ASPIRANTE OPTIMISTE > 20 (82)
Raspunsuri - Pagina 23
teomaria spune:
'neata, fetele!Ieri am intors casa cu fundu-n sus, adica am facut smotru, da' am terminat in timp util si-am ajuns si la denia celor 12 evanghelii la biserica si m-am rugat pt. bebe.Cred totusi ca nici luna asta nu va fi ...am niste simptome ff. clare de rusii.TB 36,8 (Z12 DPO)si ma doare spatele tare (nu stiu cum sa explic, chiar deasupra fundului)...si ma inteapa ovarul drept(cel pe care am ovulat)
MARY-ADY si Alexa.1983, bun venit la noi si sedere cat mai scurta!!
Alexa.1983, abia astept testul de azi, eu zic ca-i cu ochisori, dac-ai mai avut unul pozitiv
Bebika, FELICITARI (si...oficial)sa ai o sarcina usoara si fara probleme!!!
Baby, sper ca ti-a mai trecut putin tristetea.Uite si de la mine un dulce sa te mai aline putin.Si mie mi-s tare dragi pisicutele si catelusii, si cand eram insarcinata stateam numai cu pisici in brate (la soacra-mea, ca stateam la ea, la casa) si n-am luat nici o boala...
iubisimo, FELICITARIsi tie...sa ai o sarcina usoara si fara probleme!!!Te rog , vad ca ti-ai urmarit TB, poti sa-mi explici ceva ...ca n-am inteles; lunile trecute TB 36,5 era si inainte si dupa ovulatie??Iar luna asta de la cat a crescut la 37,2??Si a mai oscilat (a urcat apoi a coborat si iar a urcat)sau s-a mentinut??
Iulia,pe tine nu te mananca degetele, sa faci un test??
S-aveti o zi frumoasa ca voi si ...sa fiti cuminti ...azi e a3a vineri (din cele12), iar diseara prohodulDomnului!!!
Va pupic dulce pe toate!!!!
vine barza?
poze familia mea
Daca vrei sa primesti..., invata sa daruiesti
“Tout ce qui arrive, arrive toujours pour une raison”
baby_r7 spune:
TEO , ma bucur sa vad ca imi purtati de grija .
tristetea ramane in suflet si stiu ca voi plange mult timp de acum in colo, dar mai stiu si ca la cat de vesela a fost catelusa mea si la cate bucurii mi-a daruit , nu i-ar place sa ma vada asa....deci incerc sa imi revin...si sa las viata sa isi continue cursul...
IUBI eu acum am citit de sarcina ta: FELICITARIIII PT. SI SA AI O SARCINA CAT MAI USOARA!!!!!!!!!
sunt foarte fericita sa vad ca cresc la numar si ca se simt bine toate!!!!!!!!
asa ca aspirantelor...puneti-va pe treaba si treceti odata la odisee, ca poate asa vin si eu dupa voi...
poze
bebe al meu
ROXANA
ancadragoman spune:
Neata
Baby stai linistita ca doar stii ca bb apare atunci cand esti relaxat si cand nu calculezi nimic,asa ca stai calma ca el vine la mama lui.Te pup
Pupicei la toate fetele
anca 9+
vine bebe....
poze
roxx spune:
neata. fetelor!
ROXANA.
tare mult imi place mie aici cu voi. si va simt lipsa. miercuri cand am fost de serv. stateam si ma gandeam la dc...
toate fetele.
vine
roxana 5+
baby_r7 spune:
eu azi am liber de la servici si aseara abia am fiert ouale si acum ma apuc sa le vopsesc.
m-am trezit la 5 si de atunci nu am mai putut dormi.....
Roxana si eu te pe
Ancuta imi era dor de tine si de optimismul tau.. pe
la toate fetele!!!!!!
poze
bebe al meu
ROXANA
rox_dox spune:
baby.. suntem toate alaturi de tine
stii asta..deci pt orice ai nevoie, vino aici.
pupici
blanche..daca nu ai probleme cu progesteronul, nu recomand duphaston
s-au auzit destule cazuri in care a facut probleme chiar si prescris corect...deci nu lua decat daca ai probleme cu progesteronul.
bebika...felicitari pt vestea oficiala!
in rest fetelor, un Paste fericit va doresc, cu sanatate si impliniri...si in principal implinirea cea mai mare...stiti voi
+ liniste sufleteasca ca e tare necesara!
eu plec la munte fetele...pe marti...deci nu stiu sapt viitoare daca mai intru pe aici..ma duc sa ma relaxez un pik.
asa ca aveti grija de voi intre timp, cat lipsesc, da?
si sa vad numai vesti bune cand ma intorc.
pupici!
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
ancadragoman spune:
Rox du-te mama la munte ,relaxeaza-te si fa si tu un bebe ca tot esti in perioada buna ptr asta.
Va astept dupa sarbatori pe toti trei la taclale
anca 9+
vine bebe....
poze
baby_r7 spune:
Rox ma bucur pt. voi si va doresc sa va relaxati si sa va odihniti....
sa aveti parte de sarbatori pline de pace si alaturi de cei dragi sa fiti fericiti!!!!!!
poze
bebe al meu
ROXANA
NataliaS spune:
Fetele, va urez din tot sufletul Paste Fericit!!!, relaxare, odihna si pace sufleteasca!!!! si sa ne aduca iepurasul cat mai multi
Va pe toate, eu plec azi dupa amiaza la mama la Oradea si de abia astept sa-mi incarc bateriile acasa
Natalia mamica Anei 04.02.2005
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/natydu/my_photos
Acolo unde domneste iubirea, si imposibilul poate fi atins! (proverb indian)
http://tt.lilypie.com/LPR9p3.png
baby_r7 spune:
Natalia, sa ai parte de UN PASTI FERICIT ALATURI DE CEI DRAGI!!!!!!!
poze
bebe al meu
ROXANA