ASPIRANTE OPTIMISTE > 20 (82)
Raspunsuri - Pagina 21
Alexa.1983 spune:
Merci BB yasmi...In sfarsit o speranta undeva....ma cam doale lau bultica dupa control...Sper sa fie bine...ma temeam de testele Barza ca am citit ca daca a doua liniuta iese mai slab exista toate sansele sa fie negativ....De dimineata eram satula sa mai umblu la analize si mi-am zis ca nici nu vreau sa mai stiu acum,acum daca sunt gravida sau nu...acum abia astept sa vina dimineata sa fug la analiza......Voi ce semne de sarcina ati avut?
roxx spune:
bianca au am 26 si am facut teoreticul si locuiam in centru, in fata primariei. intre timp m-am mutat. e posibil sa fi avut cunostinte comune. si am lucrat la economic vreo 3 ani.
vine
roxana 5+
roxx spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
Buna...m-ai sfatuit fetele sa postez aici ca ma pierdusem prin aspirante 81....Sper sa ma primiti si pe mine printre voi....Sunt cam necajita...Asta este povestea mea...Cam lunga dar poate aveti timp si rabdare si ptr mine.....Am 24 de ani si un ciclu destul de regulat la 28-29 de zile...Ultima menstra a fost pe 9 martie ...iar pe 21 martie ( de ziua mea ) am avut un contact sexual neprotejat....Nu am stat sa ma gandesc foarte mult la sarcina...Dar de pe data de 26 martie am inceput sa am o stare de somnolenta agresiva pe parcursul zilei (mi se inchid ochii ca la bebelusi), sunt balonata (de la un abdomen perfect drept), dureri de cap usoare, de burta si de spate ....nimic extrem de puternic dar deranjant ...M-am cam umflat la fata....Seara incep sa simt ca ard toata rau.....am 37,3(mai nou) seara .....ciudat.....Sunt o persoana activa dar brusc prioritatea mea a devenit ce mai pap si cand sa mai dorm un pic...Nu ma caut de semne de sarcina....doar le observ....Am fost la medic sa vad daca nu cumva o dau in hepatita...dar nu....asta e de bine......Am facut si test de sarcina dupa 12 zile de la contact care a iesit usor pozitiv (Barza...ceea ce ma pune mai mult pe ganduri rele ca ar fi eronat)In ziua 13-14 am fost la Medicover la consultatie la o doamna doctor...dupa ce m-a palpat(am crezut ca ma bate sau ca-si bate joc de mine) m-a trimis la eco transvaginala ca cica s-ar vedea sarcina daca exista...Si ghici ce: Mi-a zis medicul ca nu sunt gravida,ca nu vede nimic.Se putea vedea ceva la nici 14 zile????..Dar sa ma duc la el la clinica la anlize de sange....M-am enervat tare rau...aveam senzatia ca ma peseaza aiurea doar ptr bani si nu ptr binele meu....In rest...aceleasi stari...doar ca greata s-a atenuat....HELPPP MEEEE! Nu stiu ce sa mai cred...
si la mine era mic si m-a chemat iar pe 12.04 cand se va vedea mai bine.
vine
roxana 5+
bb_yasmi spune:
quote:
Originally posted by Alexa.1983
Merci BB yasmi...In sfarsit o speranta undeva....ma cam doale lau bultica dupa control...Sper sa fie bine...ma temeam de testele Barza ca am citit ca daca a doua liniuta iese mai slab exista toate sansele sa fie negativ....De dimineata eram satula sa mai umblu la analize si mi-am zis ca nici nu vreau sa mai stiu acum,acum daca sunt gravida sau nu...acum abia astept sa vina dimineata sa fug la analiza......Voi ce semne de sarcina ati avut?
pai la inceput nu prea au fost semne speciale decat cele de ciclu, aaa ba daa inainte de data la care trebuia sa vina mi-a fost o greata , numai cand vedeam mancare am lua cu....., ma gandeam ca poate am mancat ceva ce nu mi-a priit , mai ales ca i-am zis si la dr si daca el a zis ca nu e sarcina...
apoi au urmat sanii super umflati, sensibili (de la 85 am ajuns la 90 la sutien), dureri de burtik, greata cat cuprinde (akuma a trecut si a inceput poifta de mancare), urinari dese..... si nu mai stiu....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
9 +
http://bd.lilypie.com/EvCDp2.png
poza eco bb 8 +
Alexa.1983 spune:
Hahahahahahahahhahaha.....Va las un picutz.....ma duc sa desfiintez stocul de teste de sarcina de la vreo farmacie din zona....Revin nu va nani...(daca ma leaga cineva de calorifer poate rezist sa astept pana maine sa fac testul)....
bb_yasmi spune:
roxx eu mai sunt pe aici, ba un ochi la odisee ba unul aici
9 +
poza eco bb 8 +
bb_yasmi spune:
roxx hai la odisee la povesti, ca acolo suntem o gramada de fete!!
9 +
poza eco bb 8 +