FIV 113

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

kora ce faci iubita?? strigi catalogul..foarte bine!
galuscutamie mi-au venit rusii a 4-a zi dupa ce am oprit Ac!! Asa ca ai rabdare..ca incep galeria
aurel cris cu progesteronul dat de medic difera de la pers. la pers.
monispor la slabit!!

PUSSI 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cellu, de punctie nu are de ca sa-ti fie frica. Tu dormi si cand te trezesti afli cat ai produs. Atata tot. Bafta cu stimularea. Cand e prima eco?
pussi, mersi. Sa mai astept PM sau te-ai lamurit?

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Moniland nu mi-a zis absolut nimic de tratament eu sper ca am sa-l gasesc la Giulesti exact in ziua in care imi va da reteta.Acum studiiez sa vad cam ce au mai luat fetele si ce sa fac si eu.Am vazut ca fetele au luat si maca iar eu nu stiu ce sa fac pt ca am luat o singura data si a aparut asa zisul fibron iar Cocei a zis ca mie poate nu-mi merge.Cu toate la la Histeroscopie a iesit ca nu am fibrom ma gindesc poate ca am avut vreun chist.Am asa multe lucruri nelamurite,deasemenea eu am facut IA si am avut stimulare cu menogon la care eu zic ca nu am reactionat stralucit.Am facut cam 14 fiole parca si nu am avut mai multi foliculi fata de ciclul natural.O gramada de lucruri sunt noi pt mine si ma ingrijoreaza iar asta nu-mi place ca trebuie sa fi cit mai relaxat in timpul FIV-ului.
KORA merci pt raspuns,poate ma descurc si eu safac rost macar 15 fiole.
PUSSI sa inteleg ca tu ai facut acest progesteron cum ti-a indicat medicul,merci mult pt informatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada.P spune:

HRISTOS A-NVIAT!!!

Kora eu merg joi la dr sa imi stabileasca tratamentul. Injectarea o incep in jur de 18 aprilie - dupa calculele mele. Deci....mai e putin! Va scriu mai multe joi.

Cellu nu te gandi la punctie! Nu ai de ce sa-ti faci probleme. Anestezia e usoara, nu simti nimic, te trezesti imediat. Iti pot confirma toate fetele care au trecut prin experienta asta ca este floare la ureche!

aurel_cris si mie mi-a dat dr tratamentul de stimulare in ultima zi de inhibare si mi-a spus si de la ce farmacie sa-mi procur medicamentele... Am facut intr-adevar un tur de forta in ziua aia (am facut stimulare cu Puregon si am alergat si pe la medicul de familie sa-mi dea reteta compensata) dar am reusit sa le am la timp. Mai exista si varianta - asa cum spuneau si fetele - sa imprumuti pt o zi - 2 pana reusesti sa le iei.

toate FIV-oasele!

Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Pai cam asa ma gandeam eu ca mi-or veni prin 12 ,in 13 incep injectiile si in 21 ar trebui sa fiu in Austria pt.control , cam in 23 ar trebui sa fie pick-up si vom vedea cand ET-ul , ca daca voi avea mai multi embrionasi poate voi face transfer de blastocist la 5-6 zile.Sper sa gasesc internet point pe-acolo sa va scriu evolutia...
Moni-Bia acum e cu ciclu aiurea dupa stimularile facute.Nu stie nici ea ce sa faca iar eu nu vreau s-o imping din spate...stie prin ce trec eu si cred ca e foarte speriata...Acum nu vrea sa se gandeasca la nimic,asa mi-a spus...sper sa nu mai astepte mult ,in orice caz...ia un si din partea ei si unulde la mine.Tu ce faci ? ai decis cand incepi ?

galuscuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Merci mult Andrada mai linistit oarecum,e cam aiurea asa mai bine iti spune dinainte sa ai timp sa-ti procuri totul.Multa bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

In saptamana luminata ma infatisez in fata voastra cu urarea: "De la Dumnezeu sa se pogoare peste voi lumina, de la iepuras cadouri, ganduri bune dinspre mine!"

