Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)
Raspunsuri - Pagina 8
cocutica spune:
Buna dimineata!
Si noi suntem ca somnorosi ca aseara am stat pana tarziu ca sa las casa in ordine. Diseara plecam la Calimanaesti si imi ard talpile de pe acum...insa de bagaje nu am chef sa ma apuc.![]()
Am si eu o intrebare: Ce aduce Iepurasul la ciresele voastre? Eu nu ma hotarasc de loc...as lua o rochita sau un iepuras de plus...Asteptam ceva idei.
Arleena m-a terminat rau de tot o poza din albumul tau:http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/444879528/. Nu am apucat sa vad alte poze ca uite asa
mi-au picat ochii pe gratar. Apropos, pe ciuperci ai pus cumva unt? Ca ma gandesc ca daca tot mergem la ai mei la curte niste ciuperci pe gratar ar fi binevenite!
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
cocutica spune:
Ralucis, Elena bea cca 600 ml/zo lapte Parmalat prima crestere, 300ml dimneata la 7 si 300ml seara dupa baita. cateodata cred ca ar vrea si mai mult, iar alteori nu il termina. Acum nu stiu daca e mult sau putin, dar in cartea lui Capraru scrie ca la 10 luni ar trebui sa bea cca 500 ml.Cred ca suntem pe aproape ![]()
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
OanaRusu spune:
Cocutica m-a corupt... si in loc sa fac aletele utile, m-am dat printre pozele tale, Arleena.
Sa creasca mare puiutzul - tare dulce e! Sper sa va vedem cand mai venim la Cluj - am facut duminca o proba cu noua masina si drumul la Cluj e super si lejer.
Asa ca, vine vara si poate facem adunare de cirese ardelence![]()
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
OanaRusu spune:
Ama, chiar ca la prima vedere zici ca Seby e fetitza 
Sa va creasca mare!
Oana Rusu - mamica de
Paul-Victor,
din 21 iunie 2006
Cresc maaareeee: 7 luni 8 luni
DianaR spune:
Arleena am vazut si eu pozele noi cu Alex. Asa mare pare!
Adriana f f frumoasa familie sunteti iar Cornelia e o splendoare!
Ella, deci cu asa texte vine mama ta...
Nu-si face somnul de frumusete!
Iepurasul la noi a venit in avans cu trenulet Thomas ptr Vladut si tablita de scris magnetica (teoretic ptr Timi, practic totptr Vladut, dar altfel n-am putut sa-l conving pe barbata-miu s-o luam ca nu-i ieftina de loc) inca de acum o saptamana. Timi a mai primit jucarii si hainute de la nasele ei asa ca ajunge.
Oana ieseanca multumesc de vorbele frumoase!
Ralucis, 600 e f bine.
Steluta, cicatrizant f bun e actoveginul si ceva natural si la indemana crema de galbenele si ceaiul de galbenele sau marul lupului.
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Lamaitele:
Andre_ea, Adameasca, Hopes, DianaR
inaioana spune:
Dragele mele, va multumesc pentru primire
, sunteti super dulci – ca pe vremuri ![]()
Ama, scumpa mea, chiar ca seamana Seby cu Serghei! Cat despre faptul ca are fatza de fetitza… o patim si noi destul de des si am inteles de la Traian ca o sa o patzim din ce in ce mai mult. Si lui i s-a spus “vaai, ce fetitza dragutza” multa vreme – mai ales ca il purta maica-sa cu parul nu chiar lung, dar mai asa..conform modei anilor 70, nu tuns “baietzeste”.
Pe cand la Katja mititica, auzeam foarte des “ia uite baieteeeelu’ “ , pt ca nu era imbracata in roz toata ziua buna ziua si nu prea avea par. Deci..sa ne obisnuim.
Btw, vad ca se vorbeste de mers, asa ca tre’ sa va anuntam si noi cu mandrie ca Serghei merge singur de vreo saptamana sau doua, iar de alaltaieri se ridica singur din orice pozitie in picioare, fara sa se sprijine/tina de nimic. In rest, avem patru dinti : doi jos si doi sus si inca doi sus par a se pregati sa iasa. Spune “ham-ham” oricarui animal, “papapa” pentru mancare, “pa” la plecare sau cand ma imbrac/schimb,” bau” cand ne pitim , cand ii scot capul din tricou in timp ce il imbrac sic and se vede in oglinda, arata cu degetul ce vrea sau daca il impresioneaza ceva la TV zicand “taaa” (cred ca asta inseamna un fel de “uite”, aplauda zgomotos dansul bebeluselor de la Carcotasi sic and vede cate o doamna care ii pica cu tronc face tare “oaaaaaa” cu okii cat cepele si se rusineaza apoi. Este un copil exagerat de vesel si sociabil, practic rade la oricine il baga in seama, mai putin doamnelor care, cum spuneam, ii pica cu tronc, de care se rusineaza in prima faza si le priveste pe sub sprancene.
Am inteles ca acest comportament este genetic, si taica-su facea la fel iar varul lui (6 ani) face la fel si acum, e pur si simplu topit vizibil dupa diverse doamne.
