Vacanta la Viena
Buna,
Ca de obicei, apelez la parerile si impresiile voastre.
Planuim o mini-vacanta la Viena (in luna mai) si m-ar interesa punctele de atractie si impresiile voastre.
Am auzit ca anumite hoteluri organizeaza baluri (cu vals si polka). Stie cineva care sunt aceste hoteluri si care este perioada balurilor (daca exista asa ceva)?
Ce hotel recomandati (aproape de punctele turistice si comfortabile)?
Este luna Mai o alegere buna sau ar trebui sa mai astept?
Multumiri anticipate!
Cornelia si Maya (06.07.2004)
Raspunsuri
Flaflo spune:
Cornelia, aici e o pagina turistica interesanta, iar www.wien.info/wtv/mopro/Ball.pdf" target="_blank">aici e calendarul balurilor din Viena. Sezonul balurilor este in ianuarie-februarie, asa ca nu cred sa se mai organizeze ceva. Despre hoteluri ce sa-ti spun? Depinde de buget.... Cel mai indicat ar fi unul central (districtul 1 si imprejurimi) sa ai acces rapid la principalele puncte turistice.
Sper ca te-am lamurit cit de cit si iti doresc un sejur placut la Viena. Luna mai este foarte bine aleasa (cu exceptia balurilor), primavara tirzie este foarte frumoasa pe aceste meleaguri.
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
cornilia spune:
Multumesc Flavia. Utile informatiile. Am vazut ca mai este un bal in Mai 23. Tu ai fost la vreun bal? Cum a fost? Ai de unde inchiria rochii de epoca?
Flaflo spune:
Cornelia, in mai este Life Bal-ul, unde o rochie de epoca nu-si are locul. Este un bal cu tinute modern-extravagante, si nu unul traditional. Uita-te pe pagina asta si vei vedea ce fel de tinute se poarta.
"As da tot ce stiu pentru jumatate din ce ignor!" Descartes
Flavia si Bianca
cornilia spune:
Flavia, ai dreptate. Life Ball-ul nu este ceea ce ma intereseaza.
Sunt surprinsa de pretul hotelurilor. Imperia, Bristol, Grand Hotel sunt cam scumpe (400 Euro/noapte). Am gasit o oferta la Hilton Viena dar pt sfarsitul lunii aprilie - noi voiam la jumatatea lui Mai.
Te intrebam daca tu ai fost la vreun bal (cu rochii de epoca) - ceva impresii, preturi? Am vazut ca intrarea este in jurul sumei de 125 Euro/persoana. Cam cat costa inchiriera hainelor?
Multumesc de info.
Zenobia spune:
Buna.
Intru si eu la acest subiect sa va intreb despre Viena si despre Salzburg. Intentionam sa mergem intr-un tur al Austriei si al Cehiei cu masina la vara. Ideea noastra nu este sa dormim in hoteluri cu cine stie ce confort, ci sa ne cheltuim banii pe drumetii si vizite ale celor mai importante puncte de atractie. In sensul asta ne gandim ca ar fi bine sa stam in vreun camping sau vreun hostel, manastire, etc, ceva care sa fie ieftin. Nu avem copil, asa ca nu suntem interesati de confort. Numai ca suntem pierduti in ceata. pe net sunt date in principal locurile scumpe, nu ceea ce cautam noi. Daca mi-ati putea da niste informatii de astfel de locuri in/langa Salzburg si Viena, ar fi minunat. Multumesc frumos.
www.margento.ro" target="_blank">Zenobia
Barzoiul buclucas,
Poze1,
Poze2
...iar porcii aduceau a oameni si oamenii a porci, ca nu mai stiai care e care.-> Ferma Animalelor[/i]
lenca spune:
buna Zenobia, sunt hoteluri Etap si in Viena si in Salzburg arata destul de curat,si pt preturi poti cauta pe adrsa lor www.etaphotel@com , cred ca nu e reclama . Noi am gasit rezervari pr Viena prin www.booking.com, cautam zona pe net cat mai aproape de Prater vedeam si preturile pe camera si putem vedea si un"rewiew"cred ca asa se scrie, gen calificative de la clienti.Pt Viena si Salsburg sunt niste carticele cu ce se poate vizita acolo.Dc cauti o cazare buna pana in Viena , noi am dormit langa Pandorf la o pensiune NU LA , nu stiu acum cum se numeste dar cand ajung acasa o sa caut la 17 euro de pers .