Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap5)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Buna fetele!

mii de scuze ca nu am mai intrat raportul pt w5: 58,4 kg. Si azi m-am cantarit si e 57,6 kg.
Nu am mai intrat ca ne zbate cu actele sunt non stop pe drumuri ne-am gasit si o casa faina sa ne mutam tot cu chirie momentan dar macar vom sta sg. sper sa reusesc sa mai intru. Mult succes fetelor noi si bun venit.

Tre sa fug! Pupici la toata gasca.

PS Mimi si Anky ms de raspunsuri si de link.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by mada_mxm

Buna fetele!

mii de scuze ca nu am mai intrat raportul pt w5: 58,4 kg. Si azi m-am cantarit si e 57,6 kg.
Nu am mai intrat ca ne zbate cu actele sunt non stop pe drumuri ne-am gasit si o casa faina sa ne mutam tot cu chirie momentan dar macar vom sta sg. sper sa reusesc sa mai intru. Mult succes fetelor noi si bun venit.

Tre sa fug! Pupici la toata gasca.

---------------------------------------
Mada si Arianna Raisa (21.08.2006)

FELICITARI

INCA O din partea luptatoarelor

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

FETELE ..DAR POZICI ..
NU MAI FACETI SI VOI ..

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

seara buna

eu azi am stat si am analizat tot ce am mancat, si am realizat ca mancam foarte mult zahar. beam apa cu sirop, ca eu vomit de la apa de la chiuveta, asa ca m-a salvat sotul azi... mi-a pus o lamaie taiata bucati intr-un litru de apa. de maine nu mai pun nimic de la cutie in gura, ca toate au zahar.
mi-am cumparat azi o punga mare de legume inghetate, si file de somon, fructe de mare si legume pentru salata.asa ca de maine ma inarmez iar si sper sa dau si eu jos.

fetele care deja ati inceput sa dati jos, tineti-o tot asa, si cat mai multe kg pierdute.
ce alimente au efect laxativ puternic?

noapte buna si vise placute, oriunde v-ati afla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Buna dimineata!
Lidia te rog sa imi modifici data de inceput doar de joi . Am avut o criza de colecist si nu am putut urma dieta in zilele de marti si miercuri.
Ieri am mancat 3 mere si 2 salate din salata verde, ridichi, ardei si porumb.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diplodocus

FETELOR, vin si eu, daca ma primiti
Mai ales ca am vazut-o pe Raluca la faza B
Cred k o sa va innebunesc de cap cu intrebarile...

Fug sa mai citesc din urma si sa ma gindesc ce maninc miine...

Luca-Mihnea Cel Voinic

Esti in listutza cu luptatoare

LA CIT MAI MULTE POSTARI SI KG DATE JOS

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diplodocus spune:

LIDIA-multumesc pt adaugarea in lista si pt PM
RALUCA-cum a trecut ziua?
CHIARA- cum te simti azi? Ai reusit sa tii dieta?
AMOODIA- si eu patesc la fel cu apa simpla...o beau ca pe medicamente( obligat, fortat si cu scirba :)Lamiia e super...

Eu am mincat azi mocovi cruzi cu masline( o combinatie care imi place mult),mere,fasole verde(daca tot am vazut k e voie desi nu e pe lista:)castravete verde,3 l apa
Plus 8 km pe bicicleta, ceva abdomene si 2 plimbari lungi cu caruciorul si juniorul din dotare.

Am calcat pe linga cu niste pufuleti si niste lapte, dar nu ma mustra prea tare constiintza ...gindindu-ma k alta data as fi mincat poate o ciocolataImi trebuie citeva zile cred s-mi intru total in dieta...
Aaaaa, apropo de ciocolata...azi, ca un facut, am primit una de la o vecina, si NU am mincat-o , bravo mie ce viteaza sunt...imi vine sa ma pup toata toata!

