Comori de nov-dec 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 16
paxela spune:
la capitolul inaltime-greutate stam cam asa: 87 cm, si 11,4 kg suntem uriasi![]()
despre litoral, noi cred ca vom alege din nou o iesire in vecini, chiar daca papusa e micuta( cu silviu la 8 luni am plecat in Grecia) oricum cred ca e mult mai bine decat la noi
iar despre transport .. sotul prefera masina, eu as opta pentru avion, problema este ca fiind asa micuta pana la momentul plecarii nu pot face planuri, nu pot rezerva din timp, asa ca probabil v-om pleca pe masina , asta daca va fi si ea ca Silviu sa doarma in masina
ma apuc de vazut poze asta daca ma va lasa printesica si nu se va trezi ![]()
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
try spune:
bits, asta e si problema mea principala cu copiii: alex face zgomot mare si de multe ori il trezeste pe adrian, desi suntem la casa si distantele-s mai mari, dar izolatia fonica e slaba. Stau mereu cu gura pe el sa vorbeasca mai inet, sa se joaca doar in camera x de unde se aude mai putin la adrian, dar e copil si uita repede, plus ca nu vreau sa-l stresez nici pe el foarte tare cu chestia asta.
Dana, nasoala faza cu aparatul de ras, bine ca nu a fost mai rau. Pupam pe Iris, dulcineea.
Onitzo, tare frumusica mai esti si zau de nu zici ca ai vreo 20 de ani. Oricum, nu pari mamica.
Iar Paulica, tuns asa scurt, incepe sa aduca cu tati un pic.
Cassandra, pupam voinicu' verde ca iarba de primavara ![]()
![]()
![]()
La mine adrienutzu iar are nasucul infundat, dar doar noaptea. De nici nu poate sa suga mititelul. Suge de 3 ori si-apoi isi trage capul caci nu poate respira. De azi ii pun solutie salina ca nu mai tine. Sper sa-i treaca pana luni cand mergem sa facem vaccinurile.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
ochi_verzi spune:
IOANA,
sunt super pozele.Arati
!!!!!!!!!!!
Vorba lui try parca esti pustoaica.Daca ti-as fi vazut tatal pe strada as fi jurat ca-i al tau.Semanati foarte bine.Paul e un dulce!Ce mandru sta el la volan!
Cassandra, pana acuma nu am vazut poze cu feciorul tau, dar e un scump.
pe obrajorii aia frumosi.Las' ca vine vara si veti fi impreuna.
try, sa va treaca nasucul, sa fiti apti pt vaccin!
http://community.webshots.com/user/tincadiana
ochi_verzi spune:
paxele, ce mai fac Felis si Mihaita? Mai spune-ne si noua cate ceva. Transmite-i, te rog, salutari!
comorilor tale!
aime spune:
Buna seara!
am vazut si eu poze frumoase cu Paul la picnic si cu mami de Paul
, cu Dragos pe frumoasele plaiuri ale Bucovinei, cu Diana cea cuminte.
Si noi incercam sa ne revenim dupa sarbatori, mai bine zis sa ne vina cheful de munca, ca ne-am invatat cam lenesi
.
Ne-am masurat si noi si am constatat ca am mai crescut
, Vladut are cam 97 cm si aprox.14 kg. Nu suntem uriasi, ba chiar se vad costaele ff bine, dar asta e...avand in vedere ca nu sta o clipa locului ![]()
Roxana, noi asteptam si pozele de la Paste, tre' sa fi fost distractiv cu atatia pui pe langa voi
.
Ce fain, faceti planuri de vacanta...noi inca nu stim ce vom face, adica cand si unde vom pleca. Si noi am fost in ultimii ani la Mamaia si in afara preturilor exagerate chiar nu am avut ce sa reprosez, hotelul curat, modern, distanta mica fata de plaja (de fapt doar traversam strada), plaja curata (cel putin unde stateam noi, am stat 2 ani langa Iaki) si amenajata, asta ptr ca is concesionate de hotelurile din dreptul lor....anul asta nu stim insa cum va fi, ptr ca depindem de alte proiecte si planuri si...
Va
pe toate fara deosebire
aime si
Vladimir
danette spune:
Fetelor, sa va zic..
M-am dus azi cu o groaza nesfarsita la farmacie dupa un test, stapanita de un sentiment absolut tampit de premonitie, complet altul decat acum 3 ani ...
Am 2 linii pe test, si ma holbez inca la ele, fiindca nu stiu cum naiba s-a intamplat.
Ma tot gandesc la Roxana, si cum zicea ea ca se intampla a 2-a oara... la plezneala..
Faza mai ciudata e ca de juma' de ora am descoperit si ceva sangerari... asa ca sunt total in ceatza, oare sa fie invalid testul?
L-am trimis acum sa-mi mai ia 2 teste diferite, sa le fac dimineatza...daca rezist pana dimineatza.
Ar fi culmea sa incep servicul direct insarcinata.
ochi_verzi spune:
danette,

Cum te simti?Din ce am citit esti socata,speriata si nedumerita.Poate ca sangerarea este asa cum spun unele te-a insemnatAstept cu sufletul la gura URMATORUL TEST.
monica-elizabet spune:
danette
, felicitari, Doamne ajuta sa fie totul bine sa ai o sarcina usoara si un bb sanatos...a venit si la tine iepurashul norocos![]()
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
carmen spune:
Mihaela Felicitari pentru sarcina. Sa dea Dumnezeu sa fie totul bine in cele 9 luni de sarcina.
danette te inteleg perferct. La noi Daria a aparut din senin, eu de fapt testul mi l-am facut destul de tarziu coninsa fiind ca nu are cum sa fie cu 2 linii... dar a fost. Mi-a fost greu la inceput pentru ca ne mutam in casa...care nu era gata, abia reluasem serviciul dupa concediul (1 an) cu Ana; m-am obisnuit cu ideea si vreau sa spun ca de multe ori mi-am reprosat ca am avut sentimentele de tristete cand am vazut testul. Daria e un copil minunat, istet, frumoasa, sanatoasa, ce mi-as putea dori mai mult. De aceea nu exclud ideea unui al treilea bebe...daca va fi il vom primi cu bucurie.
Una peste alta iti doresc multa sanatate (la ambele sarcini am avut o "sangerare" usoara la inceput, cica se fixeaza sarcina)
carmen & ana (04.11.2002) & daria (22.12.2004)
Regretul zilei de ieri si grija zilei de maine ne fura bucuria zilei de azi.
onitza spune:
quote:
Originally posted by ochi_verzi
paxele, ce mai fac Felis si Mihaita? Mai spune-ne si noua cate ceva. Transmite-i, te rog, salutari!comorilor tale!
Felis si Mihaita sunt bine, au fost in seara asta pe la noi, am pus-o pe Felis la treaba, dar am recompensat-o cu bere si mici
, ne-am simtit tare bine, MIhaita e un scump, vesel, n-are treaba! 
Diana cum mai e cu raceala?

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE