***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (49)
Raspunsuri - Pagina 10

Florentina Roman spune:
Florentina Roman spune:
 Chris, ecografele astea mai dau si ele erori...Uite un  sa nu mai plangi.
sa nu mai plangi.
Eu am luat la primul copil cam 10 kg, pe care le-am cam dat jos pe toate, ptr ca, ajunsa acasa, am imbracat hainele dinainte de sarcina fara nici o problema. Acum am luat cam 10 kg, dar, cum mai am de asteptat peste 4 saptamani, probabil ca voi mai pune. 
Apropo, burtica mea arata exact ca o minge, toata lumea-mi spune ca nasc in curand... 33+ si Tudor(5.07.2002)
33+ si Tudor(5.07.2002)

chris27 spune:
chris27 spune:
 Flore,adevarul este  ca doctorului meu ii ieseau deja2,700kg....daa atata a piscalit aparatul pana a iesit cuma vrut...2,200...ca era ireal cica,2,2700 la 35 sapt...

lulu26 spune:
lulu26 spune:
quote:
Originally posted by chris27
Acum plang amarnic....Ca nu am vrut sa fie asa...si suntprima dinte voi...pe 16 aprilie(dpn 7 mai)
Eu zic ca nu ai de ce sa-ti faci pb. Exact cum spuneai...depinde de organism. Ideal cica ar fi sa iei 1 kg/luna adica sa iei 9 kg toata sarcina...asa ca dintre toate tu esti cea mai aproape de ideal...si timp mai ai sa iei 2 kg

lulu26 spune:
lulu26 spune:
 numai_eu mi-ai adus aminte de o verisoara...legat de kg luate in sarcina. Tipa era de cand o stiu plinutza. Dupa ce a nascut (in sarcina a luat in jur de 20 kg) a slabit foarte tare. Dupa a doua sarcina a revenit la aceleasi kg si nu s-a mai ingrasat niciodata ..nicidecum la kg care le avusese inainte de cele 2 sarcini. Asa ca fetelor: TOT INAINTE CU BEBEII!!!! Ei sa fie sanatosi si frumosi , ca de kg o sa scapam noi cumva 

chris27 spune:
chris27 spune:
Lulu,te pup,si pe voi toate fetele mele....Sa va rugati pt mine,ca sunt prima!...Nu lunea asta,cealalta...Sper sa fie bine...

Sobi spune:
Sobi spune:
 chris, se pare ca tu o sa fi prima mamica de la noi care "sparge gheata" - o sa-ti facem galerie lunea viitoare si iti tinem pumnii sa fie totul bine. si nu te mai agita cu kilogramele atat, vezi japonicile noastre ce povestesc... depinde de la tara la tara, daca ai locui in Japonia nimeni nu s-ar fi mirat de ce putin ai luat!
androix, am citit povestea nasterii lui filip - ai fost tare haioasa cum ai povestit! acum nasti tot la elias cu tutu, nu?  sper sa ai parte de un tratament mai bun din partea asistentelor....
Andrada, ai vazut ceva interesat prin ikea pentru bebe?  
Hai sa uitam un pic de kilograme si sa ne bucuram de bunatatile de pasti!
Andreea 28+  Vladut
 Vladut
POZE

kateryna spune:
kateryna spune:
 Chris, stai linistita mama. Eu am facut o eco in decembrie pe 6 (aveam 33 sapt atunci) si bb aveam 2.300 kg. Pe 21 dec la 35 de sapt m-am internat in spital cu contractii si bb avea 2.500 kg (cika) si pe 31 dec m-am externat si avea 2.700. Pe 6 ianuarie m-am internat iar cu contractii (bb avea 2.800kg dupa eco) si am nascut pe 7 ianuarie (la 37 de sapt si 4 zile) un bebe de 3.490 kg. Asa ca dupa cum vezi la mine a fost o diferenta cam mare de la o zi la alta. Hai...capul sus. Bucura-te de sarbatori si o sa vezi ca o sa fie totul bine. 
 Kateryna si
 Kateryna si  Anelin-George (7 ian 2007)
 Anelin-George (7 ian 2007)
www.dropshots.com/extazis" target="_blank">Poze Anelin-George

