Mamici noiembrie -decembrie 2007(9)
Raspunsuri - Pagina 12
pet.cost2005 spune:
daaa, yasmi, am 7 sapt. de la UM ... da' celelalte calcule ... varsta sarcinii, varsta fetului ... nu stiu ... in fine, am 7 sapt. si gata ... si are 10.1 mm ... daaa, cresc repede ... pe mine ce m-a impresionat mai mult decat poza (pt. ca se vede exact un samburel acolo) ... e ritmul cardiac ...
.
Fugi si te odihneste ... si eu tre' sa schimb lenjeria, da' ma ajuta sotul ...
.
dana - mie imi place pr. cotto ... mortadella nu ... chiar in seara asta imi fac toast cu pr. cotto ...
mirela - suntem departe .... cand mergi la dr.? Daaaa sunt normale durerile de burtica ca la cilcu ... se mareste uterul si bb isi face loc, isi "contruieste" casuta (exact explicatia asta mi-a dat-o dr. meu) ... si eu am avut si mai am din cand in cand ... dar mai rar, doar daca fac efort sau stau mult aplecata ...
7+
Petronela
MIKUTA4 spune:
Petronela am spus ca dupa Pasti de acum,ca debia am descoperit minunea mea
bb_yasmieu nu am spus ca miar face rau,dar nu stiu aici daca sint si cum se numeste ,dar am sa zic sa imi trimita de acasa 

VIITORI MEI PARINTI
MIRELA
4+
VINE 
bb_yasmi spune:
da Mirela sunt normale atat timp cat nu sunt fff dureroase. eu si akuma le mai am din cand in cand. se spune ca se mareste uterul,, se intind ligamentele si de asta ne doare burtik.
nu mai am nici un chef de stat in pat, sunt bucuroasa ca de azi sunt in concediu!!!!
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9 +
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
MIKUTA4 spune:
Petronela poate sti tu este Utrogestanul si progesteron,aici si cum se numeste?
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA
4+
VINE 
pussi spune:
mikutasi eu dureri de burta ca la CM... am intrebat si in dreapta si in stanga si cica sunt normalee, la mine oricum nu are cum sa vina ca tratamentul de sustinere cu progesteron e foarte puternic!! Asa ca stai linistita organismul suporta modificari prin care nu a mai trecut!! daca te doare tare sa iei No-spa! Vad ca ti-a zis si BB yasmi de utrogestan , poti sa iei
PUSSI
3+ 

MIKUTA4 spune:
SARUMINA
,SARUMINA
SI IAR SARUMINA
,nici nu va dati seama ce ma-ti linistit asa pot sa stau si eu mai linistita pina ma duc la medic

VIITORI MEI PARINTI
MIRELA
4+
VINE 
pussi spune:
ana..mie mi-au aparut! urate de tot, dar nu stiu daca de la progesteron sau de la sarcina, am si pete pe fata..galbene in zona pometilor![]()
PUSSI
3+ 

pet.cost2005 spune:
Nu stiu ... nici cum se cheama aici, nici daca sunt ... nu am luat decat acid folic (folina) si acum tre' sa iau vitaminele astea pe care mi le-a dat dr ... ceva cu s... nu-mi mai aduc aminte cum le zice. Eu zic sa nu te mai stresezi ... sa stai linistita si ai sa vezi ca e bine ... asteapta sa mergi la dr. si iti va spune el daca e cazul sa iei alte chestii ... 
7+
Petronela
MIKUTA4 spune:
quote:
Originally posted by pussi
mikutasi eu dureri de burta ca la CM... am intrebat si in dreapta si in stanga si cica sunt normalee, la mine oricum nu are cum sa vina ca tratamentul de sustinere cu progesteron e foarte puternic!! Asa ca stai linistita organismul suporta modificari prin care nu a mai trecut!! daca te doare tare sa iei No-spa! Vad ca ti-a zis si BB yasmi de utrogestan , poti sa iei
PUSSI3+
Pussi ce frumos gemanuti si eu mi-as dori tot gemenii,dar ma multumesc cu unul si sanatos te
si multa sanatate tie si 

VIITORI MEI PARINTI

MIRELA
4+VINE