Probleme...cu CAS-ul

Probleme...cu CAS-ul | Autor: Marilen

Link direct la acest mesaj

Buna-ziua la toata lumea!
Am rugamintea ca macar o zi sa-mi lasati si mie subiectul la "Generale",acesta fiind mai vizionat decat "legislative",poate ma lamureste si pe cineva cum merg treburile in tara asta ca pe mine ma depaseste situatia.

Sunt bugetar si lucrez in filiala Constanta(filiala nu are personalitate juridica) a unei agentii din cadrul unui minister.Am dus medicului de familie adeverinta de salariat si dovada platii CAS-ului(copie ordine de plata).
Ulterior medicul mi-a comunicat ca nu mai figurez pe lista cu asigurati pentru ca plata CAS-ului se face la Bucuresti!Casa de asigurari din Constanta vrea lunar discheta cu Declaratia platii
Cas-ului (daca am inteles bine) pentru angajatii filialei.Interesant e ca alti colegi de la alti medici nu au aceste probleme.
Din moment ce noi nu avem personalitate juridica, din moment ce am adus dovada platii CAS-ului pe care scrie clar la beneficiar"bugetul asigurarilor de sanatate" ce mai vor de la noi???
Medicul mi-a spus ca din aceasta cauza i-au fost scosi de pe lista 80 de pacienti.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Cred ca cel mai bine sa mergi la Casa de Sanatate si sa reglezi situatia cu ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DARAEL spune:

quote:
Originally posted by CatXO

Cred ca cel mai bine sa mergi la Casa de Sanatate si sa reglezi situatia cu ei.

Sa nu uiti sa iei cu tine un kokteil Molotov.... in caz ca nu se rezolva nimic, trebuie sa le arati cumva ca nici tie nu iti pasa de ei

Aaaaa.... cine stie cine mai e ministru la ministerul „bolilor” (nu am gresit - a mai auzit cineva de "sanatate" in ultimii ani in RO ?) ?

Fara stima si fara respect,

DARAEL
Fericit Non-Stop
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">27 grame de Sanatate pura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

quote:
Initial creeata de Marilen

Buna-ziua la toata lumea!
Am rugamintea ca macar o zi sa-mi lasati si mie subiectul la "Generale",acesta fiind mai vizionat decat "legislative",poate ma lamureste si pe cineva cum merg treburile in tara asta ca pe mine ma depaseste situatia.

Sunt bugetar si lucrez in filiala Constanta(filiala nu are personalitate juridica) a unei agentii din cadrul unui minister.Am dus medicului de familie adeverinta de salariat si dovada platii CAS-ului(copie ordine de plata).
Ulterior medicul mi-a comunicat ca nu mai figurez pe lista cu asigurati pentru ca plata CAS-ului se face la Bucuresti!Casa de asigurari din Constanta vrea lunar discheta cu Declaratia platii
Cas-ului (daca am inteles bine) pentru angajatii filialei.Interesant e ca alti colegi de la alti medici nu au aceste probleme.
Din moment ce noi nu avem personalitate juridica, din moment ce am adus dovada platii CAS-ului pe care scrie clar la beneficiar"bugetul asigurarilor de sanatate" ce mai vor de la noi???
Medicul mi-a spus ca din aceasta cauza i-au fost scosi de pe lista 80 de pacienti.

da, asa este. cei care nu au probleme pot avea oricand se apuca de verificari medicii lor. asadar, rezolvarea e extrem de simpla. trebuie sa iti downloadezi si instalezi programul ATLAS asigurati, de pe siteul lor, iar apoi, lunar, completezi anexele 3.a. si 3.c. numai pentru tine. ai in program si instructiuni de utilizare. si le dai in cap cu dischetele respective. asta e tot. a, plus print pe hartie dupa anexe, in doua ex, pentru a-ti putea lua stampila pe unul.
bafta!

Luana si Hora - 14 Mai 2006

www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste
io tot cresc

“Daca ti se da o coala liniata, scrie pe cealalta parte”
(Juan Ramon Jimenez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusicasiely spune:

eu zic sa schimbi doctorul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marilen spune:

Nu medicul este de vina!Ulterior am aflat ca sunt f.multi in aceasta situatie,sunt medici carora le-a scazut salariul cu 6-7 milioane din cauza celor scosi de pe liste.Si casnicele care au adus adeverinte de la soti au fost scoase pana duc certificatul de casatorie.Multi nu stiu pentru ca n-au mai fost pe la medicul de familie.
Se pare ca trebuie predata acea discheta, nu exista alta solutie.
Dar tot nu mi se pare corect ca eu sa nu fiu asigurata in momentul acesta desi mi-am platit CAS-ul luna de luna.
Dar asta e!Doar traim in Romania!

Mergi la inceput