Aspirante optimiste > 20 ani ( 81 )
Raspunsuri - Pagina 24
maria08 spune:
Anne-Ma: Nu ai aflat inca rezultatul???? Eu una astept cu nerabdare sa pot sa te felicit!!!!
andreutza23 spune:
f interesanta discutia cu duphastonul!
Rox_dox stiu ca tu ai mai zis si mai de mult ca nu vrei sa iei pastile degeaba. si ai dreptate in ce spui numai ca asa cum mai maiz is eu am incredere in doctorita mea ca are experienta si ca mi-a dat pastilele astea pentru sustinerea sarcinii, pentru a ajuta foliculul ala sa se implanteze.
dupa cum vezi sunt mai multe fete care au ramas dupa tratamentul cu duphaston.la mine cu spermograma sotului e mai greu, pentru ca el e f reticent cand e vb de medici, dar daca doamne fereste nu se va intampla nimic dupa astea 3 luni, sper sa isi ia inima in dinti si sa mearga la medic.daca nu il duc cu forta.
fiecare face cum simte. important este ca pana la urma toate sa ajungem la rezultatul dorit, sa avem un
vas multumim ca ai intrat sa ne incurajezi!sarcina usoara!
"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."
rox_dox spune:
multumim ramo pt informatiile alea referitoare la duphaston.
andreea e bine ca ai mare incredere in dr...poate depinde si de asta
mie duphastonul mi l-a dat un dr care parea plictisit de viata si mi-a dat impresia ca mi l-a dat sa scape mai repede de mine...
ca de analizat si discutat cu el prea mult n-am discutat.
deci nu prea avea de unde sa-si dea seama de ce am nevoie.
de aia si vreau sa ma duc la alt dr dupa ce termin cu analizele, ca asa nu se poate.
din partea mea, din tot sufletul va doresc celor care luati duphaston sa se lege si sa faceti bebikul...si poate o sa ajung si eu sa-l iau ..cine stie...numai ca vreau sa ajung la un dr care sa-mi inspire incredere si sa-l vad ca se preocupa de starea mea...
pupici la fete!
Mami si tati te asteapta!
Nunta noastra!
andreutza23 spune:
Da, pana la urma toata chestia e de incredere. ca daca tu ai avut sentimentul ca ala ti l-a dat in greata, normal ca nu ai chef sa-l iei doar asa. era prima data cand mergeai la el?
eu la tipa asta am mai fost anul trecut cand aveam o anexita pt care mi-a dat tratament si nici ca m-au mai durut ovarele de atunci. si eu mereu cum simteam rece la picoare aveam dureri de ovare. mai am si prietene care au fost la ea si sunt f multumite.deci am auzit numai lucruri bune.inca 2 luni mai am incredere. dupa aceea om mai vedea.
ce tipuri de analize iti faci, rox?
"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."
rox_dox spune:
eu am facut in Z3: FSH, LH, Estradio, Prolactina
si mai am asa:
Z14: FSH, Estradiol
Z21: LH, Progesteron
asta dupa cum au facut si alte fete de pe forum
si apoi ma duc la interpretare cu ele la dr.
nu la acelasi.
pupici!
Nunta noastra!
remiclea spune:
felicitari noilor gravidute si sarcina usoara in continuare. azi a venit la mine la servici un inger de fetita...Doamne, ce frumoasa era... m-am jucat cu ea si mi-a dat un pupic...sper sa nu mai traca mult timp si sa primesc pupic de la bebele meu
asteptand un bebe
Anne_Ma spune:
M-am intors!
Ultima menstruatie am avut-o pe 08.03.2007. Astazi, 03.04.2007 Beta HCG este 58.34.
Deci, sunt !
http://tt.lilypie.com/RMrfp2.png
remiclea spune:
felicitari anne ma sa ai o sarcina usoara si un bebe frumos si sanatos
http://tt.lilypie.com/Jalmm7.png
rox_dox spune:
bravooooooo...
felicitari dragutza..
inco o -utza...ce frumos...
sai ai grija de tine..si sa ne tii la curent!
si poate ne trage si pe noi curentul cu tine la odisee
pupici pe burtik!
Nunta noastra!
iulia25 spune:
ANNE,sarcina usoara si sa fiti sanatosi si tu si bebe si tati!!!!!!
si
pe burticutza!!
si eu am avut ultimul cm tot pe 08/03,dar i-l astept pe urmatorul azi,maine
vine bebe?
tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu