Haine pentru gravide
Raspunsuri - Pagina 2
anacami spune:
apropo,aveau o gama larga de marimi, de la 8 pana la 22..
am gasit si site:
http://www.debenhams.com/webapp/wcs/stores/servlet/category_10001_10001_18685_-1
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
lulu26 spune:
Eu mi-am luat din magazinul SIR - Militari . Am gasit in luna a 3-a o pereche de pantaloni (raiat) care mi-au fost buni pana in luna a 7-a..dupa nastere pot sa le detasez "burtica" si am o pereche de pantaloni numai buni de folosit.
Ma gandesc sa pastrez "burtica" pentru orice alta eventualitate (
)
dicirstea spune:
In Cocor, la etajele 2 si 3 sunt 2 mag cu haine super dragute. Cel de la 2 e bun si de office, desipa. mi s-au parut cam scumpute, dar merita. Au si la parter dar turcisme naspa. Eu am gasit si la Irina Shroter niste bluzite frumoase, iar in Cora pantelimon e un magazinas pe langa Adam's unde am vazut niste bluze frumoase rau, da' rau de tot, unele de-a dreptul sexi, dar nu prea aveau marimi diverse.
In orice caz , evitati magazinele Rococo. Au produse de proasta calitate si scumpe.
Caprioara spune:
quote:
Originally posted by anacami
Buna!
Ieri am descoperit un magazin cu haine fooarte frumoase.Aveau si o sectiune speciala pt. gravide. Magazinul se numeste Debenhams- colectia pt. gravide Redherring Maternity, se afla in noua aripa a Mallului Vitan ( la et. 1 si 2- chiar in capul scarilor rulante).
Preturile sunt ok, la calitatea pe care o au ( ai mici decat la Mothecare,desi aici nu am vazut cine stie ce...).
Cred ca avem si putin noroc, am vazut foarte multe bluze si rochii potrivite pt. gravide si in magazinele cu haine "normale". De ex. am vazut niste rochite frumusele in magazinul Promod ( tot in noua aripa a mall-ului Vitan).
Camelia, Sebastian(26 mai 2004) si bb2
S-a deschis partea extinsa de la Mall Vitan? Pe bune? Io nu stiam
... Credeam ca pe 19 aprilie e deschiderea ca am vazut un afis cu un Concert prin care sarbatoresc deschiderea.Au cumva si acolo loc de joaca pentru cupii
?Caprioara &
Matei"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud
anacami spune:
Da Caprioara, unele magazine erau deschise; mai erau unele spatii cu "In curand (firma) X".
Am vizitat-o in graba, ca eram in intarziere. La et. 3 se vedeau spatii pt. restaurante, nu am ajuns sa vad exact ce (din ce am citit in presa, aici o sa fie si renumita cafenea Starbucks Coffee .
Nu stiu nimic de un nou spatiu de joaca
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
dicirstea spune:
quote:.Aveau si o sectiune speciala pt. gravide. Magazinul se numeste Debenhams- colectia pt. gravide Redherring Maternity, se afla in noua aripa a Mallului Vitan ( la et. 1 si 2- chiar in capul scarilor rulante).
quote:
Am fost ieri special pentru asta si nu am vazut sectiunea speciala. Am vazut ca in cadrul colectiilor au toale care ar putea fi purtate de garvida ( dar nu scria in mod special pe ele) si erau in jur de 200 ron iste bluzite dragute, e adevarat, dar mi se par exagerate preturile. Eu mai am 2 luni sinu prea imi vine sa dau atatia bani pe o bluza doar pt a o purta de 5 ori maxim. Am vazut in schimb bustiere si chilotei de gravida la preturi rezonabile si pantaloni de trening draguti la ~ 100 ron. Asa ca am preferat sa iau magazinele la rand si am gasit lucri f dragute cu masuri mai mari sau cu croieli care se potrivesc la
, pt ca le pot purta si pana cand imi revin la dimensiunile initiale si gasesc mai usor sa le dau la cineva la care sa se potriveasca.