FIV 113
Raspunsuri - Pagina 31
DORIS_71 spune:
PUSSI sa te auda Dumnezeu, ar fi prea frumos. Vad atitea fete care sufera si se chinuie de atita timp ca eu nu am curajul sa cred ca as putea reusi din prima(ar fi un vis).
UN pupic tie si .
Moniland spune:
Oana, bine si faci. La mine a fost prea repede eliminarea si eram sub soc. Altfel il duceam si eu la analize. Poate, poate vor zice care a fost cauza ca sa sti pe data viitoare. Mersi
Pussi, de maine incep in forta cu mese la 7;10;14 si 18,30, dupa aceea cred ca urlu de foame. Dar baba rabda pentru frumuste si sanatate.
Monica
aurel_cris spune:
PUSSI m-ai facut sa rid zau dpa o zi in care m-am stresat la greupt tine si bebelusi
OANA ma bucur ca ai gasit puterea sa mergi mai departe
MONILAND daca ar fi sa tin asa dieta as muri de foame zau,noroc ca pot minca si inca nu se pune,eu tare sunt rea de foame la 7 dimineata sunt le frigider
DORIS multa bafta
KORA sa vi cu vesti bune miine
marrina spune:
MOana Scrie-ne si noua discutiile din consiliul de la Giulesti. Ce medicamente au fost bune si care nu, de ce, in functie de ce analize.... Poate ne ajuta sa nu facem greseli.
madalina28
DORIS 71 Iti doresc mult succes cu tratamentul si sa fii curand.
Moniland, aurel_cris Cred ca Avalon nu a facut laparoscopia.
De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina
anyko spune:
Hristos a inviat!
Dragele mele sunt cu inima cat un purice, maine este ziua cea mare.
Cel mai mult ma nelinistesc niste pete maronii care se iau numai cand ma sterg, tamponul ramanand curat si asta numai cand urinez. Asta mi se intampla de doua zile Z12 si Z13
CM nu pare sa fie, m-am uitat si pe prospectul de la utogestan iar la reactii adverse am citit ceva de sangerari vaginale din cauze necunoscute.
Au fost fete care au patit la fel?
Anyko