eu serach pe google n-am dat, dar nu e timpul pierdut!
n-am prea mai intrat pt ca de cand cu emisiunea lui Alex mi s-a schimbat si mie total programul ! el se trezeste la 4 si intr-o zi n-am auzit ceasul si ne-am trezit la 7 fara 15, iar el intra in direct la 7 !!! nu va puteti inchipui ce-a fost si cum a condus pe contrasens pana la B1... asa ca ne culcam devreme acum si sunt tare obosita oricum (paradoxal)... mai am si scoala si casa si cumparaturi si mancare si pe mine cu toanele mele (plang din orice...absolut orice !!! am plans ca nu mai aveaau batoane la paine !!!) sa ma obisnuiesc putin cu programul asta nou si revin !
ah, ca uit sa va zic: chiloti de maternitate, 5 bucati-230mii, la Mothercare ! nu stiu daca e mult sau nu, da in alta parte n-am gasit si mi se par foarte buni !
Chris, imi pare rau ca nu poti dormi... si cand te gandesti ca sunt ultimele tale zile de somn... baga mare, stai in pat toata ziua si rasfta-te !!!
oana
29+ cu
Sonia
mami,tati si Sosonica
rosioara
nu imi vine sa cred, m-am emotionat asa tare pentru primul bebelus din runda asta!Felicitari Eimotto, sa fiti sanatosi amandoi, sa veniti cat mai repede acasa si sa ai un bebe cuminte si mancacios.
Felicitari inca o data!
Lavinia, 29+, 
m-am abtinut cu greu zilele astea sa nu intru pe forum,zicea bine cine zicea ca produce dependenta si ,surpriza,avem primul bebe din odiseea noastra!
Felicitari,mamico!(ce frumos suna,nu-i asa?) si sa va bucurati de flacau!
Nu-mi vine sa cred ca m-am emotionat ,nici nu mai stiu ce voiam sa mai scriu.Sper ca v-ati bucurat de zilele astea de sarbatoare si incercati sa nu va mai ganditi la kilograme ,la arsuri,la intepaturi etc ci pregatiti-va pt marea "intalnire" cu puiutii nostri!Mai e atat de putin!Si chiar daca suna aiurea,o sa va fie dor de burtica....Credeti-ma!