Adriana, sunteti o familie superba! (Nu ca nu ai stii deja asta!) Si sa stii ca si eu imi aduc aminte foarte clar pozele voastre de la botez, trebuie sa recunosti ca sunt deosebite si foarte foarte frumoase, au o anumita atmosfera aparte. Btw, ai deja un pretendent pentru Cornelia?
Putem sa ne inscriem si noi pe lista?
In privinta tricourilor eu zic asa: cred ca ele ar trebui sa aiba acelasi text pentru toata lumea, san u fie prea mare textul si, eventual si o cireasa. Mi-a placut si idea cu textul haios de pe spate, gen “prinde-ma” sau asa ceva. Le prefer rosii.
Pentru fetele din strainatate, eu propun sa facem frumusel o colecta noi si sa le trimitem cate un tricou fiecareia (eventual trimitem un singur colet in USA si altul Ca - sau unde sunt mai multe fete – si si le impart ele la o intalneala). Nu este deloc o cheltuiala mare si cred ca asa ar fi cel mai frumos din partea noastra. Evident unul va merge in Korea la printesa Luana.
De unde luati tricourile si cine le imprima? Nu de alta dar pretul de 35 RON mi se pare cam mare. Nu ca nu as plati/cumpara la pretul asta, oricum o sa o fac, doar ca eu cred ca e cam mare. Ma ofer sa ma interesez si eu de pręt cand o sa avem datele (marime text/poza , nr bucati). Cumnatul meu lucreaza in domeniu si cred ca as putea obtine un pręt mai mic. Ce ziceti?
Ioana cu
Serghei (2 mai 2006) si
Katja (30 martie 2004)
pozici
arleena spune:
no, da de tricouri nu ziceti nimic????lacri deci e greu sa te hotarasti??
cocutica pe ciuperci am pus branza de oaie. am facut si ieri la grill si am pus blue chees, din aia cu mecegai, si mozzarella. sunt delicioase cu orice branza pui.....ma rog, cu branza proaspara de vaca nu prea cred, ca aia e fada. incearca si cu unt si zi-mi cum ies.
oana sa folositi masina sanatosi si fara peripetii. ar fi fain sa facem o intalneala a ardelencelor...desi mi se pare cam greu, dar sa speram ca ne intalnim la un gratar
,la niste mici GROZA bestiali(daca gasiti marca asta- e inregistrata la OSIM- sa incercati negresit sutn bestiali)
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
arleena spune:
ioana daca gasesti tricouri de bebe(astia care imprima nu au cu nasturi sau capse pt bebei) si la pret bun ar fi bine, zic io.
ai vazut modele propuse de tricouri?le-am facut dupa cateva sugestii ale fetelor.....idea e ca se poate face orice, numai sa stim ce. sa ne hotaram la un text. hai si tu cu niste exemple cum a facut amiss,
, sorry da' nu mai stiu cine a zis cu "prinde-ma"
de
Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea
doroti_5 spune:
Buna ziua.
Vad ca vati mai linistit, o sa schimb si numele mai dupa amiaza daca o sa fie liniste.
Eu iata ce vreau sa zic, Lacri va zis de concurs, da nu va zis ca acolo se voteaza din ora in ora, si acela care concureaza cu rizacila(ca ceilalti sunt tare ramasi in urma), cind e cu un vot mai putin, cind cu unul mai mult.Eu dumineata am vazut ca rizacila avea un avantaj de 18voturi, lacri cica o vazut mai dimineata 30, inseamna ca undeva 12 persoane sau pierdut in drum.
Eu va rog mult sa treceti macar o data la 2ore pe acolo sal votati pe rizacila, ca sa mai avem un superstar.Va rog sa fiti unite asa cum ati fost zilele aste unite in cearta(am in vedere ca ati venit toate cu cite un cuvint, nu neaparat de cearta, da erati aici toatele, sa nu se inteleaga gresit)si sal sustinem pe mai marele imasului.
Sunt sigura ca rizacila o sa va multumeasca in felul lui la toate "vreascurile" ce lau votat.
doroti_5
cu
Natalita-Elena (12.05.2006)
BOTEZ
foto Natalita-Elena 1, 2, 3, 4, 5 si 6
www.dropshots.com/doroti_5" target="_blank">
Filmulete cu Natalita-Elena
Asa de mari suntem
nikolett2445 spune:
MA BUCUR CA V-ATI REVENIT FETELOR,ERA SI PACAT.
eu nu mai am timp sa va mai citesc,deja scrieti foarte mult si eu am foarte multa treaba.
Ne treceti si pe noi in lista cu tricori,as prefera fara poze, data nasteri pe spate si numele,iar in fata' clubul cireselelor 'cu o cireasa mare,dar faceti cum credeti ca e mai bine.
am facut oua rosi aseara tarziu,iar David s-a foit pana i-am dat un pic de smecta cu ceai,ii forfotea stomacelul,si avea gaze,probabil de la sucul de portocale.
VA DORESC SANATATE MULTA,SARBATORI FERICITE CU BUCURIE SI INTELEGERE .
o sa mai revenim dupa sarbatori ,ma bucur ca e atata veselie in livada si ma intristez ca eu nu am timp sa particip .
PASTE FERICIT,SI TINETI-O TOT ASA.
NIKOL si bb DAVID (15 MAI 2006) http://photos.yahoo.com/nikolett2445