igiena pentru epiziotomie

igiena pentru epiziotomie | Autor: alda

Link direct la acest mesaj

Buna,

Sunt Alda si am o fetitza, Daria, care s-a nascut pe 24 mai la maternitatea Giulesti!

Intrebarea este urmatoarea: :) Cat timp de la nastere se face igiena cu cloramina si oximed in cazul unei epiziotomii?

Va multumesc mult!

Alda

alda

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amalia spune:

Mie mi s-a facut toaleta cu cloramina decat in maternitate (4 zile). Acasa am avut grija sa ma spal cu apa calduta (fara sapun, o perioada de 2 saptamani) de cate ori mergeam la toaleta si sa ma tamponez usor cu ceai de galbenele. Plus ca este indicat sa nu se faca baie in cada o perioada (eu nu am facut decat dus vreo luna si jumatate).
Acestea au fost sfaturile pe care le-am primit eu de la medicul meu si mi-au prins foarte bine, neavand ulterior, nici un fel de probleme.

Sanatate maxima!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Sa iti traiasca puiutul.
Si eu acasa am facut o perioada doar dusuri la recomandarea medicului. Si nu am avut nici o problema.
Te asteptam la subiectul "bebelusi de mai"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

ceai de pelin, spalaturi locale de doua ori pe zi, iar cand am folosit vata i-am pus deasupra tifon, ca sa nu se lipeasca vata de taietura (poti folosi tampoane externe si nu mai ai grija asta); medicamente nu mi-au fost recomandate pentru asta

Mergi la inceput