Mamici de iulie-august 2007 (39)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, burtici! Cafeaua abureste , iar noi schimbam inca o saptamana! Sper sa fie una linistita si frumoasa pentru toata lumea!

Andra, insanatosire grabnica!
Anto, ne bucuram ca te simti bine! Trec saptamanile astea cu viteza melcului, dar trec...

Fetelor, eu deja am facut o listuta de intrebari pentru cand o sa apareti pe forum cu chef de vorba! Cum vad ca se aduna lumea, cum va bombardez!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otim spune:

Hristos a inviat !!! Buna dimineata si de la noi . Prezent la ca sa putem citi din urma ca harnicute ati fost , nu gluma .

Otilia22+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liadorian spune:

Buna dimineata, Otilia!

Lia S24

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns greierash spune:

Adevarat a Inviat! Buna dimineata!! Vin si eu la.. azi...ca am inceput munca, gata cu distractia!!! Va doresc tuturor multa sanatate si nasteri usoare!!!

greierash 26+

- "Traieste clipa" -

Mergi la inceput

elisabety_73 - bine ai venit in nostru si de la noi

andutzy - sper ca azi sa te simti mai bine de la noi sa treaca

mychydutza - si eu il simt pe bebe jos sub buric sau chiar mai jos . Eu nu mi-am facut probleme pe aceasta tema si chiar in aceasta saptamana mergem la nenea medicul (nu am facut inca programare ) si o sa-l intreb de aceste lucru daca e sau nu vreo problema . Eu momentan ma bucur pentru fiecare "sut" primit .
liadoriansi greierash - buna dimineata

Gata am citit tot si ma bucur ca ati petrecut bine si fara evenimente rele , ca bb sunt OK acolo unde trebuie sa fie .

pe burtici

Otiliainceput23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns X-ray spune:

buna dimineatza! si eu la cefelutza...

alina 24+ cu bb Elisa
asa crestem noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arhdy spune:

Buna dimineata. Si eu sunt racita. Am inceput de vineri si nici acum nu am scapat. Am facut si treaba sambata si nu ma simnt prea bine. Azi sunt la munca, dar nu ma simnt prea bine. Imi curge nasul, defapt este mai mult infundat. Ma doare capul, ma dor ochii si ma ustura si ma ustura si nasul rau. Am baut ceai si am pus ser fiziologic pe nas. Dar nu ma lasa prea mult. Sper sa scap cat mai repede.
Din pacate am inceput si munca. Maine sunt in concediu ca trebuie sa mai fac niste analize si sa mai rezolv cu actele de cununie, dar daca ma simnt rau cred ca o sa-mi iau concediu medical pana la sfarsitul saptamanii.

Diana 24+ si Alexandra Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

Hristos a Inviat!!!

Am revenit si noi dupa ce nu am mai intrat de atatea zile! Pe scurt la noi au fost zile agitate, dar din fericire suntem bine. Am intrerupt de ieri sa iau cele 2 no spa pe zi. sper sa ma tina mai mult de o zi pauza.

andutzy, insanatosire grabnica!

mychydutza, si eu simt bb cateodata jos de tot, mai jos de semifiza pubiana! dar nu e nici o problema. si nu am sarcina jos. daca bb sta cu capul spre buric, da cu piciorusele jos.

elisabety, bine ai venit!

anto, bravo! ma bucur ca e bine totul!

Aylin, 21+

Mergi la inceput

Buna dimineata alina.a ,aylin_tarcan

Of of of arhdy ai grija de tine , incearca si cu fructe ( mie cu portocale imi mai trece si limonada ) . Insanatosire grabnica . Ce am citit ??? acte de cununie ??? felicitari mamicoo .... pe cand ???? nu de alta dar sa stim si noi ...

Otiliainceput23+Laurentiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aylin_tarcan spune:

neata otim! si neata alin.a!

alina, am citit ca te-ai cam spetit cu bucatareala! pai asa e frumos?

Aylin, 21+

Mergi la inceput