Ehe-he am avut un Paste inedit, cu senzatii unice, mi-am incarcat neuronii ofiliti si sunt gata pentru o noua lupta.
Dimineata am monopolizat toata suflarea doftoriceasca a Giulestiului, a facut Monseniorul consiliu cu toti doctorii existenti in spital (Puia, Moisica, Dracea si alte cateva fetze pe care nu le stiu dupa nume) si s-a stabilit unde s-a gresit la FIV-ul anterior si ce facem pe VIITOR. S-a pus pe hartie cu suuuuuper calm fiecare pastiluta inghitita de mine si cu acelasi calm, cu analizele mele in fata, toate, s-a stabilit ce TREBUIA si ce nu trebuia sa iau.
Jur ca nu mai iau niciun medicament dupa capul meu (prefer sa nu se prinda, decat sa regret ca mi-am distrus copilasii cu buna stiinta, ori decat sa vad peste ani repercusiuni ale poftei mele de a avea copii cat mai repede, ACUM).
Nu ma voi arunca nici sa mai am multi foliculi si sa bag hormoni cu lopata in mine (care peste ani nu se stie unde vor duce, vorba consiliului medical de azi) si voi face si histeroscopia de care am tot fugit, cu ANESTEZIE, nici nu a comentat Monseniorul.

Voi lucra la partea psihica (aici am dat-o in bara rau la primul FIV) si voi lucra si cu cei din jurul meu, ca sa nu mai am niciun regret pe acest plan.
Emotiile si stresul punctiei, ecografiilor, medicamentelor, injectiilor, evolutiei embrionilor, petelor de implantare etc etc etc si-au spus cuvantul cu siguranta si poate tocmai de aceea sunt atatea reusite la al 2-lea FIV, cand stii ce te asteapta.

Poate ca nu medicamentele si nu partea psihica a influentat oprirea atat de brusca din evolutie, insa faptul ca stiu ca pot schimba ceva ma face sa visez din nou. De obicei la primul FIV tratamentul e cat mai natural, urmanad ca pe parcurs, in functie de prima evolutie sa se prescrie medicamentatie "tare". Eu am bagat doza maxima de la Medsana (9 utrogestane/zi) + doza maxima a ungurilor (cea scrisa de Pussi), asa ca data viitoare am sa incerc cu o doza minimala, sa vad ce iese.

Dimineata am fost sa-i cumpar hainute lui Alexandru si jucarioare, ca si cum as fi cumparat pentru copilasul meu. Am invatat lectia sifilisului matern si multe alte lectii pe care nu le regret.

De Paste am stat cu fina mea, Oana a mica, fata fratele meu si am constatat, iarasi, ca nu e totul sa ai un copil, daca pana la a avea copilul, nu ai invatat alte lectii, majore (aici v-as putea scrie romane, dar suntem la alt capitol si las ideea in aer). Mai am o finuta, iar in preajma ei am acelasi sentiment, ca meseria de mama este extrem de grea, implica multa intelepciune si dedicare si ca in spatele unui copil dragalas, la care visam toate, se ascund multe renuntari, multe eforturi cumplite, boli, temeri, lupte incredibile, mult mai dure decat ceea ce putem noi percepe acum etc etc......

Astept sa vina CM-ul, fac biopsia de endometru, refac toate analizele, fac histeroscopia si ma duc la eco in ziua 12 sa vad exact cand sa prestez, apoi de luna viitoare sper ca toate valorile sa fie bune si sa pot incerca "FIV-uri" pe cicluri cat mai naturale, cu tratamente cat mai usoare, pana cand un embrion in modul cel mai putin artificial posibil sa se cuibareasca pentru totdeauna in burtica mea, asta deoarece spermograma e buna, analizele mele sunt bune, deci ar fi si sanse naturale, fara probleme, mai ales dupa ce s-a prins o data.........

Pana atunci am liber la pasiuni de tot felul, la avioane, la catarat pe munti, dansuri pana in miez de noapte si distractie la maxim, astfel incat atunci cand voi fi din nou gravidutza sa nu mai plang dupa viata libertina pierduta iremediabil.........

