Comori de nov-dec 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 12
camys_2000 spune:
nu vreau cu bonuri valorice pentru ca vreau sa mananc in diverse locuri, vreau doar mic dejun. In Nisipurile de Aur chiar nu stiu cum e, am vazut doar pozele de pe net si ca e statiunea mare. Initial ne gandisem sa mergem in Albena, dar am inteles ca e mica statiunea, si eu vreau ceva gen mamaia, sa aiba multe mazagine...
Carmen si bebe Catalina Nicole (21.10.2004)
FILMULETZ http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1712e9e5f8ebb82b8090cb
http://photos.yahoo.com/camys_2000
aime spune:
Va multumesc mult fetelor, va pup
si va intorc inzecit urarile.
Primul telefon de dimineata, cu prima urare, in afara familiei, a fost de la frumoasa Iris si mami a ei, tare frumos mi-au urat LMA, cu noroc si sanatate, Iris draguta de ea 
Va invit la o amandina virtuala si la 
aime si
Vladimir
monica-elizabet spune:
fetelor dar de felis ce mai stiti? sper ca sunt bine si ea si mihaitza
onitza, nu mai dai nici un semn, ce mai face frumuhselul cel ochios?
monica
mami de alex(7 iunie 2001)
si ruxi(16 dec 2004)
ad_rianna spune:
camys din cate am vazut eu cam toate ofertele pe litoral au optiunea doar cazare + mic dejun.
bey cuscra ionitza pe unde-mi umbli? ....o fi la moreni?
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
diana2004 spune:
Camys ,eu anul trecut am fost in Albena ,a fost super pt o familie cu copil mic ,in Nisipuri e mai multa viata seara ,e diferenta ca intre Mamaia noastra si celelalte statiuni .Cauta la "vacante ,calatorii..." ,e un subiect intreg despre Bulgaria .
La multi ani Aime !Sa fii fericita !
Andreap ,esti mai bine ?
Eu plec miine in Germania,stau 4 zile in Berlin
!
ochi_verzi spune:
Ioana a ajuns acasa, am vb dimineata pe mess.Mergea la doctor(cred).Zicea ca Paul(dragul de el) e racit.
Chiar asa, ce face Felis?
http://community.webshots.com/user/tincadiana
paxela spune:

Aime sa fi sanatoasa si fericita
Felis si Mihai sunt bine chiar ieri am fost in parc cu ei, dar din pacate calculatorul ei este din nou la al meu sot la reparat
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
roserb spune:
Adriana, noi cand era Bianca micuta,vreo 2 ani l arand am mers in Mamaia , la hotel Central. Ne placea acolo, era curat, mancare buna si f aproape de plaja. E drept ca si pretul era un pic maricel.
Camys, anul trecut am mers in Albena, ne-a placut,ne-am simtit bine, e o statiune mai linistita, mai de familisti, dar nici nu cautam mare balamuc cu Mihnea asa mic. La Nisipuri am inteles ca e mai distractiv.
Noi anul asta cred ca ne orientam catre turci sau greci, sa vedem ce alegem dupa 15 cand apar oferte mai multe.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
ad_rianna spune:
roxana
. multumesc mult. central-ul era si pe lista mea. mai am victoria, condor si picadilli. cam dupa 15 zici ca mai apar oferte? cred ca mai astept si eu cam pana la sfarsitul lunii si atunci o sa ma hotarasc
Adriana &
Bianca si Tudor
(03.11.2004)
onitza spune:
MONICA, ADRIANA, MIHAELA

Suntem bine, Paul e inca la Moreni, un pic mucios, din fericire nu mai tuseste, si nici febra. Noi suntem numai intr-o alergatura, eu pe la medici si treaba prin casa plus invatat, Mihai cu serviciul, cursuri si platile catre stat
. M-am tuns si vopsit (am schimbat vopseaua, nu m-am mai facut roscata la recomandarea stilistei) si sunt multumita, avand in vedere ca m-am dus la coafor in ultima zi, dinainte de Paste, noroc ca a fost patroana amabila si "m-a pasat" stilistei, am asteptat cel mult 10 min si m-a tuns cum vroiam, nu ma asteptam.
in general plec nemultumita de la tuns. ![]()
![]()
In ziua de Paste am fost la gratar la iarba verde, o sa pun diseara pozele, Paul un agitat si mofturici, ne-am cam suparat pe el, vroia numai in masina sau in brate, parca nu-l recunosteam, dar de fapt, era ora de culcare si asa devine el agitat daca nu-si face somnul; a mai si alergat, s-a jucat cu mingea, a ras, a miortait, de toate...
Eu in schimb sunt foarte obosita, sper sa imi revin.
FLUTURASI LA SINAIA (fluturasi, adica fara copil ;) ) ![]()
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
www.itmadesimple.ro
FEBRUARIE