Impresii din timpul.. si de dupa..SUPERDIETA(cap5)
Raspunsuri - Pagina 10
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by elenita
Hristos a inviat!
Buna, fetelor,
saptamana trecuta am slabit inca 1kg, dar acum de Paste nu am rezistat si am mancat de toate.
Din pacate nu mai pot avea datele mele pe forum, asa ca, mamidestefan, te rog mult sa ma stergi de pe listuta. Imi pare rau, dar nu am ce sa fac, e o situatie delicata.
Va doresc spor la slabit!
Multa sanatate si numai bine!
OK
LIDIA si
Stefan-Eduard (21.08.2006) Rezultate SUPERDIETA
Pozici si www.dropshots.com/mamidestefan" target="_blank"> Filmuletze
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
"A true friend is the one who holds your hand and touches your heart."
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Meniu de azi
cafea
Lapte cu cereale
1 ou
peste cu niste rosii si castravete
1 portocala.
Dupa cum vezi Lidia nu am mai calcat stramb.
Doamna cu urgenta si maimuta Maruta
BRAVO..... 
Ai sa vezi ca si cintarul va fi prietenos ...
Eu nici nu mai speram ca in ultima saptamina sa
mai dau ceva ..si iata-ma mai usoara cu inca un kg in doar 1 zi .
Mi se pare de necrezut ..m-am urcat de vreo 5 ori pe cintar

LIDIA si
gusta spune:
Buna dimineata.
Lidia sa stii ca nu ma dau batuta.Chiar daca se va termina dieta eu tot voi continua sa pap asa ca as mai vrea a dau ceva jos,dar momentan sunt multumita asa cum sunt.
Dimineata cantarul arata tot 64 da nu ma supar ca stiu ca bucatica de tiramisu de duminica isi spune cuvantul.
Anky multumesc de compliment..
Daca ma credeti eu nu ma imbrac cu haine prea nu stiu cum sa le zic,dar am incercat ieri tricoul rosu pe care il am de 1 an si nu cred ca l-am purtat vreodata si tare bine mi-a parut ca nu ma strane pe mine.La fel si pantaloni ca nu ma mai strang si ca ma simt confortabili in ei.
Adevarul e ca as vrea sa ajung la 60 si dupa gata dar sincer mai imi trebuie vointa.
mamidestefan spune:
quote:
Originally posted by gusta
Si acum o poza facuta azi
http://new.photos.yahoo.com/adriaanse2000/album/
576460762393825362/photo/294928804321253975/10
daca latesc pagina scuze ca nu ma simt asa bine si nici nu am bagat la cap cum trebuie sa fac sa apara fara link.
MAMI
..MAMI
....CE BINE ARATI
..CAM GREU DE RECUNOSCUT

