LIPOASPIRATIE
Raspunsuri - Pagina 2
ciuf spune:
Adar, o buna prietena de-a mea din Ro si-a facut lipoaspiratie (facuse burtica in urma a doua cezariene), in Bucuresti. A costat-o 1000 euro si a stat in niste dureri ingrozitoare, zona burtii vanata mult timp (vreo doua luni), in perioada postoperatorie.
A suferit atat de mult (sa nu spun ca i-a fost ciuda si de banii dati si de rezultate) ca si-a propus ca in a doua saptamana de dupa operatie sa reuseasca sa slabeasca singura. Intr-o saptamana a dat jos 2 kg, urm. saptamana alte 2 kg, rezultate in urma unei diete sanatoase (fara dulciuri, Cola, paine alba) si miscare.
Regreta pasul ce l-a facut. Daca ar fi sa dea sfatul la altcineva ar spune un categoric NU.
Eu sustin ca miscarea e cea mai buna pentru slabit. Normal ca te ajuta si dieta, dar sportul modeleaza muschiul frumos si e sanatos ("mersul pe jos face piciorul frumos").
Multi cred ca liposuctia este ceva permanent, niciodata nu vei mai pune la loc ce ai dat jos. Corpul a fost nascut cu un numar de celule de grasime, iar in urma liposuctiei se reduce sansa de a mai acumula grasime.Insa se pare ca nu e adevarat. Celulele de grasime care au ramas se vor "ingrasa" din nou daca vei manca mai multe calorii decat ar avea nevoie corpul tau si ti se vor plasa in alte zone ale corpului. Iar adultii pot dezvolta celule noi grase cand e nevoie sa fie depozitata mai multa grasime decat are loc in corpul tau.
Sustin ca operatia este mai mult pentru conturarea corpului, nu pentru slabit. Ca la naiba faci operatia daca apoi continui sa mananci ca inainte. Ai sanse de trei ori mai mari sa te ingrasi daca nu ai grija ca dupa operatie sa ai o dieta sanatoasa, foarte multa miscare si sa iti schimbi stilul de viata.
Prietena mea a slabit 5 kg ca urmare a acestei proceduri, iar 4 prin dieta si miscare.
Eu cred ca tu ai slabi foarte frumos prin plimbari in aer liber cu Maia. A venit vremea frumoasa si poti sa iesi intr-un parc, sa alergi dupa Maia si implicit vei mai da jos din kg ce le ai in plus. Sau printr-un abonament la o sala de fitness.
Iti doresc succes si sa iei decizita cea mai buna.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
Marilena12 spune:
Vreau si eu sa subliniez un lucru: lipoaspiratia nu se recomanda ca metoda de scadere in greutate, ci ca metoda de reconstructie a corpului. Par exemple, daca eu am un fund imens, sau pernute disgratioase, forme disproportionate, o gusa formata din grasime sau grasime multa dispusa pe abdomen, etc, atunci prin lipoaspiratie se aduce corpului o noua forma, mult mai armonioasa, fara acea zona care strica totul estetic vorbind. Ceea ce se scoate, daca este ceva care iese in evidenta, -deci nu vorbim de o persoana care este grasa peste tot, in proportii egale,- nu se mai depune la loc, la o noua ingrasare. Nu se comapara situatia in care o doamna a carei burta a inceput sa atarne se ingrasa si mai tare, deci creste si burta mult mai mult, cu una careia i-a fost extrasa grasimea de pe burta, adica cea in exces, care se ingrasa, dar avand o burta perfect proportionala cu restul corpului.
Dupa o lipo, diferenta se observa mult in centimetri si in ce priveste forma corpului, nu in kilograme. Acelea sunt putine, si nu merita sa apelezi la aceasta procedura pt asta, nu este eficient.
Cat despre riscuri, acestea exista in orice interventie chirurgicala, insa daca este mare nevoie de ea...sau daca beneficiile sunt mai mari comparativ...este o chestie de alegere personala.
MARILENA SI ANNA
Marilena12 spune:
Scuze, Ciuf, am scris in acelasi timp cu tine, ma refeream cam la acelasi lucru, in ce priveste modelarea corpului.
MARILENA SI ANNA
Black_Forest spune:
si prietena mea a regretata ca a facut operatia, mai ales ca ea vroia sa nu mai aiba soldurile late si nu era din cauza grasimii era din cauza conformatiei osaturii dar doctorii nu iau spus asta ci au incurajato sa o faca.
a pusrtat un ciorap supraelastic sa o stringa si a supurat o luna.
