Comori de nov-dec 2004 (146)
Raspunsuri - Pagina 10
try spune:
M-am delectat cu pozele si nu pot sa nu ma "leg" de Delia, draguta ce rochita avea ea. Da' ce adidasi, nu mai spun. Se vede ce mandra era bunica acolo in poza cu amandoi in brate.
Aici Robert seamana cu Lizuca din Lizuca si Patrocle. Sa vezi ce fetita frumoasa faci, Miha ![]()
![]()
Diana e o dulce cu turbanul pe cap dupa baita.
Io azi noapte am visat ca eram iar gravida, tocmai ce aflasem, si aveam un sentiment ciudat ca nici nu vroiam, dar si ma bucuram si speram in sufletul meu sa fie fetita de data asta. Asa c-am luat-o rau pe aratura...
Sunt bucuroasa insa ca e din nou insarcinata cumnata mea. Daca va mai aduceti aminte, acum vreo 2 ani v-am spus ca nepotelul meu de doar 1 an si 9 luni, care avea cancer, s-a prapadit. Si am crezut ca au renuntat la a mai avea un copil, ea are acum vreo 40 si un pic de ani, deci riscuri mari. Acum mamica lui e din nou gravida si asta e ultima lor sansa la a mai avea un copil. Asa ca acum am ce face cu hainutele copiilor: le pastrez pentru ei ca vor avea tot baietel. Ma tot gandeam ce sa fac cu ele, sa gasesc o mamica sarmana sa le dau dupa ce-o mai creste adrian.
Cred ca sub influenta vestii de la ei am visat ca sunt gravida.
Alexutzu a fost in elementul lui de sarbatori caci sambata, duminica si luni am fost ori in vizite, ori am primit vizite cu copii, asa ca a tras joaca dupa joaca. Innebunit a fost... Si ar fi mancat numai ou cioco.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Alex - 5 Nov. 2004 si Adrian 24 Aug. 2006 ......... poze cu noi
paxela spune:
parca discutati voi odata de unde se gasesc pantofiori de la Melania , sper sa nu ma insel, si despre ei sa fie vorba am vazut astazi in Leonado si Cora din pantelimon, modele multe si de fetite si de baietei si preturile intre 99-150 in leonardo si cam cu 50000 mai mici la cora dar si modele mai putine
Alexa,
Ana Delia(13.03.07) si
Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica
miria_cristina spune:
Buna fetelor!
Am intrat si eu acuma, desi e tarziu, dar imi era dor de voi.
Si cum mai am nitel timp pana ma duc la nani am zis ca-i mai bine asa.
Noi am stat efectiv acasa. Am mancat, am dormit, am lenevit, am primit cadouri de la iepuras si a fost bine.
De plecat sotul meu nu s-a incumetat asa ca n-am mers la munte cum as fi vrut eu.
Nu stiu ce am, dar imi este atat de somn dupa-amiaza de trebuie sa ma culc obligatoriu. Poate o fi de la primavara sau poate de la altceva, dar nu-mi place deloc ca ma simt asa!![]()
![]()
![]()
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
bits spune:
de azi Ken merge din nou la gradi
.m-a facut cu capul zilele astea.ma dispera cu aceeasi intrebare de n ori
iar casa mi-a intors-o cu fundul in sus.bietul Amon nu poate dormi din cauza lui si cum prinde putina liniste doarme dus.
bits spune:
Aimee iubita spune-mi si mie gasesc costum de plaja intreg(o piesa)? la burtica care mi-a ramas nu ma mai trage inima sa port din 2 piese![]()
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI Aime!!
Sa fii sanatoasa si intotdeauna voioasa! Numai bucurii sa-ti aduca viata si puiul scump! 
Miha
si Robert 
danette spune:
Bits, pana iti raspunde Aime... gasesti costum de baie intreg in Ro, desi nu chiar usor, fiindca se pare ca romancele toate sunt partial marimea XS...
, 'toate sunt suple, zvelte, si cu sanii mari' 
In magazinele Jolidon, de ex., care au vara si gama de costume de baie... sunt numai vreo 2 modele intregi, restul toate in 2 piese. Sunt destule femei fara complexe ... o sa vezi si pe plaja.
Eu mi-am cautat anul trecut un costum de baie intreg, si am gasit la Triumph ceva ce-mi placea.
Eu chiar nu ma mai simt deloc bine sa port ceva in 2 piese.
danette spune:
wow... deja e 11 aprilie ..
Ghiocel draga, iti doresc din tot sufletul o zi minunata, bucurii, sanatate, multe flori (ca precis o sa primesti si stiu ca-ti plac mult), si multe multe alte aniversari fericite alaturi de cei dragi!
LA MULTI ANI!
Cu drag,
roserb spune:
La multi ani, Aime, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de baietii tai!
Roxana&Co
POZE CU PITICII