Nicole Kidman si botoxul

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns viorela hoff spune:

eu am vazut-o ultima oara la Oskar si chiar mi s-a parut stralucitoare, iar gesturile erau ale unei femei fine.
articolul e de 2 bani ca pana la urma zambetul poate fi o pura "grimasa profesionala".
si cu restul trupului cum ramane, tot cu botox?
ca are o piele atat de alba si de fina de parca ar face baie in lapte de magarita.
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Este deosebita, foarte frumoasa si delicata cu botox sau fara botox si intr-adevar asa cum a mai spus cineva mai sus acel zambet chinuit pe care il are uneori poate fi din cauza suferintelor pe care le-a trait si nu din cauza botoxului... Pacat ca nu prea a avut noroc in viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buchon spune:

Mie imi place f tare de ea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ardeiash spune:

sincer... mie mi se pare ca arata tare rau in poza asta. insa imi place tare mult de ea. intotdeauna arata super// chiar ma-ntrebam care-i elixirul!?

s-auzim numai de bine! si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Bine ca arata superb in filme (tocmai am vazut Could Mountain)si e o actrita desavirsita nu supermodel!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

Mie nu imi place de ea.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Nicole abuzeaza de mult de Botox...prima indicatie este o frunte complet neteda si foarte lucioasa (nici machiajul nu o poate ascunde)...problema este ca fatza ei devine din ce in ce mai inexpresiva ceea ce este un mare dezavantaj pentru o actrita. Este o mare deosebire intre expresiile fetzei la Meryl Streep (sa zicem) si Nicole...cind ride nu se misca decit gura nicidecum si pometii sau ochii.

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anky spune:

quote:
Originally posted by ocebine

Nicole abuzeaza de mult de Botox...prima indicatie este o frunte complet neteda si foarte lucioasa (nici machiajul nu o poate ascunde)...problema este ca fatza ei devine din ce in ce mai inexpresiva ceea ce este un mare dezavantaj pentru o actrita. Este o mare deosebire intre expresiile fetzei la Meryl Streep (sa zicem) si Nicole...cind ride nu se misca decit gura nicidecum si pometii sau ochii.

Anamaria

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Da,ai dreptate,e prea mult,parca are o fata de plastic.

Anca,Bianca 02.02.03 si Cris 12.05.05

"Happyness is the key to your heart"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mara76 spune:

D'asta ziceam si eu, nu e numai in poza asta, de la o vreme incoace mi se pare ca arata ciudat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Cand nu mai au ce scrie ziaristii....

Mie imi place de ea si o gasesc tare finuta.

BINE AM VENIT IN EUROPA

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput