Reteaua de magazine Minimax

Reteaua de magazine Minimax | Autor: ni-na

Link direct la acest mesaj

Fiul meu doreste o jucarie pe care a vazut-o intr-o reclama pe postul Minimax.Strange de ceva vreme banutii.O sa ajungem in Bucuresti ca in luna mai ca si cadou de ziua lui si as vrea sa il duc la unul dintre magazinele din reteaua lor.Imi puteti da localizarea exacta?Nu cunoastem orasul insa vom ramane la niste prieteni care nu au copii,si chiar nu stiu asta.Cer prea mult daca va rog sa imi spuneti pareri despre produse si preturi?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexxia spune:

Jucariile la care se face reclama pe Minimax se pot cumpara de pe net. Din Bucuresti nu cred ca poti cumpara. Eu stiu ca ei au sediul in Constanta.
Dar uite de unde le poti comanda
http://www.flip-shop.ro/catalog/index.php

Alexxia Ruty ( 25.07.2001 ) si Thea ( 28.09.2006 )

"This is your time. This is your dance.
Live every moment. Leave nothing to chance.
Swim in the sea. Drink of the deep.
Embrace the mystery of all you can be."

PERLELE RUTICAI
RUTY SI THEA AU PAGINUTA NOUA
POZE
www.sanatatealoevera.ro " target="_blank">Vrei sa fii liber ?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=2006%20in%20imagini&page=5" target="_blank">AICI NE PUTETI VOTA - POZA:BUCURIILE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ni-na spune:

Multumesc.I-am aratat jucariile de pe site baiatului si le-a recunoscut....m-ai salvat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianapas spune:

Eu i-am comandat telefonic jucarii, de la numarul pe care il afiseaza ei cand fac reclamele.

Diana, mama Ilincai

Mergi la inceput

I-am comandat de pe site acel ou-dinozaur,vulcan .O sa va tin la curent daca a meritat.Ma tot gandesc ca in prezentare scria ca ambalare 12 buc/bax....surpriza a voi avea cand va veni pachetul......Macar am incercat nu?

Mergi la inceput

am postat si la generale..........da surpiza este neplacuta........costa enorm,doua taxe curier,una de 15 ron(pus jucaria in cutie si dat telefon la firma de curierat cred eu)si alta de 16.07ron taxa perceputa de firma de curierat.........
mergeti in constanta si luati-o din magazin ca acolo costa 23.5 ron......au o eticheta mica cu pretul in poza cu produsul...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabi_K spune:

au magazint si in Oradea. Ciudat, adresa magazinului nu apare pe site-ul lor.

Gabi(ex- gabibarta)+Robert(20.05.1997)+Lili(17.05.2002)

Mergi la inceput

Sunt firme diferite,cea din Oradea cu cea din Constanta care m-a taxat dublu........asa cum am scris si la generale,m-au sunat dupa ce le-am trimis mailul revoltata,mi-au cerut sa trimit prin fax factura de la curierat,am trimis-o si i-am sunat sa aflu daca este lizibila,si acu liniste si pace.........daca mai sun mult ajung sa dau pe telefoane inca atati banuti cat am dat in plus firmei de curierat......ma gandesc sa cumpar un covrig si o lumanare sa fie pomana deplina.Am scris pe forum sa nu mai patiti si voi acelasi lucru,eu daca stiam le spuneam sa plece in lume cu jucaria lor.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Noi ne-am luat o sabie din aia de bule magice de la ei, de la standul de la Baby expo. A costat 37 ron ( am luat o sabie de aia medie). Cert e ca ei zic ca dupa ce se termina solutia tb sa iti iei tot de la iei ca altele nu sunt bune. Ete, na!! va zic eu ca solutia aia se termina cat ai zice "peste" iar eu i-am luat cupilului trei cutii cu solutie pt facut baloane din Metro, mai mari decat cele de la minimax si care costa 2 lei cutia. Iar solutia este muuuult mai nuna decat aia originala.

Mergi la inceput