Cirese de Mai-Iunie 2006 ... La Multi Ani (50)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Salut! Sunt cam somnoroasa, am gatat si eu treaba acum, am vopsit ouale si am reusit aproape sa termin si curatenia, tot e bine, pt cat mi-a propus. Tocmai am citit ce s-a mai scris (muuuult, de azi dimineata pana acum!!) si vreau sa ma inscriu si eu pe lista de tricouri, lacri. Sugestii nu prea am, poate imi vine vreo idee peste noapte, dar imi place ca ati fantezat frumos pe aceasta tema si n-as sti, sincer, ce varianta sa aleg.
ama, am vazut pozele, chiar eram curioasa sa il mai vad si eu pe sebi, e maare si o sa rupa multe inimi la vremea lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Si eu vreau tricou rosu sa fie.. Numai ca vreau cu o ciresica pe el, adica nu cu poza aceeea, scuze dar nu mi-a placut.. Nu suport nici tortul personalizat, cu fetisoara copilului pe el
Noutati despre noi, aici: www.flickr.com/photos/42895889@N00/sets/72157600050398294/" target="_blank">Cornelia 9 luni

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

io n-am plecat nici unde....v-am zis ca nu ma supar io asa dar no, atomicul imi rapeste timpul...am fost azi de 2 ori afara FARA CARUCIOR, un progres consider eu, am iesit in parculet de manuta ca si copilasii mari, bine, ca am dat ture aiurea dupa porumbei nu conteaza, pana la urma am ajuns si la nisip. asa....noua pasiune a lui alex - o lopatica....nici cand mananca nu o lasa din mana, umbla in casa numai cu lopatica dupa el, inclusiv cand il spal la curut si cand face baie....noroc ca nu doarme cu ea

lacri vezi ca si io vreau tricou, evident....de aia ma chinui aici sa gasesc o varianta buna....am facut 3 pana acum ...de obicei la 4-a imi iese perfect deci sper sa nu am surprize de data asta, ca nu am avut pana acum atatia beneficiari la munca unei creatii saa ca you never know.....

http://www.flickr.com/photos/49551753@N00/ deci astept din nou pareri. io cered ca merge bine un text haios....ca pana curand eram ciresele cu bancuri....si undeva mic consider ca tre sa apara si ca doar aici ne-am plantat livada, nu???

vad ca ella nu v-a zis ca iar ne-am intalnit in parc, si am descoperit ca alex e f rusinos in prezenta fetitelor, in schimb ana e suuper draguta si vorbareata, chiune de mama mama, si nu-i place incaltata ...o sa pun poze maine

deci astept comentarii la designul tricourilor....numa ziceti ce vreti ca io fac, dar sa stiu ce anume

nu pot sa inchei....ama, sebitza shmechetitza e .... pletosul....cum i-a crescuta sa de mult parul?? ahh, si mai vroiam sa te intreb, parca tu ziceai, ca ai inceput sa-l lasi sa pape singurel??merge treaba??

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

intre timp a postat si adriana si am ramas ce tanara esti draga mea si ai si 3 copilasi. ff frumos, ca si angelica. bravo voua. acum mi-am dat seama ca n-am mai vazut poze cu voi de la botezul corneliei cand olguta si codrin erau imbracati in haine populare....
poza asta e mortala rau http://www.flickr.com/photos/42895889@N00/447708231/in/set-72157600050398294/
sa-ti traiasca puisorii!

de Alex SUPERSTAR (8 mai 2006)
www.flickr.com/photos/49551753@N00/sets/72157594507626190/" target="_blank">POZE
www.youtube.com/profile_videos?user=arleena79" target="_blank">Filmulete
nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Hehe, arleena, multzumesc, auzi, ce minune, chiar mai stii pozele de la botez?
Da mai, si sotu zice ca arat prea tanara, ce fac domne, nu mai imbatranesc? Dar se ocupa astia micii de asta: cearcane, burti atarnande, vergeturi, etc..

Ma duc la nani,

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

quote:
Originally posted by adriana

Si eu vreau tricou rosu sa fie.. Numai ca vreau cu o ciresica pe el, adica nu cu poza aceeea, scuze dar nu mi-a placut.. Nu suport nici tortul personalizat, cu fetisoara copilului pe el
Noutati despre noi, aici: www.flickr.com/photos/42895889@N00/sets/72157600050398294/" target="_blank">Cornelia 9 luni

mai Adriana, dar voi toti sunteni niste dragalasi ! ce copii mari ai ! Cornelia are cate ceva de la fiecare ! stau sa ma gandesc ca de acuma cand o sa-mi vina sa ma plang de oboseala o sa ma gandesc la tine si la angelica si o sa-mi fie rusine sa mai zic ceva. Bravo tie !

miti, mamica de 20 iunie 2006
POZE_Alex
www.dropshots.com/mitilica" target="_blank">FILME_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salutam livada!!
Deci cum stati cu pregatirile de Paste? Ati intrat in linie dreapta? Miroase peste tot a cozonaci?

