Copii, poftiti la Concurs!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AT_Piticilor spune:

Puiut, lucrarea (poza cu ea adica) trebuie trimisa pana pe 22 Aprilie.
Te-am inscris.

pup you,

Caprioara & Matei

"Omului ii trebuie un vis ca sa suporte realitatea." - Freud

[/quote]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_b spune:

Mesajul meu este off-topic dar bineintentionat.

Eu propun, sa se organizeze un concurs (si mai mare), cu licitatie spre vinzare, la care sa participe toti membrii forumului cu sau fara copii.
Lucrarile ( ca-s picturi naive, ca-s abstracte, ca-s obiecte decorative, ca-s bricolaje....) vindute in cadrul licitatiei sa devina, cu acordul ambelor parti, proprietatea forumului desprecopii iar sumele sa fie dirijate spre cazurile umanitare.

O fi vreo idee prea creatza, insa n-am stiut unde sa o postez asa ca voila, am scris-o aici...

http://www.youtube.com/watch?v=hWzrrwYMQ

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

Gabriela, baietelul meu are 5 ani. Pe el ma bazez ca are rabdare si migaleste.
Dar trebuie sa faca lucrarea singur, sau pot sa-l ajut si eu? Adica eu sa-i fac modelul cu creionul pe ou si el sa picteze cu pensula, sau cam asa ceva..

Mami de Codrin - prier 2002, Olguta - undrea 2003 si Cornelie mica - ciresar 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiut85j spune:

Multumesc Caprioara.

elena

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

daniela_b ideea ta e prea mareata , sorry dar eu nu ma incumet sa organizez asa ceva pt ca nu am nici timp, nici resursele necesare .. spatiu pe net sa organizez lucrarile in albume, sa formez sistem de vot automat... acuma totul e simplu si pt copilasi.. poate desprecopii vor sa faca asemenea concurs.. eu raman la cel micut infintat de mine...
puiut85j, trebuie sa pozezi sau scanez lucrarea si sa o trimiti la adresa de mai sus... in mesajul in care atasez lucrarea sa mai sc numele copilului, cati aniare, si numele tau de forum.. in rest ma ocup eu de pus in album, de posta pe forum poza si la sfarsit de anuntat castigatorul grupei... cine va castiga va primi o diploma prin mail si instructiuni cum sa intre in posesia premiului. Limita in care poti trimite lucrarea este 22 April.
adriana, regula la concurs la atelier este ca parintele nu are voie sa atinga lucrarea copilului.. poti desena langa el si el sa se inspire de la tine, poti face in acelas timp cu el, poti sa ii areti un model dupa care sa lucre, dar fara sa atingi lucrarea lui.
Mai este o sectiune a atelierului in care poti ajuta copilul cu lucrarea ,d ar acele poze nu vor fi in concurs.. vor fi afisate doar la albume si ata.

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

www.freewebs.com/gabbriela_nicole/" target="_blank">
scaune de masina pt copii

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Buna
Intram si noi in seama, ptr ca, desi fiul meu are doar 2 ani si aproape 3 luni, este foarte pasionat de carti, si ii place mult sa coloreze. Nu intentionam sa participam la concurs, ci doar sa ne laudam putin cu ultima noastra "opera" ptr Paste. Claudiu a fost ajutat in colorarea imaginii, in principiu prin colorarea marginilor imaginii unde am colorat amandoi (eu cu manuta lui). In rest pot spune sincer ca nu am pus doar eu creionul singur in nici un locsor.
Sarbatori fericite!

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by daniela_b
Lucrarile ( ca-s picturi naive, ca-s abstracte, ca-s obiecte decorative, ca-s bricolaje....) vindute in cadrul licitatiei sa devina, cu acordul ambelor parti, proprietatea forumului desprecopii iar sumele sa fie dirijate spre cazurile umanitare.

Ar fi minunat daca s-ar putea face asa ceva, iar in privinta lucrarilor ma angajez sa contribui chiar in numar mare, in ce priveste desenul de orice fel.
Sarbatori fericite!

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

frumos... de ce nu il las sa coloreze singur ceva si sa trimiti si la concurs... ?

Sanatate si numai bine

Nicole mami lui www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Never discourage anyone...who continually makes progress, no matter how slow. - Plato

Mergi la inceput

Eu sunt pasionat putin si de desenul in creion, si poate de asta, vazand atractia lui spre desen am si insistat, dar la varsta lui inca are tendinta, cand ia creionul in mana, sa coloreze in linii mari care, normal, depasesc spatiul de colorat. In aceasta privinta am incercat sa-l indrum si sa-l ajut. Dar avem timp berechet de acum inainte sa ne specializam.

Hristos a inviat!

Mergi la inceput

cu exercitiu totul se rezolva... la gradi la piticu meu la cei de 2 ani le pune creionul in mana si desenul si stau langa ei.. intruna dau din gura invatatoarele, "stai intre linii, nu depasi, incet, cu rabdare" spre marea mirare aceasta metoda da rezultate mai bune ca cea aplicata de mine "colorand cu manuta lui"... incearca si tu...

Sanatate si numai bine

Mergi la inceput