Ne auzim miine

Luca-Mihnea Cel Voinic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amoodia spune:

Diplodocus la cat mai multe kg date jos. si eu mi-am facut o salata azi din morcovi, castraveti, rosii, marar, ceapa si cu niste masline si am mancat o multime. apa am baut cu lamaie, si acum seara am baut 2 pahare fara lamaie, cred ca incep sa ma obisnuiesc.
sa vad maine cate kg am.eu am papat putin de tot pepene galben, am vazut ca e intrezis ala rosu, dar de galben nu scrie nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata!

Nu am mai scris ieri pentru ca se incarca greu forumul si m-am enervat. Dar sunt tot pe pozitii. Meniul de ieri: suc de mere, ciorba de legume (adica niste legume congelate fierte in apa si cu bors peste, fara ulei) si cateva bucati de kiwi. Seara mi-era cam foame, ca nu am avut timp in cursul zilei sa mananc, dar m-am recompensat cu o baie fierbinte.

Faza B, Saptamana 1, Ziua 3 - azi am inceput cu 5 kiwi si o cafea. Mai am o farfurie de ciorba de terminat, iar seara probabil niste mere. Sa vad cum mad escurc cu apa plata ca iesim la terasa, dar va avea grija David de mine, ca nu prea ma lasa sa ma relaxez....

Ce ma bucur ca Diplodocus e partenera mea de cursa lunga.....sper sa dam muuulte kilograme jos!

Sa va zic ce am facut: pe usa frigiderului (asta ca sa ma ia de ochi cand il deschid) am 2 liste: Meniul lui David (ca am inceput diversificarea) si Meniul lui mami. Offf, "meniul lui mami" e la fel de sarac ca al lui David....

Gata, mi-am plans destul de mila. Azi sau maine fac si poza "de inceput". Numai sa ma hotarasc in ce tinuta, astfel incat la sfarsitsa tin si eu blugii departati, ca in reclamele alea de la produse de slabit.

Si in caz ca nu mai intru in week-end, meniul meu pentru maine va fi: ciuperci inabusite la teflon cu usturoi si fructe permise (adica mere sau portocale, ca nu mai cumpar kiwi).

Va pup! Succes in lupta cu kilogramele!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Neata la -de weekend..cu aroma de suc de morcovi

Vin si eu cu noutati ..despre mine ..
Dupa citeva zile de "purceleala"..cu ciocolata si felii de cozonac..
a venit vremea postului...ce credeti ..ieri toata ziua am tinut post negru ..obisnuiam sa fac asta in "tinerete"..pe la 20 de ani...si ma simteam tare bine..
asa ca ..am incercat sa vad cum ma simt ..ca in ultimii ani ..incercarile mele au cam esuat ..si undeva spre seara tot mincam ceva ..totusi ieri am rezistat foarte bine ..
cred si eu ..dupa ce m-am tot gifuit cu bunatati in zilele trecute..
Asa ca iata-ma acum ..multumita de mine ..cu un suc de morcov linga mine..de azi reiau o regumul sanatos ..ca am observat ca dupa ce mincam "interzise" fie ma durea stomacul ..fie ma simteam obosita..exista o singura exceptie CIOCOLATA ..
dupa ea mi-era destul de bine ..dar am cam exagarat .

Aaaa si de cintarit ..nu m-am cintarit..trebuie sa scap de mania asta zilnica..dar totusi odata pe saptamina tot am sa imi verific kilogramele..oricum ..nu era foarte relevant ..avind in vedere ca nu am mincat ieri toata ziua..
sper sa rezist tentatiei de a ma cintari pina joi ..
si pina atunci sa nu mai fac nici un fel de excese

Singura mea problema reala acum este INVATATUL ...
nu prea merge ..adica nici cu ciocolata ..nici fara ..
daca aveti idei ..sau ponturi ..le astept nerabdatoare ....
ca e musai sa dau si sa iau cele 2 examene ACCA ..
si timpul zboara atit de repede ..si acusi vine si ziua lor.

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput