Cum sa ii atrag atentia?

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

Fetito [aici ma rostogolesc de ras],

Cred ca te-ai inamorat. Eu imi imaginez un fel de mogul din Tanar si nelinistit. Asteapta sa se intoarca de la mare, ca daca e cu vreo blonda e semn bun ca il intereseaza subiectul. Cat despre serviciu inteleg ca nu lucrati in acelasi loc, deci nu vad care e problema. Doar sa nu fii dezamagita daca nu e milionar ca in visele tale. Succes!

Keep the promises you make to yourself.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

quote:
Originally posted by Black_Forest
da exact IC
nu pot sa ii scriu numele si nici sa il pronunt.
ma dezgusta

De ce te dezgusta? Este un om apreciat in lumea lui, este un om care a muncit si a stiut ce vrea de la viata, si...este printre putinii barbati de care fostele lui iubite au mai multe vorbe frumoase de spus, decat critici si acuzati.

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Fetelor acum sant rea...stiu , dar nu ma pot abtine..pai poate e omul la tratament la mare.. o saptamana de refacere... stiti voi...reumatismul si alte cele

Ingrid si Cristi 4 ani si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanduta spune:

Eu spun tuturor femeilor care ar dorii sa aiba o aventura sa incerce doar daca cred ca sunt stapane pe situatie. Eu cred ca o femeie nu poate primii in patul ei un barbat fara sa aiba anumite sentimente de placere fata de acesta. Este un pas mic pana la dragoste.

bogdan sanda

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Black_Forest spune:

quote:
Originally posted by Alex2
De ce te dezgusta? Este un om apreciat in lumea lui, este un om care a muncit si a stiut ce vrea de la viata, si...este printre putinii barbati de care fostele lui iubite au mai multe vorbe frumoase de spus, decat critici si acuzati.

da poate foste vorbesc frumos despre el, dar nu cred ca au avut o relatie bazata pe sentimente de iubire, ci mai degraba de "friends with benefits" si el s-a achitat onorabil.

"We could never learn to be brave and patient if there were only joy in the world."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alex2 spune:

Stii cum se spune, ca iubirea trece, dar interesele raman. Off-topic, stiu, dar tot spun, ca sa nu uitam ca sunt multi barbati care doar profita, se folosesc de nevoile lor proprii, fara ca si ea sa aiba un castig din asta. Eu il admir din punctul asta de vedere pe "IC".

Hristos a inviat!

Alexandru, tati de copil perfect

Am risipit timpul sau timpul m-a risipit pe mine?Daca am ochii deschisi de ce pasesc in intuneric?M-am contopit cu el si m-am pierdut in abisul gandurilor infinite.Stiu ca nu stiu nimic si nici macar asta nu stiu.Cand voi inceta sa exist am o armata de ingeri in suflet si una de demoni in sange.Si totusi,sunt doar o fiinta asteptand...

Mergi la inceput