Aspirante optimiste > 20 ani ( 81 )
Raspunsuri - Pagina 26
Anne_Ma spune:
Fetele, va multumesc mult, mult, mult si va astept la odisee. Nu va bucurati, nu scapati de mine asa usor! Voi intra zilnic pe la voi!
Mi-a reusit semnatura?
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
4
andreutza23 spune:
FELICITARI ANNEEEEEEEE
"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."
maria08 spune:
Anne: FELICITARII!!! O sarcina usoara si un bebe sanatos!!! Ce frumos.....poste ne dai si noua reteta!!! Ai facut ceva special?
Fetelor, si eu am avut ultimul CM pe 9 martie dar astept rushii maine, poimaine.... vor veni sigur, azi TB= 36,7
Vad ca sunt multe fete care se testeaza zilele astea.....eu fac galerie
Va pup pe toate!!
Anne_Ma spune:
Maria, nu am facut nimic special. din doua in doua zile si pe urma stat pe burta, pt. ca am uter retrovers.
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
4
MIKUTA4 spune:
FELICITARI ANNE DIN TOATA INIMA SI O SARCINA USOARA SA ITI DEA DUMNEZEU
BUNA fetelor,sa va povestesc si eu ceva,eram in februarie cind vam descoperit,eram cu moralul la pamint ca imi doream sa am si eu un ingeras si nu mai venea,am inceput sa vorbesc cu voi,sa ma sfatuiesc cu voi si in sfirsit minunea sa infaptuit.
Fetelor azi la munca am facut testul si mia iesit pozitiv va rog sa ma credeti nici acum nu realizez ca EU am ramas insarcinata,si ptr asta trebuie sa va multumesc si voua ca ati fost alaturi de mine si mi-ati dat forta sa lupt va multumesc si va doresc ca si voi sa aveti cit mai repede parte de fericirea asta va de mii de ori
hai te asteptam
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA
rox_dox spune:
cat timp ai stat pe burta dupa?
ca si eu sunt cu uterul retrovers.
pupici !
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
rox_dox spune:
opaaa...inco o gravidutza..
multe lucruri frumoase vad ca se intampla in sapt mare!
sa ne dea Dzeu tot asa!
felicitari mikutza...sa ai o sarcina usoara, un bebe sanatos si frumos
si sa ne tii la curent.
pupici pe burtik!
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
MIKUTA4 spune:
ROX ITI MULTUMESC DIN SUFLET,miine ma duc sa fac si analizele la singe dar testul m-ia iesit pozitiv imediat,si credema ca in 4 ani de teste am facut o groaza ca asta asa de pozitiv nu mia iesit nici unul,iti doresc si tie la fel cit mai repede si la toate fetele
hai te asteptam
VIITORI MEI PARINTI
MIRELA
iulia25 spune:
[red]MIRELA
BRAVOOOOOOOOOO!!!!!
FELICITARI!!!FELICITARI!!BEBE SANATOS!![/red]CRED CA ESTI IN AL 9-LEA CER.....
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu
baby_r7 spune:
Mirela iti doresc din tot sufletul sa ai o sarcina cat mai usoarea si un bebe sanatos si frumos ca mami!!!!!!!!
poze
bebe al meu
ROXANA