"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."
tlaura spune:
Si eu as face liposuctie la abdomen, dar e tare dureroasa si nu cred ca as avea curaj. Eu ma uit des la emisiuni cu operatii estetice, si stiu cam ce implica fiecare, iat liposuctia sau lipoaspiratia cum vreti voi sa-i ziceti este o metoda extrem de violenta. Eu numai cand vedeam cum se procedeaza ma apucau durerile.
Nu ati vazut niciuna o emisiune de acest gen? La uforia e saptamanal, se numeste Dr 90...(nu stiu toate cifrele)!
Problema este ca o inteleg pe adar; si eu sunt apraope slaba, dar posed una bucata burtica care zilnic ma scoate din sarite; am facut electrostimulari in 2 etape a cate 10-12 sedinte, impachetari, merg la sala aproape zilnic, si o ora plimbare cu copilul, nu mananc grasimi, paine, dulciuri ocazional! Degeaba, nu vrea sa scada (burtica) si gata! Sunt disperat si nu stiu ce sa ma mai fac cu ea; daca nu ma uitam la emisiunile acelea, probabil ca apelam la liopsuctie, dar acum nu mai am curajul.
Bafta, indiferent de ce optiune alegeti!
eunice78 spune:
Sunt astfel de emisiuni si pe Zone Reality, se numesc Skin Deep. Ma doare capul numai cand ma uit. Nu mi-as face nici o operatie.
adar spune:
Fetelor, va multumesc din suflet pentru sfaturi si pareri. Intr-adevar, intrebam doar daca stiti cat costa, daca doare si daca trebuie sa stau in spital ... ultima fiind cea mai mare problema a mea :)
Poate ca pentru multe dintre voi, pare aiurea si putin exagerat, insa pentru mine ...
Sa spunem asa: am citit, am ascultat, am analizat. Decizia este luata in proportie de 80 %. Cu siguranta voi incepe printr-un abonament la sala, lucru necesar indiferent de decizia pe care o voi lua. Dupa sarbatori voi face o vizita la cabinetul doctorului pentru a ma informa si mai bine. Dar stiu ca pentru sufletul meu, ar fi o binecuvantare.
Va multumesc inca o data tuturor si ... daca o fac, sper sa nu mor si sa va pot povesti cum a fost!![]()
Va tin la curent!
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...
''
MAIA
minunea cu ochi mari
anky spune:
quote:
Originally posted by adar
Fetelor, va multumesc din suflet pentru sfaturi si pareri. Intr-adevar, intrebam doar daca stiti cat costa, daca doare si daca trebuie sa stau in spital ... ultima fiind cea mai mare problema a mea :)
Poate ca pentru multe dintre voi, pare aiurea si putin exagerat, insa pentru mine ...
Sa spunem asa: am citit, am ascultat, am analizat. Decizia este luata in proportie de 80 %. Cu siguranta voi incepe printr-un abonament la sala, lucru necesar indiferent de decizia pe care o voi lua. Dupa sarbatori voi face o vizita la cabinetul doctorului pentru a ma informa si mai bine. Dar stiu ca pentru sufletul meu, ar fi o binecuvantare.
Va multumesc inca o data tuturor si ... daca o fac, sper sa nu mor si sa va pot povesti cum a fost!
Va tin la curent!
_adar si MAIA
![]()
(30 martie 2006)
''
MAIAminunea cu ochi mari
Succes,go ahead,eu zic ca o sa fie ok.Astept sa ne pove si noua cum e.
Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"
adar spune:
hehe, numai acolo imi sta gandul .... dar cu un ochi rad si cu altul plang ... ma mai gandesc ...
_
adar si MAIA
(30 martie 2006)
''
MAIA
minunea cu ochi mari
aalina2003 spune:
Ada..Cate kg ai dat jos??? 30? Mey, Ada, mey, da aici un mic raport, daca nu ti-e cu suparare! Ai fost la dr.? ..ca au trecut sarbatorile! Hai sa-ti zic de mine, acum am 68.5kg, (am avut si 75, la un moment dat)iau 1 Regenon pe zi si sunt foarte multumita, deocamdata.

Intinde-i o mana lui Andrei !!!