Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (176)
Raspunsuri - Pagina 4
anymony spune:
Ana..se poate da scaunul pe spate si daca sta spre sensul de mers..adica ca si soferul-nu-i problema..poate dormi in el bine! Al meu are 5 pozitii de reglare.
a...sa vedeti ce facea fii-mea aseara....a luat o sticla cu apa cu dop si uda florile..adik o apleca in ghiveci...am murit de ris...
Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)
poze Ioana-Catalina
Povestea nasterii Ioanei-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
Ana_m spune:
Na ca am trimis mesajul fara sa zic de copil , ce era mai important : azi noapte iar a avut febra , in ciuda faptului ca ia medicament din 4 in 4 ore . acuym ziua nu are nimic , sear o apuca. Nici nu stiu daca sa ma duc la pediatra sau nu , parca vad ca ma duc degeaba .
Acina
anasol, felicitari !
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
Ana_m spune:
Any 5 poziti ??? Deci se poate ... Dar scaunul nu trebuie prins de centura masinii ? si atunci se mai poate misca ?
Ana si Clara Francesca (16.01.2006)
http://www.dropshots.com/ana_m
anasol spune:
multumesc fetelor,sunt tare fericita,am tras niste emotzii azi,merg sa-i fac supa pt maine,stiti se pune sare? sau sa i-o duc supa fara sare?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
anymony spune:
Scaunul se prinde cu centura...da trece pe sub el...copilul se prinde ca la piloti cu centura in scaun...
vezi ca am o poza cu scaunul fii-mi in poze
poze Ioana-Catalina
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina
anymony spune:
mai fetele..ati auzit de bb de 1 an si 8 luni la care i-a venit televizorul in cap..si e in stare grava...
bunica-sa se dusese sa ii faca mincarea..si a auit o bufnitura...si bb era cu telev peste el...cumplit!!!
poze Ioana-Catalina
asteryaro spune:
Ursulina, LA MULTI ANI! Fie ca visele sa devina realitate, sa fiti fericiti si sa va iubiti mult!
Cristina, mami de Razvan Nazdravan (31.01.2006)
www.dropshots.com/astery
www.dropshots.com/astery2
anasol spune:
ursulina ,tu si nepotica me suntetzi nascute in aceeasi zi,cum e zodia buna?
ce chestie la cumnatamea,deci are grupa de sange 01 rh negativ si fratemiu are a2 si rh poz si bebelina are grupa o1 si rh pozitiv si fateitza cea mai mare de 8 ani are tot rh pozitiv al tatalui,si-s amandoua sanatoase..........
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)
monica70 spune:
Hello si de la mine!
ANASOL felicitari matusico!
SILVI mai zi-ne de Alain ca mai un pic si pleci si cine stie cand bagi nasul iar,sper sa nu faci ca Anda si sa ramai fara net
Diana n-a mai avut febra dar acum tuseste oleak.A dormit iar vreo trei ore,se pare ca ii prieste sa iasa pe afara,ca azi iar a scos-o mami dimineatza vreo ora.
E fericita ca i-a lipit taica-meu capul la papusa Emma
M-a chemat sa mi-o arate pe raft Nu conteaza ca nu mai umbla si nu mai canta,bine ca are iar cap .Nu se stie pana cand,ca tot ii indeasa bibe ala in gura si au facut tembelii asa gaura la gura asa de stramta ca trebuie apasat cu fortza,cred ca asa i-a si rupt capul prima oara
Se joaca si cu popicele,chiar daca nu cum trebuie inca,de fapt n-am avut timp sa o invatz Azi iar i-am cumparat ceva de iepuras,dar n-am avut rabdare sa nu-i arat ca si cu poipcele.O carticica din auia cartonata cu numerele,daca tot am inceput cu "una-doua". E pentru mai tarziu,dar am luat-o ca era dragutza.Din pacate si pe alea cartonate le-a cam sfartecat
I-am facut si poze sa vedeti ce mai tzuca pe papusi si pe Emma si pe Ana ,numai ca nu am cu ce descarca acum -i-am imprumutat cablul lui Gabi -"maseurului" Cu asta a fost show ca cica s-a speriat de el ( e inalt si solid ,nu l-a vazut demult si cum a intrat brusc si i s-a adresat direct ... ),si s-a retras intre cracii lui Ghitza,sa vedeti ce poza meseriasa i-a facut asa Gabi,ca eu eram la birou
Clarei si lui Marcolino sa le treaca!
Merg sa pun la spalat cate ceva,pana papa Diana cu taica-su.
MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> SI MAI NOI ,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> NOI
"MAI BINE SA TE CONSUMI,DECAT SA RUGINESTI"
silvi_2005 spune:
Anasol cred ca ii poti face supa normala, cu sare, eu una asa am mancat dupa ce am nascut
Any, bafta cu vaccinul sa scapati fara reactii.
Moni e simpatica foc Dia, am ras cand am vazut-o cum explica ceva tare serioasa cumintelului de Dino
Despre Alain ce sa va zic, ca e un prapadit si jumate dar e simpatic foc.Ieri mi-a facut putina febra dar s-a racit un pic de la mine, care sunt cozba.Acum e ok, i-am dat niste nurofen. Ne jucam toata ziua, ma alinta ...cum ii tot zic eu hai la mami imi zice "mimi" daca vrea sa ma alinte Avem si noi popice dar Alain n-a folosit nicodata bila, el le rastoarna personal cu mainile si zboara prin toata casa... Avem 4 colti de maselute iesiti, cu mancatul stam binisor.Toata ziua ar vrea sa stea numai afara, striga in parc dupa copii si vrea la Hinta la care ii zice "ussa" un fel de huta cum ii zic eu.La melodia Bate vantul frunzele, canta si el cu mine pe limba lui si isi agita manutele, e total, trebuie sa il filmez o data.
Sanatate multa puiutilor bolnaviori, sa se faca bine cat mai repede.Pupici de la noi.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006