LIDIA si
gusta spune:
Multumesc Lidia pentru aprecieri chiar ca merg la suflet.Uneori mai am nevoie si de aprecieri.
Felicitari Lidia pentru kg se vede ca ai fost tare pe pozitie.
Eu astept poate maine ma mai imprietenesc cu cantarul si chiar daca nu e asa tot ma bucur ca am 64 si am ajuns aproape de unde am plecat inainte de a ramane gravida.
Marilena12 spune:
Buna, eu tot la 65.500 sunt, si raman asa deocamdata, pt ca am luat pauza de la dieta pt Pasti.
De altfel, am spus de la inceput ca o sa tin doar pana la Pasti. Acum nu ma tem ca voi pune la loc, pt ca nu prea mananc mare lucru pe zi. Ieri am mancat un sfert de felie din tortul Annei.
Lidia, poti sa ma treci deja pe lista ca am atins targetul pt ca ma simt super asa cum sunt, intru in toti pantalonii care imi plac si sunt multumita de cat am facut pana acum. Peste vreo 2,3 saptamani, o sa vad daca ma mai apuc de dieta ca sa mai scap de vreo 5 kg, dar acum este foarte bine asa. O sa raman pe aici ca sa va spun daca am mai dat jos ceva, pt ca sunt sigura ca mai dau, avand in vedere ca nu mananc mai nimic, si ca sa le sustin pe fetele care vor sa slabeasca cu superdieta.
Cred ca toata lumea isi poate da seama ca functioneaza super, avand in vedere rezultatele din listute, care sunt probate cu fotografii drept dovada.
Eu o sa incerc sa mai introduc in alimentatie cate ceva in plus, dar in cantitati infime, si o sa vad cum reactionez la ele.
Deja vreau sa spun ca am primit reclamatii de la sot, ca mi-au iesit coastele de tot si nu mai am carne deloc pe mine, si prin urmare sa ma opresc aici.
Evident ca nu ma opresc, ii dau doar un ragaz ca sa se obisnuiasca din nou cu mine slaba, si pe urma, incet, incet, pana in august ajung la 60.
Felicitari pentru toate kg-mele pe care le-ati mai pierdut!
Va pup, si sunt pe aici. Mai intru, ca sa va pun poze de zilele astea.
MARILENA SI ANNA
MissJJ spune:
Buna fetele!
Hristos a inviat!
Sorry ca nu am intrat sa dau raportul dar m-am luptat cu gripa si in sf ma simt mai bine.
Deci pt raportul de joia trecuta, 5 aprilie, 59,7 kg si duminica m-am mai cantarit inca o data si aveam 58,4 kg.
Deci usor usor se duc si kg. Stateam si ma gandeam ca atunci cand am venit acasa din maternitate aveam 83 de kg, primele doua sapt am dat jos 13 aveam 70 apoi cu chiu cu vai pana in martie am ajuns la 66 apoi pe 1 martie cand m-am cantarit prima oara pt dieta aveam 64,8 si acum, adik dum aveam 58,4.
In total is 24,6 kg date jos in 7 luni jumatate. Ma simt asa bine ca mai am numai 8,4 kg pana la target. Abia astept sa vad 50 la cantar.
Marilena si la mine Flo a zis ca mi se vad coastele deja si is cam slabutza dar nici eu nu vreau sa ma opresc vreau sa ating targetul de 50.
Am si eu o pb cam mare si daca aveti ceva ideei ce as putea face: deci burta s-a cam dus nu mai e asa urata dar am f mult la aripioare, lateralele sunt f sunculoase, stiti ceva exercitii speciale pt zona respectiva?
Va pupic tre sa fug felicitari la toate fetele pt kg pierdute si spor in continuare in lupta cu kg,
---------------------------------------
Mada si
Arianna Raisa (21.08.2006)
anky spune:
quote:
Originally posted by mada_mxm
Buna fetele!
Hristos a inviat!
Sorry ca nu am intrat sa dau raportul dar m-am luptat cu gripa si in sf ma simt mai bine.
Deci pt raportul de joia trecuta, 5 aprilie, 59,7 kg si duminica m-am mai cantarit inca o data si aveam 58,4 kg.Deci usor usor se duc si kg. Stateam si ma gandeam ca atunci cand am venit acasa din maternitate aveam 83 de kg, primele doua sapt am dat jos 13 aveam 70 apoi cu chiu cu vai pana in martie am ajuns la 66 apoi pe 1 martie cand m-am cantarit prima oara pt dieta aveam 64,8 si acum, adik dum aveam 58,4.
In total is 24,6 kg date jos in 7 luni jumatate. Ma simt asa bine ca mai am numai 8,4 kg pana la target. Abia astept sa vad 50 la cantar.
Marilena si la mine Flo a zis ca mi se vad coastele deja si is cam slabutza dar nici eu nu vreau sa ma opresc vreau sa ating targetul de 50.
Am si eu o pb cam mare si daca aveti ceva ideei ce as putea face: deci burta s-a cam dus nu mai e asa urata dar am f mult la aripioare, lateralele sunt f sunculoase, stiti ceva exercitii speciale pt zona respectiva?
Va pupic tre sa fug felicitari la toate fetele pt kg pierdute si spor in continuare in lupta cu kg,
---------------------------------------
Mada siArianna Raisa (21.08.2006)
Te intinzi pe cite o parte,aduci genunchii la piept pe urma intinzi ,mai bine zis freci fiecare parte de podea.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
gusta spune:
Buna fetele.
Felicitari Marilena.
Anky am o propunere am vazut ca fetele de la un nou stil de viata au un concurs poate vrei sa ne inscriem amandoua si poate asa intrand in competitie mai scap si de cele 4 kg care mai vreau.Ca eu impinsa de la spate fac mai multe.
Felicitari Mada.
Marilena12 spune:
Multumesc Marilena, am vazut ultima ta poza si sa stii ca diferenta fata de prima este ca de la cer la pamant. In primul rand te avantajeaza la fata faptul ca ai slabit, arati acum ca un copil, mai ales de cand te-ai tuns.
Mie insa, mi-au placut foarte mult pozele pe care le-ai pus la inceput de tot, spuneai ca erai in aprox 21 saptamani acolo, eu nu mi-am dat seama de asta, dar retin ca aveai parul lung si purtai ceva alb. Cred ca te prinde bine parul lung si rochitele albe.
Felicitari si tie si Lidiei, amandoua ati slabit spectaculos!
MARILENA SI ANNA

.