FIV 113

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Pai e vorba de cat lichid vrei sa injectezi. Poti injecta 3 fiole de solvent, s-a tot vorbit despre asta, dar poti injecta si numai o fiola de solvent, nu e nicio tragedie ca raman in cutie si apoi ajung in cos.
Mie Shery mi-a facut cu o singura fiola de solvent si a avut mana buna, am avut productie frumoasa. Citeste prospectul si vei vedea ca se poate oricum.
Vezi ca eu regret la greu tot stresul pe care mi l-am facut la fiecare pas de acest gen.......

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Oana merci eu o sa continui tot asa ca pana acum,dar maine am sa il intreb si pe Tutu daca e vreo diferenta cu o fiola de solvent sau cu 3 fiole.Eu nu sunt stresata chiar sunt foarte calma ( ca ma mir si eu) si mi-e somn intr-una,am emotii insa cand ma pun pe scaunul super haios ( cred ca l-ai vazut...) din cabinet la eco...si pe parcurs am sa mai am precis cand voi lua rezultatele analizelor etc dar e normal cred....Bine ca esti bine si ca poti sa o iei de la capat in curand!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nusy spune:

Galuscuta:

Marrina: si iti multumesc pentru PM-ul cu explicatii, abia acum l-am vazut( nu eram logata mai devreme).

Moana: subscriu si eu la ce te-a intrebat Kora. Te rugam, spune-ne care sunt medicamentele " no way ", caci si eu ma pregateam sa-mi fac stocul...

Nusy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

Nusy nu exista medicamente general valabile. Ceea ce pentru unii e benefic, pentru altii poate sa aiba efecte nedorite.
Medicul in care ai incredere si care iti cunoaste perfect cazul, iti poate spune care sunt medicamentele cele mai bune, strict pe cazul tau.

Cel mai bine este sa te documentezi serios, sa iti intrebi medicul ce crede (cu argumente) despre fiecare medicament si impreuna sa gasiti cea mai buna solutie.

Va las cu bine, ca plec la o intalnire........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liana30 spune:

Adevarat a inviat!!!

va tin pumnii la toatee!!

Vreti sa faceti ceva? 5 euro pentru o viata!!

Putin cu putin se aduna marea...

"Nimic nu-i imposibil!"14

Nasica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Kora,Nussy - pai solventul e doar de diluat , important e praful ...oricum asa mi-a zis dr.meu ca sa nu-mi injectez prea multa solutie sa amestec 1 solvent cu 3 fiole de praf Menogon (asa injectez 1 ml nu 3 ml )

galuscuta

p.s. Intr-adevar am 10 fiole praf si 10 fiole solvent ,ce ramane din solvent il arunc ca-i ser fiziologic , nimic altceva.

Va tzuc pe toate ce merg acasa sa mananc ca-s leshinata de foame

Mergi la inceput

galuscuta e ok si asa si asa ,poate doare ceva mai tare daca e mai putin diluat,pe mine nu m-a durut deloc pana acum,important e sa isi faca efectul si sa avem foliculasi frumosi si sanatosi!Pofta buna!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

MADALINA 28 sa inteleg ca ai luat progesteronul din UK cu reteta romineasca???Sau m-am bagat ca musca-n lapte la ce-i spuneai Marinei.
Fetelor eu nu am facut nimic cu GP ca vrea sa vada reteta romaneasca si eu nu am.Am facut totul pe ultima suta de metri si cind m-am dus la Giulesti sa iau diphereline nu mai era nimeni sa-mi dea si reteta pt progesteron iar a doua zi aveam biletul de avion.Ce ma sfatuiti sa fac ca tare as fi vrut sa fac si eu rost de el,ufff.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Oana, eu am eliminat in 16 martie. Am 25 de zile de la eliminare. Astept acum sa vedem cand vine. Sper sa vina in curand si sa nu fiu dereglata. Tu ce-ai facut pana la urma cu sarcina? S-a eliminat ea sau a trebuit intervenit?
Liana,
Galuscuta, poate pentru Bia ar fi mai bine sa ia o pauza.

Monica

Mergi la inceput

Liana multumim sarcina cat mai usoara in continuare!

Kora

CARPE DIEM!

Mergi la inceput