Va sarut cu drag si va doresc sa va gasiti LINISTEA SUFLETEASCA, indiferent in ce prag al vietii sunteti. Cand soarele e pe cer, starea de fericire vine de la sine, insa un suflet si o minte echilibrata pot gasi linistea sufleteasca chiar si in momentele in care soarta pare potrivnica.........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marrina spune:

Moniland Imi fac probleme din cauza prolactinei tocmai pentru ca Marinescu nu mi-a recomndat nimic (in el am cea mai mare incredere) dar dr. din Brasov a zis ca trebuie sa iau neaparat Bromciptina . Stiu ca prolactina creste de la stres dar am fost destul de linistita in dimineata aia si am ajuns la recoltat intr-o ora si jumatate de la trezire ceea ce cred ca e OK. Dar daca totusi din cauza prolactinei si a anticorpilor antitiroidieni n-am raspuns bine la stimulare? Asta-i problema mea acum.

Azi toata dimineata (de la ora 10 si pana acum) am sunat intr-una la Marinescu Center ca sa ma programez si suna intr-una ocupat iar cand mi-a raspuns in sfarsit cineva cica nu mai sunt locuri pentru luna mai. Bataie de joc, as zice eu.

madalina28 Eu zic sa mergi la eco si vezi cum sta treaba luna asta si dupa aceea hotarasti daca amani pe luna viitoare.
Cu ce fel de reteta ti-ai luat progesteron? E vreo sansa sa iau fara reteta? Incerc sa gasesc pe cineva dispus sa ma ajute care trece prin Szeged saptamanile viitoare.

pussi Sunt de aceeasi parere cu Moniland, desi eu nu . Lasa-te treptat. Azi 4, maine 3 si asa mai departe.

Sheritra

cellu N-ai de ce sa-ti faci probleme cu punctia. Anestezie generala.... Cand te trezesti totul s-a petecut deja.

aurel-cris Chiar mi-ai dat o veste proasta cu Progesteronul din UK. Speram sa incerc cumva si acolo sa mi-l iau.
Cu seringile de insulina cu ac detasabil trebuie sa perseverezi. Si mie Marinescu mi-a dat tratamentul de stimulare numai in ziua in care am fost la eco in ziua 8 de inhibare(am inceput in ziua 2 a CM). Gasesti tratamentul la Giulesti. Nu-ti fa griji. Maca mai bine nu iei daca n-ai probleme cu endometrul si ti-e teama de fibrom. Si madalina28 n-a fost prea multumita de ce a patit in luna in care a luat. Poate la tine nu e nevoie.
De rezultatele anterioare la stimularea cu Menogon ii zici lui Marinescu (din nou) cand va mai intalniti. Sunt curioasa ce stimulare iti da.

Andrada.P Succes la intalnirea cu doctorul.

delfi
Parca azi trebuia sa mergi la eco dupa stimulare. Cum a fost?

De ce cadem? Ca sa invatam sa ne ridicam!
marrina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teli spune:

Hristos a inviat !
Dragele mele , va doresc o primavara frumoasa , plina de lumina sfanta !
Raportez ca azi am facut injectia nr 12 de dipherelin 1/2 de fiola ,maine merg la primul eco din perioada de inhibare .Cred ca o sa-mi zica data la care incep stimularea.
Imi e un pic aiurea ca maine e a cincea zi de CM si nu stiu daca ma va controla ?!
Va scriu after ,
va pup pe toate ,
Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galuscuta spune:

Mey,Pussi , lasa tzigarile alea ca nu-s bune de nimic! Numai rau pot sa-ti faca.Eu m-am lasat dupa cca. 8 ani de afumat de la o zi la alta si iaca ca am 4 ani de cand nu mai pipez si ma simt mult mai bine.Si sotzul la fel, s-a lasat dupa 13 ani (si era fumator de 3 pachete/zi)Nu am avut nici un fel de probleme,nici ingrasat nici slabit .Eu zic ca daca nu te lasi brusc de ele n-o sa reusesti...asta din experienta.
MOana -sa speram ca o sa ne mearga mai bine de acum incolo si sa ne intalnim la o cafea peste cative ani cu tzancii dupa noi....esti o povestitoare innascuta

galuscuta

Mergi la inceput