ancamari spune:
ancamari spune:
 Dragi burtici! Nu va mai faceti tot felul de probleme!
Chris, la ecograful unde am fost eu (si probabil jumatate din  din Bucuresti pt ca acum fac programari cu 7 sapt inainte!) la sapt 32 avea eroare de +/- 305 g. Din cate stiu eu, cu cat inaintezi in sarcina, cu atat eroarea e mai mare. Iar fetitele au in general in jur de 3 kg si baieteii sunt in jur de 3,5 kg, eu asa stiu, dar nu e o regula stricta, depinde si de osatura parintilor, ca bebeii mostenesc. Ca sa te simti tu mai bine indoapa-te cu ce crezi ca foloseste copilului (mai cauta pe net), oricum spre sfarsit ei pun cateva sute de grame pe saptamana. Dar nu dispera, si ecografistii mai gresesc, am tot citit cazuri pe aici pe net. Hai zambeste si papa o bananuta ceva, sa-ti treaca supararea!
 din Bucuresti pt ca acum fac programari cu 7 sapt inainte!) la sapt 32 avea eroare de +/- 305 g. Din cate stiu eu, cu cat inaintezi in sarcina, cu atat eroarea e mai mare. Iar fetitele au in general in jur de 3 kg si baieteii sunt in jur de 3,5 kg, eu asa stiu, dar nu e o regula stricta, depinde si de osatura parintilor, ca bebeii mostenesc. Ca sa te simti tu mai bine indoapa-te cu ce crezi ca foloseste copilului (mai cauta pe net), oricum spre sfarsit ei pun cateva sute de grame pe saptamana. Dar nu dispera, si ecografistii mai gresesc, am tot citit cazuri pe aici pe net. Hai zambeste si papa o bananuta ceva, sa-ti treaca supararea!
[Mi-am adus aminte: in decembrie a nascut o colega de serv care era f slaba (45 kg, asa ceva avea inainte; a luat 17 kg in sarcina si baietelul nascut la termen a avut numai 2,9 kg; pt ca si ea era f. mica, cu oase subtiri, 1,6 m si sotul ei e mediu, normal, destul de mic in comparatie cu sotul meu care are 1,9 m; La noi nu se stie cu cine o semana copilu' ca eu am numai 1,6 m dar am oase bune, zdravene si bazin lat, din ala care trage la cantar
Eu am 17 kg in plus si sper sa nu depasesc 20 kg pana la sfarsit. E adevarat ca eu ma fortez sa mananc pt ca altfel sunt total inapetenta. Bebelul meu e normal, are doar 3 zile inainte, dar daca nu ma indopam poate era mai mic, poate nu. Si am si eu burta super mare si tuguiata, zici c-am inghitit un ou imens, asa ca Florentina, te inteleg perfect. Dar bebe e cu fundul in jos si nu cred ca vrea sa iasa prea curand.
Mica, sanatate multa! Poate-ti trece pana miercuri!
Lauraa, bravo pt grasunica! Mai ai putin si scapi! Si o sa ai companie pe 20 aprilie, ia uita-te in listuta cu cezariene de pe prima pagina!
Androix, m-ai omorat! Daca nu dau jos ceva kg la nastere nu o sa am ce imbraca! 
Bine, mie nici acum nu mi se pare ca sunt foarte grasa, sunt doar greoaie! Asa ca ELTEKA lasa tu japonicile sa se ingrase in ritmul lor, ca fiecare avem particularitatile noastre. Daca tu esti mai inalta si ai oase mai grele, e normal sa cantaresti mai mult! Doctorii aia nu se uita si ei la tine inainte sa te supere! I-as manca fripti!
 Asa ca ELTEKA lasa tu japonicile sa se ingrase in ritmul lor, ca fiecare avem particularitatile noastre. Daca tu esti mai inalta si ai oase mai grele, e normal sa cantaresti mai mult! Doctorii aia nu se uita si ei la tine inainte sa te supere! I-as manca fripti!
Ralucami, te respect ca vrei sa te duci la serviciu pana la sfarsit! La fel si pe celelalte care puteti face asa ceva! Mult curaj tuturor! Ca daca nu ma trimiteau urgent in pat la fel faceam si eu, desi nu stiu daca era cea mai buna alegere pt mine.
Eu pe 24 apr ma duc sa-mi recolteze dr pt analize (streptococ B, etc), sa-mi faca eco sa vedem pozitia bebelonului si sa stabilim data pt cezariana daca va fi cazul, ideea e ca pana la sfarsitul lunii apr-inceputul lunii mai ar trebui sa se intoarca, oricum sansele scad pe zi ce trece - asta pt cele care sunteti in aceeasi situatie.
Ella - ce ti-a zis dr? Cum te mai simti?
Scuze ca m-am intins, asa sunt eu lenesa zile intregi si dupa aia nu mai scapati de mine.
Sarbatori fericite la burticute, bebei si familiile din dotare!
Anca, 33s+  Andrei Cristian
Andrei Cristian
burtica