mobila sortem- doors
dupa indelungi cautari prin depozite de mobila, ikea,net .. in speranta de a gasi o formula de mobila modulara pt living in nuanta stejar deschis am vazut ceva care ne-a tentat la magazinul din zona unirii- pe bd coposu sistemul doors.este mobila poloneza.au un site destul de interesant www.sortem.ro (scuzee nu stiu daca ma pricep sa dau link ul ..)
a mai comandat cineva la ei? pare cam neplacut ca dureaza 6 saptamani!!! avans 20%.oare sunt seriosi? ati mai vazut modelul similar/ culoarea in alta parte- alt distribuitor?..
astept cu mare interes experientele si ideile voastre
Raspunsuri
nadyana spune:
Eu am luat mobila de sufragerie de la sortem.Am fost f multumita.Mobila este de calitate si ei sunt seriosi.
irina.c. spune:
si eu am de la ei mobila de dormitor si sunt extrem de multumita.Si la mine a durat cam 3 saptamani pana au livrat comanda,dar a fost bine,ca am avut timp sa termin curateniaIrina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
"Traim intr-un paradis al nebunilor."
Serafim Rose
crinuta spune:
Cam ce preturi au?
Si eu vreau sa schimb mobila din dormitor, dar nu vreau ceva exagerat ca pret.
Crinuta si Rayan
Fara Dumnezeu nimic nu e.
http://www.jnsr.be/ro.htm
irina.c. spune:
quote:a costat mai mult decat un dormitor obisnuit din pal,dar calitatea e superioara.Montajul si transportul au fost incluse.
Originally posted by crinuta
Cam ce preturi au?
Si eu vreau sa schimb mobila din dormitor, dar nu vreau ceva exagerat ca pret.Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
Am dat 4,5 mil pe un pat dublu fara saltea; cam 2,5 mil. pe 2 noptiere si 2,5 mil pe o comoda cu 4 sertare.Sifonierul in 4 usi glisante,cu oglinda,inalt pana in tavan,si cu 2 sertare,a costat in jur de 12 mil.In jur de 22 mil tot,dar l-am cumparat pe bucati,adica am luat intai sifonierul si ulterior restul.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
Serafim Rose
irina.c. spune:
quote:Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
Originally posted by irina.c.quote:a costat mai mult decat un dormitor obisnuit din pal,dar calitatea e superioara.Montajul si transportul au fost incluse.
Originally posted by crinuta
Cam ce preturi au?
Si eu vreau sa schimb mobila din dormitor, dar nu vreau ceva exagerat ca pret.Crinuta si Rayan Fara Dumnezeu nimic nu e.
Am dat 4,5 mil pe un pat dublu fara saltea; cam 2,5 mil. pe 2 noptiere si 2,5 mil pe o comoda cu 4 sertare.Sifonierul in 4 usi (2 glisante si 2 obisnuite),cu oglinda,inalt pana in tavan,si cu 2 sertare,a costat in jur de 12 mil.In jur de 22 mil tot,dar l-am cumparat pe bucati,adica am luat intai sifonierul si ulterior restul.Irina si bb Ilinca(26 aprilie '04)
si bb din burtica
Serafim Rose
si bb din burtica
Serafim Rose
martie spune:
Eu mi-am cumparat mobila din living de la ei si cateva corpuri pentru o camera destul de mare care are rolul unui hol. Sunt extrem de multumita, mai ales ca nu doream mobila de pal (nu o suport). Si cel mai mult mi-a placut ca au mobila intre clasic (elegant) si modern. Eu nu voiam nici mobila greoaie, dar nici rafturi de la Ikea pt. living. Iar dpv al calitatii sunt foarte incantata, nu se zgarie usor, nu s-a colorat de la pix, carioci (am 2 copii mici), nu se umfla de la apa (am descpoerit cu cata apa stergea femeia pe jos atingand si mobila), e o mobila chiar frumoasa. Iar cei de la sortem au fost foarte profesionisti. Chiar mi-a venit comanda de scaune cu alta tapiterie, pt. ca am fost aiurita si mi-au adus imediat scaunele dorite de mine. Mi-a fost frica sa nu ma puna sa le platesc pe cele pe care de fapt le comandasem gresit, dar nu a fost cazul.
Si tot apropos de calitate as spune eu ceva despre Mobexpert, la cati bani dai cam ce primesti, dar nu e asta subiectul..
Alecsia spune:
O parte din produsele lor sunt cele din gama Black Red White. Acestea imi sunt cunoscute si sincer sunt muuult mai bune, calitativ vorbind si muuult mai ieftine decat cele gen Mobexpert , de exemplu. Ma refer mai mult la cele din colectia noua. Cu toata increderea, le recomand.
"Sunt atatea minunatii pe lume pentru fiecare, doar ochi sa ai sa le vezi, inima cu care sa le simti si brate sa le cuprinzi si-atunci ale tale, toate vor fi..."