ASPIRANTE OPTIMISTE > 20 (82)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

anca, eu ma innebunesc dupa shaorma, asa ca o fac aks.
adica imi face florin

vine
roxana 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Eu sunt cam dezamagita... ca nu m-a bagat nimeni in seama.
- Ieri v-am dat indicatii despre un site pe care eu il consider f bun si am vrut sa va fie si voua de folos si..nici o reactie.
- Lui Baby, i-am scris si eu... sa o incurajez da' nici nu m-a vazut...
- Aseara la 23.30 ma plangeam de oboseala ca eram inca la servici..si ..nimik...
Parca-s o fantoma...

Azi m-am trezit abia pe la 10.30..obosita si ma simtzem de parca m-a calcat trenul de la atata oboseala..
Si totusi m-am chinuit sa va prind din urma, sa va citesc..ca sa descopar ca mie nu mi-a scris nimeni nici macar o vorbulitza...

Daca muncesc mult si nu-mi fac timp sa intru mai mult de o data sau doua ori pe zi..(uneori chiar deloc) se considera ca eu nu exist????? Ca sunt canittate neglijabila, sau ce???
Se pare ca daca asa am inceput, cand am intrat prima data aici, asa continui...

Mmmm da' oricum eu nu ma las! Am venit eu doar de vreo luna, dar cat o mai fi ed stat pe aici pt mine... eu vreau sa avem o relatzie normala.
O sa mai fac o incercare sa ader la grupul acesta...

Asadar, vreau sa le felicit si eu pe Iubisimo si pe Mikuta4, inca o data!
Tare frumos trebuie sa fie sa ti se indeplineasca visul.

Alexa1983, eu cred ca esti gravidutza. Asteptam rezultatul la test.
Iulia25, eu zic ca e bine totusi sa faci si test ca sa iti porti mai mult de grija daca intradevar chiar esti gravidutza. Stiu ca e f neplacut sa vezi doar o liniuta, te inteleg, ca si eu m-am mai pacalit cand uitam sa iau vre-o pastila de AC si apoi intarzia....si imi faceam sperantze...apoi ma desumflam... Si mie mi-e cam urat de testele cu o sg liniutza si la fel mi-am propus si eu sa fac test numai daca intarzie.
Dar tie deja ti-a intarziat 3 zile, nu?
Si..ar mai fi o situatie. Daca esti gravi, si, D fereste, nu se prinde bine, se duce cu mestruatia odata (am citit pe aici ca exista astefel de cazuri) si tu habar nu ai ca ai fost insarcinata? Nu e mai bine sa stii ca sa poti preveni pe viitor?
Eu iti spun ca astea sunt lucruri la care m-am gandit si pentru mine insami si de aia te sfatuiesc asa.

Va pup si am duc sa mai stau putzin in pat ca ma simt obosita tare..si apoi sa fac si eu curat... ca e casa un dezastru...
De gatit eu o sa gatesc drob cu ficatel de pui, o sa vopsesc oua si poate o fripturica la tava cu cartofi si poate ciuperci umplute..
Cozonac face mama si am mai si cumparat eu unul din acela Panetone cu cioco..

Eu va pup si sper totusi sa reusesc sa ma fac si eu auzita.
Asa ca o sa va trag mereu de maneca!!!

hai, bebitza, vino...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxx spune:

elara .
spor la treaba.

eu plec in oras la cumparaturi.
va si vb mai tarziu.

vine
roxana 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teomaria spune:

Elara, uite un pupic mic, dar dulcesa-ti treaca supararea!!Sunt sigura ca n-ai trecut neobservata.....
Eu nu stiu daca mai reusesc sa intru maine, asa ca am sa profit de ocazie si va urez PASTE FERICIT si sa va fie sufletul plin de dragoste!!!

PS Daca am test pozitiv duminica, va anunt

vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

elara si de la mine un pupic. a fost intersant siteul tau dar nu am avut timp sa-l caut, din pacate. e naspa ca nu ai putut pune link.
dar o sa ma uit pe el, poate saptamana viitoare cand vin la servici.
iulia, tie inca nu ti-a venit?
fetelor care pleaca si nu sunt zilele astea pe net le doresc un paste cat mai linistit si fericit!

http://tt.lilypie.com/wOLOp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elara spune:

Roxx, pup si eu. Sarcina usoara iti doresc.
Andreutza te pup si pe tine.
Teomaria, tu mereu ai fost o super draguta cu mine. Ne-am conversat si ep PM si pe msg. Te pup si eu.

Paste Fericit va urez tuturor, daca nu ne mai vedem.
Eu am sa mai intru, nu stiu cat de des dar nu plec din localitate.

Cine are un grafic pentru monitorizat semne de fertilitate (in principal TB)? Eu am unul da' nu mi-e prea limpede tot... L-am adaptat eu putin da' asa vrea sa mai vad si alte modele. Daca aveti dati, va rog, un semn.
Teo, cu ala la care m-ai trimis tu pe nush ce site..nu m-am lamurit inca. Daca ne mai vedem pe msg poate mi-l mai dai o data ca model pe al tau, ca prima data l-am salvat in calc de la serv.
Si eu il ofer pe al meu doritoarelor.

hai, bebitza, vino...

"Ataseaza-te de cei care te pot face mai bun, primeste pe cei pe care, la randul tau, ii poti face mai buni."
Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubisimo spune:

Elara, multumesc mult de urari, te pup dulce si sa-ti dea DD si tie bebica cat mai curand!!!!!

Eu acusica plec la munte la parinti si abia astept sa le spunem vestea (in prima zi de Paste)...Inca nu realizez ce mi se intampla pentru ca nu am siptome (doar dovada vie a testelor de sarcina).

Va pup pe toate si va diresc un Paste Fericit si asa cum vi-l doriti!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gugushtiuc spune:

Buna ziua la fetitze! am intrat mai rar zilele astea pt ca nu-mi mai vad capul de treaba.
Draga BEBIKA ma bucur mult ca acum esti linistita in ceea ce priveste BEBIKU, e oficial instalat in "garsoniera".
Eu nu stiu cum sa fac ca sa impac postul cu perioada fertila. Ar trebui sa azi, maine, dar ma gandesc ca totusi e vinerea mare. Ce ma fac?????

GUGUSTIUCII mari asteapta sosirea GUGULUI mic.
poze de la nunta lu' GUGU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Gugu!!! si eu sint in acceasi situatie!
Am prestat si ieri si alaltaieri, ..., azi fac o pauza....si de maine din nou!!!
Sper sa fie bine si cu ochisori la amnadoua...de fapt, la toate aspirantele mele dragi!

http://tt.lilypie.com/vbRsp3.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anais74 spune:

Gugu, avem acelasi ticker!!!

http://tt.lilypie.com/vbRsp3.png

Mergi la inceput