***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 25
Alyna24 spune:
Am pus si eu 2 pozici cu burtik de sapt trecuta(35 sapt)!Ce ziceti?E mare rau?![]()
Al meu pitik azi toata ziua s-a ghemuit tot in coaste si nu m-a lasat deloc in pace!Cum stateam jos in fund...cum imediat isi baga ceva in coastele mele!Offff......nu ma pot!
Si....raportez vreo 16 kg luate(adik am 65 kg aproape de la 49!
)!
Alyna
35+cu
poohy spune:
Iri, ma bucur ca te simti mai bine! Cum zicea si cristinamaria, de toate ai avut parte in sarcina asta. Bine ca ai hotarat sa stai acasa maine. Bebe e mai important 
Sadicutza, ma bucur ca Andreea e mai bine
Si voi prin cate a trebuit sa treceti! Multa sanatate si pentru mama ta si pentru Andreea 
FlorentinaRoman, multa sanatate
Daca mama ta isi aminteste ca ai avut varicela, inseamna ca ai avut
Andrada, aoleu prin ce emotii ati trecut! Bine ca s-a rezolvat totul 
Diana, mult succes la eco!
Alyna24, ce burtica frumoasa ai! Si nu te-ai ingrasat!
chris27, 5-6 zile! Primul
din odiseea noastra se aproprie

De cate ori ma uit la semnaturi, mi se pare ca toata lumea e cu o groaza de saptamani inaintea mea :))
Si eu recunosc ca sunt dependenta de forum, mai ales la serviciu. Nu am intotdeauna timp sa raspund, dar tot mai dau F5 - cand mai fac o pauza 
Anca
33+ 
poze
bebelusa
Alyna24 spune:
Poohy, nu esti singura care-mi spune ca nu prea m-am ingrasat,
insa totusi am laut 15-16 kg!!!!!!
Nu m-am umflat, e adevarat insa......am pus ceva pe coapse si picioare su
s+burtik normal!
Mersik oricum!O iau drept un compliment!
Maine ma apuc de spalat hainute pt pitik si calcat!ma pregatesc!![]()
Alyna
35+cu
andradap spune:
Am revenit cu POZE de la incidentul de azi... Dupa cum vedeti... nu s-a facut gaura in zid... Inca intram pe usa normala... ![]()
Am scris eu niste explicatii in josul fiecarei poze... Este vorba de ultimele 5 poze...
Andrada
35+ cu
Antonio
ella_74 spune:
Alyna,
io deja am spalat hainutezele bebelusului dar am o mare dilema: nu stiu ce sa pun in bagajul de spital; recunosc ca am cumparat mai multe decat imi trebuie, doar astea panala 3 luni au fost 2 masini pline fara sa pun la socoteala saculetii de dormit si paturicile.
Mie toate mi se par frumoase si utile in acelasi timp; si am luat si subtiri si groase ca nu stiu cum o sa fie la inceputul lui mai.
Nu stiu cate body sa pun (cu maneca scurta, lunga, cu capse total sau doar intre picioare), cate body lungi din alea cu capse pe picior, cati pantaloni, are mai multe costumase de oras (salopeta cu bluza, pantalon cu hanorac, etc) si nu stiu de care sa pun, cate manusi, cate fesuri, scutece, prosopele, sosete, botosei...
tu ce pui in bagaj pentru bebe? poate imi revine simtul ratiunii si mai las si eu din ele jos, ca io parca plec cu bebe pentru 2 saptamani, asa as umple valiza ![]()
![]()
![]()
astept sfaturi si de la fetele care sunt deja mamici
36 fix
ella
ancamari spune:
Andrada, bine ca a fost sotul tau acasa! Dar tu ce faceai cocotata pe marginea aia unde era galeata? Nu ti-a fost frica? Daca te dezechilibrai cu burta si cu galeata plina! Nici nu pot sa-mi imaginez cum aruncai tu cu apa de acolo de sus, ca ma trec fiori. Asta alba e toata casa voastra si a parintilor tai? Sa aveti grija de ea!
Ella,ai fost atat de prevazatoare si ai cumparat deja tot ce trebuie! Nu ca mine care am acolo cate ceva si ce o sa mai apuc sa cumpar... Dar nu ma mai arunc pana nu vad cat de mare o sa fie bebe (eu sunt mica, sotul nu intra pe usa si nu stiu ce-o sa iasa!) Chiar? Cum stiti ce masura sa fie caciulitele? Ca am vazut atatea marimi, unele sunt foarte mici, ca de papusi... Cum ati ales?
Ella, mai citeste la subiectul cu bagajul pt spital (nu al nostru, ala mare de la subiecte pe DC, care mai are si alte link-uri prin el).
