FIV 113

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aldolina spune:

Miki-Miki, am intrebat o prietena care lucreaza la o companie de medicamente si mi-a confirmat ca nu se mai fabrica la noi in tara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilianaFi spune:

MULTUMESC MULT FETELOR:Moniland,Antosit,Adolina;Galuscuta,Kora.......mult noroc si voua si sa devenim toate mamici....si bineinteles ca va voi tine la curent...si apoi nu pot sa nu fiu la curent cu ce se intimpla pe forum....am devenit dependenta....sunt f.emotionata si in acelasi timp mor de frica...nu stiu,am sentimente amestecate....NUMAI BINE....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki-miki spune:

quote:
Originally posted by Aldolina

Miki-Miki, am intrebat o prietena care lucreaza la o companie de medicamente si mi-a confirmat ca nu se mai fabrica la noi in tara.

Aldolina

Mai fac si eu niste sapaturi si poate totusi mai gasesc niste relicve Merci!

Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

Mirela1 incep in jur de 16-18 aprilie, in functie de urmatorul CM.

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

liliana mult noroc maine la ET!!!!!!De maine ssa fii mamica fericita toata viata!!!
Ai dreptate ironia sortii...acum astept CM si parca imi face in ciuda si numai nu isi face aparitia desi am simptome ca vrea sa vina...aveti careva ideea cum as putea sa ii grabesc pe rusii astia nenorociti sa apara?Ca baie fierbinte am facut,vin rosu nu pot sa beau acum ( nu prea le am cu )...?

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Kora - si eu cand imi intarzie fac bai super fierbinti si beau vin fiert cu zahar si scortisoara.sa ma vezi cum ies din baieda' nu functioneaza mereu...
Mey fete , io is la a 9-a pastila de AC dar am un mucus ca si in perioada fertila , nu foarte mult dar il am .E normal? poate nu-si fac efect AC si nu mi-a veni ciclul cand vreau eu (adika sapt. viitoare) ca-mi si dau cu si ma apuc sa beau toata colectia de vinuri rosii care o am (te invit si pe tine Kora ).Pana acum n-am facut caz de asta ...

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Bafta mea a tinut fix o saptamana. Mi-am dorit sa vad un test pozitiv de sarcina, un betaHCG cu valoare buna, un sac gestational si niste punctisoare in el, LE-AM VAZUT (se prinsesera 2 embrioni in uter), insa fara nicio explicatie toate acestea mi-au fost luate.
Desi ma simt excelent (fizic, ca psihic sunt ca si calcata de tren) si am toate semnele de sarcina, betaHCG-ul a scazut la 7. Profu a plans, a dat cu pumnul in monitor, a vorbit cu mine mai mult decat as fi avut nevoie, Cocei m-a examinat pe toate partile, m-a trimis la Bios sa fac un betaHCG intr-o ora, toti, mai putin asistenta Ana, care tot tipa ca de la tratamentul meu mi se trage, ca imi merit soarta....., au fost la SUUUUUUUPEEEEEERRR INALTIME.
Nu am ce reprosa nimanui. Insa pot sa va spun ca doare al naibii de rauuuuuu......
DanaP va va spune si ea ce simte, insa se pare ca e in aceeasi situatie.......

Nu inseamna ca si voi veti pati la fel, nu putem trage nicio concluzie, desi eu sunt genul de om care in orice rau vad dramul de bine, asta e viata si nu avem decat sa o acceptam, indiferent daca intelegem sau nu, de ce trebuie sa trecem prin atatea situatii cumplite............

Voi boci cateva zile, apoi o voi lua de capat.......
Dupa ce ai fost in rai pentru o saptamana, se te intorci in bezna infertilitatii e cam dureros, insa se pare ca genetica e mai tare decat dorintele si luptele noastre. M-am interesat de testele genetice, le voi face in alta tara si in functie de ce sansa imi dau ele, voi continua lupta. Indiferent de cat de buna e o spermograma, de analizele hormonale, de uter, ovare, trompe, cand embrionii se opresc in evolutie nu prea ai ce face, doar sa speri ca intr-o buna zi unul norocos isi va continua drumul 9 luni........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antosit spune:

...MOana m-ai lasat fara cuvinte, desi sunt constienta ca orice as zice nu iti poate alina acum durerea!Ma rog doar sa ai puterea de a te ridica si a o lua de la capat!
DanaP...!

Anto
"Stau pe DC si asta imi ocupa tot timpul!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Doamne OANA , am intzepenit cand am citit mesajul...nici un cuvant nu te-ar putea consola ,stiu asta...suntem cu tine ...si DANA?...chiar nu am cuvinte

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Oana!

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput