Pt gravidutze -Cum scapam de calduri?

Pt gravidutze -Cum scapam de calduri? | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Dragelor burtici, ma adresez voua, si chiar fostelor burtici, cu rugamintea de a-mi da ceva sfaturi despre cum as putea suporta mai usor caldurile astea?
Eu sunt in 26 de sapt si am niste bufeuri in unele momente de simt ca explodez...si culmea, nu le am cind merg prin caldura, ci mai ales cind stau intr-un spatiu inchis, chiar si cu aer conditionat...la servici aparatul sta pe 20 grade si eu mor de cald. Si simt ca aceste calduri ma iau mai ales in zona capului, ceafa, or fi si legate de calciu? Ca noaptea am si niste carcei...
Va rog mult, daca ma puteti ajuta cu ceva sfaturi, daca ati trecut prin ceva asemanator...

danat

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

Draga Dana,

Si eu am aceeasi problema si la fel ca tine, am dat aerul conditionat pe 20 grade (de ma injura colegii ca ingheata). Pana acum n-am gasit vreun remediu.....poate ne spun fetele cu experienta....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Sa vedeti cum este mai incolo... eu mai am 5 saptamani pana nasc si nici nu mai dorm noaptea de caldura. Pana acum nu am gasit nici un remediu... poate numai incercati sa purtati cat mai mult haine usoare si racoroase din bumbac sau in, largi, ca sa transpirati mai putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

Danateu, in sfarsit, se bucura si sotu tau ...

Ca sa-ti raspund la intrebare serios, eu imi faceam dusuri cu apa mai rece, adica nu rece, ci calduta, desigur, atat cat sa simt ca ma racoresc, fara sapun sau alte zmacuri. Nu te tine prea mult, dar tot e ceva. Si incercam sa-mi umezesc zonele fruntii si ale cefei, plus incheietura de la cot, tot cu apa rece.
PS: ia-ti un evantai, fii cool...
Pumpici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Si eu sufar de caldura ingrozitor... Si nu stiu ce sa mai fac. Cat stau acasa e ok, ca fac multe dusuri, insa la birou, pentru ca nu stau numai inauntru, ies si pe afara, plesnesc de caldura, cu tot aerul conditionat. pana in octombrie cand o sa nasc cred ca-mi dau duhul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Ei si voi acum!Eu am dus toate trei sarcinile pe perioada de vara si nu uitati ca aici vara tine din aprilie si pina in noiembrie -decembrie.
Nu a fost usor... aer conditionat,mincati cit mai multe fructe, legume si nu uitati cit mai multa ,multa apa sa beti.
Ginditi-va ca va trece si perioada asta.
Uita-te intotdeauna la partea plina a paharului.

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Fetelor, va plang de mila! Am fost si eu gravida vara, am nascut la inceputul lui septembrie, asa ca am simtit-o din plin. Nu-mi aduc aminte sa fi avut si atunci calduri din cauza sarcinii dar nu am sa uit niciodata cat am suferit de cald in apartamentul ala nesuferit cu toti peretii spre sud si la etajul 7. stateam ca o foca pe mal, toata ziulica pe o canapea si urmaream toate programele la televizor, faceam cateva dusuri pe zi si beam mult lapte rece sa-mi potoleasca arsurile. La sarcina pe care tocmai am dus-o la capat (28 aprilie) am prins sezon rece si am avut si calduri ceea ce mi-a prins foarte bine pe frigul de iarna trecuta. De felul meu eram cam friguroasa iarna, nu s-a mai intamplat si acum, toata iarna m-am invelit cu o patura subtire dar ma dezveleam deseori noaptea ca-mi era cald, in timp ce sotul meu dormea cu doua paturi sau plapuma. Pe afara nu mi-a fost niciodata frig. Mult timp nu mi-am dat seama ce se intampla, de ce mi-era asa cald, apoi mi-a picat fisa si m-am bucurat ca-i iarna.
Nu stiu ce sfat sa va dau, nu cred ca exista un remediu medicamentos, nu cred ca are vre-o legatura cu calciu sau alte minerale, vitamine, e ceva hormonal.
Va doresc sa suportati cat mai bine cat mai aveti din sarcina, nastere usoara si copii sanatosi, mancaciosi si somnorosi. Dana.

Mergi la inceput