Lacri am uitat sa precizez ca am votat si noi una bucata Razacila in concurs!! Tinem pumnii sa castige!! Si sa dea la Suceava o pana de curent!!

Ama trebuie sa iti spun si eu felicitari pentru asa un copil.. este superb Seby!!! sa va traiasca si .. cum ne-a spus o tipa noua pe strada:" sa mai faci copii ca ii ies asa de reusiti!!"

Angelica multa sanatate si forta sa ai.. tot respectul meu!!La trei copii + job cred ca imi luam campii!!

Steluta imi pare rau ca te-a chinuit asa la scosul firelor, eu imi aminteam de cand am avut fire la mana ( acum ceva vreme) si la scos chiar nu a durut.

Adriana foarte frumoasa familie aveti!! Eu o stiam pe ciresica dar pe restul nu .. sunt scumpi foc si tu arati foarte bine!!

Gata ma duc la nani ca-mi pica plombele de sooomn!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Cami, la noi azi miroase a cozo, tineti-mi pumnii sa-mi iasa, pentru ca nu am rabdare sa framant chiar o jumatate de ora, si e musai!
arleena, mie-mi place prima varianta, dar si a doua, insa nu stiu ce sa zic cu adresa site-ului... nu ca nu as fi recunoscatoare celor de la DC, Doamne fereste, ca ne-au mijlocit intalnirea, dar cred ca specificatia de apartenenta la grupul "cireselor de mai-iunie 2006" este indeajuns. Parerea mea

Lacri si Razaciosul Alexandru 30 mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana.iat spune:

Salutare!
Am citit tot din urma, dar prefer sa nu-mi exprim parerea. Eu sunt o fire f. toleranta si chiar nu-mi place cearta. Suntem in Saptamana Mare, cand trebuie sa incercam macar sa fim mai buni, iertatori si sa ne gandim ca sunt pe lumea asta necazuri infinit mai mari decat niste discutii banale. Eu intru pe acest forum doar pt a ma destinde putin si pt a afla informatii utile pt copilasi. Toata stima pt Diana R, care prin profesia ei ne da sfaturi utile si toata stima pt mamicile cu 2, 3 copii, care prin experienta lor ne dau sfaturi utile. Pentru subiecte de discutii 'intelectuale' consider ca nu e aici locul.Aici se discuta despre papa,kk,baita,analize,boli si medici.
Lacra, iti doresc sa-ti iasa bine cozo. Te felicit ca mai ai rabdare si timp si pt. asta. La mine mama sa traiasca, ea face tot de sarbatori. Vreau si eu tricou!!!! Rosu!!!!
Eu sunt de parere ca trebuie sa fie la fel toate. Asa e, fiecare daca vrem ceva anume, putem sa ne facem. Ideea e sa fie o comunitate de cirese in actiunea asta. Eu cred ca daca e rosu nu merge pe el decat o cireasa galbena, ca rosie nu se vede. Oricum, eu ma supun majoritatii.
Corect ar fi, ca noi, fetele din tara, sa-i trimitem Lacramioarei banii inainte, ca sunt costuri destul de mari pt atata lume.
Va doresc spor la treaba si la pregatiri pentru marea sarbatoare!

Oana si Alexandra (12 iunie 2006)

/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

Neata! Hmmm, se simte miros de cozonaci, lacri, spor si sa-ti iasa pufosi si crescuti. Eu nu fac, pt ca nici nu am facut vreodata, recte nu ma pricep, si nici n-am rabdare. O sa imi aduca mama de la Piatra, de la bunica, ca am ramas singuricaaa de sarbatori si trebuie sa ma mobilizez serios. Eu fac pasca, dar nu din aceea cu aluat, ci am o reteta cu multa branza de vaci, ceva gris si faina amestecata direct in branza, astfel incat iese f fina, ca un fel de cheese-pie din aia buna. Mai fac drob, friptura de miel la cuptor si, nu stiu ce-mi veni, dar mor de pofta, o ciorba de vacuta cu smantana, yummy-yummy.
adriana, f frumoasa familia ta, felicitari! Vreau de mult sa te intreb cum te-ai descurcat cu primii doi copii? Vad ca diferenta dintre ei este cam la fel cu ce va fi intre copilasii mei, si mai toata lumea m-a cam deziluzionat spunandu-mi ca va fi cosmar cand va veni si celalat bebe. Nu e chiar adevarat, nu-i asa?

fetelor, cam cat lapte trebuie sa bea un bebe acum, la 10 luni? Ilinca bea in medie 600 de ml pe zi, e mult, e putin? Daca eram cu alaptatul acum nu stiu cum e bine.

Mergi la inceput