oua vopsite in coji de ceapa

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Raluk Adevarat a Inviat!! vopsele alimentare lichide se gasesc la raionul unde sunt toate esentele si bombonelele pt ornat .... Eu ca sa spun drept n-am cumparat niciodata vopsea alimentara ca anul asta am capatat vopsea romaneasca cumparata de la un magazin romanesc din provincia di Chieti si apoi trimise in plic .... Am inteles ca la colorificio ( la toate .. eu insa la mine inzona n-am nici unul si deci nu am verificat )exista chiar vopsele pt oua ...

Am vazut ieri parca la Kilimanjaro cum Licia vopsea ouale cu spanac( verzui), coji de ceapa( ruginiu), cu sfecla rosie ( rosu), cu sofran sau cu chimen ( galben) .. pe astea ultimele nu le stiam ... cred insa ca daca ouale nu sunt albe e greu sa iti iasa o culoare normala ... Iar aici oua albe cica se gasesc numai la Metro ( deci numai pt cine are tessera - eu nu).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Mersi pentru raspuns,Crista:)Si eu era cat pe ce sa primesc vopseaua din tara cu DHL-ul (sa mori de ras,nu alta), dar pana la urma am zis ca ma descurc si asa.
In ce zona stai?Eu,Modena.

Mergi la inceput

Nu departe de tine ( mai peste deal ).. in provincia di Bologna ( spre Firenze )

Mergi la inceput

Raluk ti-am trimis mail ( ca pm-ul nu il ai activat iar eu am renuntat la el )...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluk31 spune:

Ok,ma uit..de altfel,nici nu stiu cum sa-mi activez PM-ul

Mergi la inceput