Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia.t spune:

Lidia daca tot esti la capitolul apeluri, ma simt si eu un pic.Nu am renuntat, dar nici nu m-am tinut cum trebuie.Am avut niste probleme...si am mai cedat.Asta e....Deocamdata ma duc cu un regim apropiat de Superdieta, dar nu ma pot inscrie intre luptatoarele veritabile.Deci scoate-ma de pe listuta.
Vreau sa ma apuc din nou cum trebuie, dar peste vreo 2 saptamani.Pana acum ma bucur de cele 10 kg date jos, pe care nu le-am pus inapoi.
Succes in continuare.

Adela si piticii Fineas (28 oct 2001) si Andrei (24 mai 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adix27 spune:

Am si eu o nelamurire pana la urma mamaliga e permisa?
Dupa doua zile s-a miscat un pic acul cantarului cam 1 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucians spune:

quote:
Originally posted by mamidestefan

quote:
Originally posted by lucians
Dar nu mi-ai zis,cand incep sapt cu puiul,cereale si branzeturi? Peste 1 sau 2 sapt,in cazul de fata?

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

Pai ..cred ca ai deja liber la cereale..pui ..si brinzeturi slabe..
ca ai inceput a patra saptamina ...

LIDIA si Stefan-Eduard

Ai dreptate!Nu stiu ce calcul imi facusem io,de ziceam ca sunt in a-3-a sapt.Plus ca luasem a-2-a sapt in care am tinut post,facand parte din prima perioada.Si de-abia acu' credeam ca-ncep cu per.2.Noroc ca sunt si fete ca tine,Lidia ,p-aici.Iti sunt datoare vanduta...

...ce ma bucur...pt ca ador branzeturile,fie ele chiar slabe.Apropo,in meniurile voastre nu vad branzeturi.Why?

Deci,am voie branzica de vaci 0%grasime,lapte degresat cu cereale(sano-vita sunt bune?),iaurt degresat(daca mi-o placea...ca n-am mancat niciodata) si cam atat.Daca aveti si alte idei...please,le astept cu mare interes.

pupici

Gabitza cu Daria(14 iul'06)si Andrei(28 dec'96)

8-9 luni
Poze Botez www.dropshots.com/lucians" target="_blank">Filmuletewww.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b4c6219b5080ecf67c169&source=category&category_id=12" target="_blank"> Miniclip

intalniri de bebici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilena12 spune:

Adix, mamaliga are un continut caloric mai ridicat decat porumbul boabe congelat, eu de-asta am folosit, pt cel din conserva are zahar.
Acum, o lingura de mamaliga n-o fi foc, dar, dupa parerea mea, este permisa doar din saptamana cand introduci cereale.

MARILENA SI ANNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Io nu m-am innecat catusi de putin, continui lupa cu kg insa nu cu SUPERDIETA din pacate, tin alt regim bazat tot pe fructe si legume + carnita de pui si peste..care vad ca da rezultate excelente. Am mai dat deja 2 kg jos intr-o saptamana, mai am inca 2 si-s multumita. Imi pare rau, la mine superdieta n-a mers, asa ca va spun si spor la slabit. Voi ramane pe lista de prietene, voi mai intra din cand in cand sa vad cum luptati, felicitari tuturor celor care si-au atins targetul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bysko spune:

Azi am mancat un sandwich din paine neagra cu rosii, castraveti si telemea de vaca si am baut apa cu lamaie.Pana acum doar atat.M-am abtinut eroic de la sucuri!Din pacate nu m-am mobilizat pt prima zi de sala!Cam atat!

Busra este sufletzelul nostru!http://www.totsites.com/tot/busra
www.dropshots.com/Bysko

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi_j spune:

Azi am mancat:
- dimineata: o cafea
- la pranz: 2 kiwi
- ora 17: zeama de la o portie de ciorba taraneasca - avea si cartofi si mazare, dar eu am papat numai morcovii
- ora 19: voi mai manca o conserva mica de ton in suc propriu - light

Maine e zi de cantar?

Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
www.chitarist.ro" target="_blank">ROCK&JAZZ PENTRU CONNAISSEURS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidestefan spune:

quote:
Originally posted by gabi_j

Maine e zi de cantar?

Gabici

Da ..zi de cintar ..pentru cine a inceput JOIA !!!

LIDIA si Stefan-Eduard (21.08.2006)

Rezultate SUPERDIETA

Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by madau

Io nu m-am innecat catusi de putin, continui lupa cu kg insa nu cu SUPERDIETA din pacate, tin alt regim bazat tot pe fructe si legume + carnita de pui si peste..care vad ca da rezultate excelente. Am mai dat deja 2 kg jos intr-o saptamana, mai am inca 2 si-s multumita. Imi pare rau, la mine superdieta n-a mers, asa ca va spun si spor la slabit. Voi ramane pe lista de prietene, voi mai intra din cand in cand sa vad cum luptati, felicitari tuturor celor care si-au atins targetul

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2

OK

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gabi_j

Buna dimineata
M-am cantarit azi, si am 71 kg!! Yeeees!!! Inainte sa ma urc pe cantar eram tare sceptica, pt ca sunt racita cobza, si ma simt si balonata. Cand am vazut 71 nu mi-a venit sa cred!

Azi ma dau la kiwi, si mai incolo n-am idee ce o sa mananc. Am o zi foarte incarcata. Si ieri am ajuns seara acasa si fiind si racita, nu am mai avut timp sa imi pregatesc nimica pt azi

Gabici

FELICITARI ..Primesti 2 floricele din partea -ului

Rezultate SUPERDIETA

Mergi la inceput