***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Alyna24, multa sanatate!
Ella, felicitari pentru bebe grasunel!
numai_eu, eu nu ma refeream la burtica :)
Mottanel, acum ca gagalici s-a intors, sper sa nu se mai intoarca inapoi. Oricum, cumva o sa se nasca si ea

Azi am deschis sertarul cu hainute de bebe (prima oara in 2 saptamani)... Si era sa ma bufneasca plansul Ce hainute micute :) In 2 luni o sa fie gagalici langa mine (si eu o sa trebuiasca sa ma descurc )

Anca 32+

poze
bebelusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by chris27

Acum plang amarnic....Ca nu am vrut sa fie asa...si suntprima dinte voi...pe 16 aprilie(dpn 7 mai)

Pai nu inteleg, daca ai dpn pe 7 mai de ce faci ceza cu 3 saptamani inainte?

Sobi, tot acolo nasc si tot cu Tutu. Asistentele Le anunt ca am iesit din transa

Anca, pai tu iti faceai iluzii ca iesi din spital in blugii de dinainte de sarcina? Poate in salopeta cu burta.
Ma rog nu e neaparat ca uite mai sunt si cazuri fericite ca Florentina, dar eu cred ca sunt raritati. Dar poti sa stii? Speranta moare ultima.

Motannel, multumesc mult, si voi la fel sa fiti sanatosi si fericiti!

Andrada, uite ma ai pe mine de caz aparte. Am elucidat misterul placentei intr-un mesaj adresat Laurei care ma intreba acelasi lucru. Adik nu stiu daca aia e explicatia dar asa ma gandesc eu logic, dar pe bune ca in ziua imediat urmatoare dupa ce am nascut cantarul arata -3 kile, si am zis ca poate nu e in regula ca nu e acelasi cantar de-acasa si poate nu arata la fel. Apoi in urmatoarea zi cand am ajuns acasa pe cantarul meu tot -3 arata. Eu am presupus ca s-or fi dus mai multe dar in cele doua zile am inceput sa retin lichide, ca ma cam umflasem si nu-mi explicam de ce mi se umfla acum picioarele cand toata sarcina nu avusesem probleme de genul asta. Adik nu erau chiar ATAT de umflate. Si apoi in alte cateva zile am inceput sa fac pipi o data pe ora si muuuuuult. Ideea este ca la sfarsitul primei saptamani aveam mai putin cu 5 kilograme. Si cu atata m-am ales din 16 cate am luat in total.
Apropo de asta vreti sa auziti de la mine incurajare? Din ce am vazut eu pe cunostintele mele si pe forum femeile slabe, normoponderale tind sa puna foarte mult in sarcina, 20-30 de kilograme, iar cele care sunt deja supra ponderale iau mai putin, 10-15. Partea misto abia acum vine: alea care pun mult si erau slabe si inainte in maxim 18 luni revin la forma initiala, fara prea mare efort, pe cand celelate nu prea eu adik. Eu asta am constatat. Evident ca nu e o regula...

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

Noapte buna!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 33+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns petit_ange spune:

am intrat si eu rapid sa va urez la toate Paste fericit cu lumina si fericire in suflet si va aduca iepurasul multe cadouri pt voi si pt bebelusii vostri!
Chris, sora unei colege de la lucru nu apus decat 8 kg in toata sarcina si nu a fost nici o problema, bebele ei a fost super ok, asa ca stai linistita!

Bebe Isabella creste

28+ Isabella

The world is full of wonders if you look with open eyes!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Motannel spune:

ANDRADA, LA MULTI ANI!

Asa creste Teodora-Iubita

Motannel, 33+, Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

LA MULTI ANI ANDRADA!
SA FII IUBITA , SA AI UN BEBE SANATOS SI SA-TI ADUCA NUMAI IMPLINIRI!

+35

ella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

La multi ani, Andrada!

Sa ti se implineasca toate dorintele!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

La multi Andrada!

Sa ai parte numai de bucurii si impliniri, de multe cadouri de iepuras si de un bebe sanatos!

Si o dorinta un pic mai egoista: sa ramai mereu alaturi de noi cu sfaturile tale utile pana vom naste ultimele mamici de iunie si apoi la scutece...

Andreea 28+ Vladut

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Sobi, te-ai trezit? ce bine ...deja ma apucase tristetea ca in urmatoarele zile nu va mai fi nimeni pe aici...

Noi in Japonia nu sarbatorim nimic...N-am vazut vopsea de oua niciunde, cozonac nu ma apuc sa fac ca m-a enervat doctorita ieri cu greutatea...sotul lucreaza toata ziua... Si in jur nu e nici un fel de manifestare de Pasti (macar de Craciun puneau brazi in magazinele occidentale)...Asa aiurea e, parca imi lipseste ceva... Vreau acasa

Fetelor, va multumesc ca ati reactionat la chestia cu greutatea ! Va sa zica treaba e relativa...O sa incerc deci...de n-ar fi asa greu...si acum plang langa o cutie cu ciocolata...

Ralucami, nu-i convingem noi pe japonezi sa dea prenatale de nici o culoare. Eu iau dupa mine stiinta, ca a mea dr nu mi-ar fi dat nimic. I-am zis ca mi se exfoliaza unghiile si ca nu-mi plac lactatele, asa ca poate imi da calciu. Cica sa ma duc la orice farmacie daca vreau (dar ea nu-mi prescrie)

Cu greutatea ti-am mai zis, nu te stresa! Si nu calcula dupa UM, ca tu ai DPN 2 saptamani mai tarziu totusi, si bebe e si mai gras cu 2 saptamani, deci e o luna diferenta! Plus ca o sa nasti mai usor decat mine..o balena de 4 kilograme

Voi sarbatoriti ceva?

Chris27- deja??? Doamne ajuta! (E ok greutatea, aici in Japonia te puneau la panoul "Asa da, luati exemplu" ). Iti transmit multe ganduri bune si curaj si abia te asteptam sa ne povestesti cum a fost!

PS.Fetelor ce ma distreaza cand spuneti c-o sa nasteti pe 20 aprilie ...La limita dintre berbec si taur...Ambii "impung"... V-am zis ca eu si Hitler suntem nascuti pe data asta Abia astep sa povestiti despre copiluti zi temperamentul lor

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiu spune:

andrada la multi ani, sanatate si un bb superb iti doresc
motanel, sa inteleg ca nu te-a mai chemat a doua oara? Hai ca iar intru in ceata!
ella_74 mie dr. mi-a zis ca dupa 38 saptamani nu mai este nici un pericol pt bb si-l poate scoate. Din aceasta cauza deja imi fac planuri ca nu mai am decat 4 saptamani si ....gata!
Paste fericit si numai bucurii la toata lumea

gabi

33+

Mergi la inceput