ASPIRANTE OPTIMISTE > 20 (82)
Raspunsuri - Pagina 28
Alexa.1983 spune:
Da....am inteles....sun pe cineva sa-mi ia....si incep sa-l folosesc de acum cand am sangerari????? Este ceva ciudat...Rosu-maro inchis gros abundent (scuze stiu ca nu este placut ...dar asa este)....
elara spune:
Pai da, asa chiar daca ai sangerari.
De fapt MAI ALES fiindca ai sangerari peste sarcina.
Asta e rolul lui, sa ajute sustinerea sarcinilor cu probleme.
Probabil ca nu s-a lipit bine pe peretele uterului.
Si nu iti face prbl despre detaliile astea. Acesta e subiectul si ca sa ne putem ajuta tr sa explicam cat mai limpede. Eu nu sunt sensibila de felul meu. Nu ma deranjeaza.
Doamne, ajuta, numai bebe sa fie sanatos.
Si incearca sa stai cat mai mult la pat chiar daca nu ai dureri. Eu asa as proceda. Mi se pare cel mai prudent.
Te pup dulce.
In ce oras esti? Medicii astia is cam incompetenti. Lor le-ai zis ca ai sangerari desi ai teste pozitive de sarcina?
hai, bebitza, vino...
"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca
Laura Ioana spune:
Alexa daca vrei sa incepi utrogestan, ia-l oral ptc sangerezi si nu ar avea efect! Sa nu depasesti 2 o data. Sper sa fii bine si sa fie si un bebic mic si ok acolo in burtica
Poze Laura
elara spune:
Doamne, CE DOCTORI!
quote:
Originally posted by Alexa.1983
Iti dai seama ca le-am zis....Sunt din Bucuresti...Ma simt atat de obosita...
elara spune:
Scuze ca te-am indus in eroare cu urogestanul si te-am sfatuit sa il iei vaginal. Asa credeam eu ca e bine.
Inca ceva:
Maine de dimineata, daca gasesti undeva deschis un laborator, fa-ti niste analize la sange.
Si sa le repetzi marti sau miercuri. Daca nivelul hormonului astuia (imi scapa acum numele lui) a crescut intre timp, vei avea inca un semn ca bebe e acolo si ii merge bine.
Alexa.1983 spune:
Mi-a mai cazut si netul pana una alta Nu stiu ce sa mai zic decat ca VA MULTUMESC DIN SUFLET .......Momentan sunt usor blocata.....
Alexa.1983 spune:
Gata am luat 2 pastilute...Cate si cat timp trebuie sa le iau ??? Ma gandesc sa-mi mai fac un test de sarcina...Voi ce ziceti ????
baby_r7 spune:
ALEXA daca iti recomand eu un dr. bun, ca am vazut ca esti din bucuresti.
imi pare rau ca treci prin asta si din pacate in perioada asta nu sunt prea multe cabinete deschise.
intra pe mess si vb.
id-ul meu e baby_r7.
ELARA imi pare rau ca te-ai simtit asa.
nu am facut-o intentionat si nici nu te-am ignorat si imi pare rau ca ti-am lasat impresia asta.
incerc sa vorbesc cu toate si poate uneori mai uit pe cineva, dar nu e cu intentia si cred ca asta nu e un motiv serios sa te superi pe mine.
iti multumesc din suflet ca te-ai gandit la mine.
eu dimineata am multumit la toate fetele ca au fost alaturi de mine si regret enorm ca nu am scris toate numele, poate asa nu se mai supara nimeni.
sper sa ititreaca supararea si daca vrei te astept pe mess sa mai vorbim.
poze
bebe al meu
ROXANA
iuca spune:
Alexa, eu nu ma pricep ce se face in astfel de cazuri, dar parerea mea este sa stai in pat, linistita, sa te rogi la DD sa fie totul bine, si sa te duci maine dimineata la doctor (la unul competent).
http://tt.lilypie.com/o7kBp3.png
bio