi zicea ca sunt luna a 6a) si apoi sa stagneze asa cum am patit in luna a 4a cand aproape nu am pus deloc.
Si alta curiozitate este: aveti idee daca e posibil ca bebe + placenta + lichid + uter + etc sa fie in jur de 5 kg deja!? Pentru ca la mine nu se vede decat pe burta si pe sani spre sotului (nu ca as fi dus lipsa, dar acuma nu mai gasesc sutiene asa mari). Este foarte ciudat: cantarul arata destul de mult, adica 7 kg, dar pe mine nu pare sa se fi pus altceva in afara de bebe si de mancarica pentru el.
sapt. 20 cu maricel in burtica
Raspunsuri
brazuca25 spune:
Eu am pus 10 kg pana acum, si asta treptat. Nu stiu cat am luat in fiecare luna, dar se vede celulita pe fund ca la o babeta din aia care face topless la mare . Nu ma simt f grea sau grasa, dar celulita e problema.
23+ Maria
poze cu noi
nikole spune:
Eu am pus pana acum 4kg 300 gr.
Aspiram la muuult mai mult, insa nu se prinde de mine si pace.Asta e...
sper insa sa nu slabesc dupa nastre, macar atat.
23+
haine gravidutzaaa
lulu77 spune:
Pana acum am in plus 3.5-4 kg .
19+ si 5 zile
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Laina spune:
eu pana acu, in sapt 35-36, am luat vreo 11 kg. nu stiu prea bine unde le-am pus, cred ca numai bebe+placenta+lichid sunt, pentru ca in rest nu prea se vede, si nici nu se simte cine stie ce, adica daca n-as avea burta mare mi-ar veni si pantalonii si tot, pe fund si coapse n-am pus vizibil. insa...da, celulita este problema...eh, bebe sa fie sanatos.
http://bd.lilypie.com/Q79Zp2.png
nikol31 spune:
eu am intrat in 17 saptamani si am pus doar 2,5 kg. cand am fost la medicul de familie mi-a spus sa nu ma supar dar sunt cam subnutrita. va dati seama ca eu m-am suparat, nu ma intereseaza cate kg pun, important este ca bebe sa fie sanatos si sa se dezvolte normal. mai apoi am fost la gine si mi-a spus sa nu-mi fac griji ca asta nu este o problema, cica este normal pana in saptamana 16 sa pui intre 2 si 4 kg. eu cred ca ma incadrez. nu iti face probleme, ca sunt salturi. poti 2 luni la rand sa pui 5 kg dupa care sa stagnezi sau sa pui mult mai putin. nu este o regula. eu nu ma mai agit.
ancadragoman spune:
Nikol eu zic ca la tine este f bine si nu esti deloc subnutrita.Ar fii super si eu sa iau doar atat.
anca 9+
vine bebe....
poze
loub_erika spune:
Eu am slabit 1 kg.cred ca din cauza greturilor de dimineata,dar in partea doua a zilei,mananc destul de bine!!
8+
Ramses spune:
La prima sarcina am pus cu totul 11 kg:in primul trimestru am slabit 2kg datorita greturilor iar in ultimul, 1kg pe luna ,deci restul le-am pus in trimestrul 2.
Acum am cam 6 saptamani de sarcina,nu am greturi ,dar am o pofta de mancareee!!Mi-e si frica sa ma cantaresc
Ramona si bambina-Sara
http://photos.yahoo.com/ramonahirbu