Anca, 34s+
Andrei Cristian
burtica
carstea spune:
buna seara,fetelor!Aazi am trait cea mai dureroasa zi din viata mea si nici macar n-am nascut!Am fost si la maternitate ca nu stiam ce sa fac.Concluzia e ca nu nasc dar am o nevralgie .AMm luat azi un algocalmin la indicatia ginecologului ,un paracetamol. si no -spa.Totusi durerea nu m-a lasat nici acum .Mai raportez tot azi 4 reprize de voma.VOI CE ZICETI, CE SA MAI IAU?!
Ajutor!
lilky spune:
Ancamari Am ajuns si eu pe 3 carari, pungi n-am gasit, burtica ma deranjeaza tare….vai ce noapte voi avea!Abia astept sa ne intalnim cu bebeii in parc, era asa frumos afara azi, ce pacat ca noi treb.sa stam numai in pat!Dar azi am tras chiulul si maine merg din nou la control si cu rezultatul de la ecografie….sper sa fie bine!
Daca zici ca era burtica de acum 3 saptamani , asa frumoasa, pai atunci vreau sa o vad si pe cea de acum….cand o pozezi?Am cumparat caciulite la set cu pantalonas sau bluzita pt. 1-3 luni, la altceva nu m-am priceput!
Alyna24 Imi vinzi si mie un pont?De unde ti-ai cumparat canapeaua portocalie, e extensibila?Ca-mi place mult de tot…Imi place burtica, iar tu tot slabuta esti!Adauga si tu 19 kg la 68 si vezi cat iti da….
Andradap De bataie ai auzit?Mai sttai si tu linistita,ca ne dai emotii….
Diana Iti tin pumnii pt. vineri,ai grija de tine!
Poohy Hai mami nu te supara, esti aici cu noi…
Eu va anunt ca am terminat de ieri, sunt toate hainutele lui Diana spalate si calcate, cu ajutorul sotului in proportie de 75%!Din pacate cu bagajul stau prost, nu sunt in stare sa mi-l fac!
Ella 74 Sa ma gandesc si-ti spun ce pun in bagaj, dar acum depinde si de spitalul unde nasti!
Carstea Imi pare rau ca treci prin astea, nu stiu ce sfat sa-ti dau.Poate stie andarada…
Va pup pe toate!
Liliana
+36 cu micuta
Diana Gabriela
Pozele mele 1
Pozele mele 2
dianalaura spune:
Buna seara burticute!
Inca ne incadram toate in categoria asta, de spatamana viitoare vom zice "salutari burticutelor si proaspetelor mamici"
!
Azi am lenevit toata ziua, am dormit pana pe la 9 jumate, (bine, cu trezitul de riguoare de cel putin o ora de la 6 jumate la 7 jumate, pt joaca lui Stefy). Din fericire astanoapte nu am avut probleme cu arsurile, e adevarat ca am dormit cu capul mai sus ca de obicei...insa acum simt ca iar ma apuca....
Moberi, o sa incerc si cu maalox, multumesc de pont!
Multumesc tuturor fetelor pt urarile de bine referitoare la cumnata mea si la nepotel! E adevarat ca vor fi doar 5 sapt intre ei, insa, Motannel, ei vor fi doar parteneri de joaca in vacante, si nu colegi de gradinita sau scoala, pt ca noi suntem in Zalau, iar ei in Braila...ne despart 650 de km!!! Dar in vacante, daca soacra mea va fi disponibila, se prea poate sa se intalneasca!
Referitor la hainute de bebe de dus la spital, eu am pus doar un body si 2 salopetute, cu capse ce se desfac peste tot, de la gat pana la talpa piciorului, sa fie usor de imbracat. Pt ca fiind cu cezariana imi vor da copilul abia a treia sau a patra zi, si pana atunci va fi imbracat cu haine de la maternitate. Si mai trebuie sa ii pregatesc hainute de iesit din spital, la astea ma mai gandesc ce sa aleg!
Maine o sa desfac si patutul, sa incerc sa desfac materialul de pe el, sa il pun la spalat! Si poate sapt asta dau o raita prin magazine de copii, sa vad ce preturi mai sunt, ma gandesc ca imi trebuie si un termometru, si cadita de baie, si uscator de ala de intins rufe....scutece nr 2 voi lua si eu...
IN rest, suntem bine, bebelul se impinge in ultimul hal, zici ca vrea sa iasa afara, si facem misto cu sotul pe tema asta, ca el se impinge in lateral, si noi ii spunem ca nu e pe acolo iesirea..![]()
Acum va urez noapte buna, fara arsuri, (macar voi, ca la mine au inceput deja) - apropos ella, bucura-te ca nu le experimentezi inca, nici eu nu am avut pana acum o luna, dar in ultima sapt au devenit omniprezente! Si incepem sa antrenam majoretele pt sapt viitoare!
diana
33+
STEFAN
asa creste bebe
poze