Aspirante optimiste > 20 ani ( 81 )

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulia25 spune:

IOANA,nu a venit inca CM-ul,dar il astept.s-ar putea chiar sa si intarzie putin ca am luat duphaston.
aseara m-au durat sanii si azi putin si acum am niste intepaturi prin burtica.semne de bebe?nu cred.la mine astea sunt semne clasice de rushi.stiu ca se pot confunda,dar....

vine bebe?

tot am zis ca-i prea devreme,dar acum deja-i tarziu

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by baby_r7

asa te vreau IOANA...optimista...
IULIA daca nu vine nimic, sigur faci tu test fara sa te rugam noi,eu pup fata si ii tin pumnii...

poze
bebe al meu
ROXANA

daca nu vine nimic pana duminica,prima zi de Paste,atunci fac test.
cum v-am zis, tin cont si de o posibila intarziere data de duphaston.
p.s.cred ca pana atunci se si termina menstruatia mea.

vine bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreutza23 spune:

Neate fete gravidute si viitoare gravidute!
baby, noi iar am ajuns amandoua la sf. cm. si mie trebuie sa-mi vina azi, deja mi-am pregatit ob. s-ar putea sa-mi intarzie din cauza duphastonului asa ca eu sunt linistita.
apropo de pacaleli de 1 aprilie, eu i-am spus sotului meu ca nu mai vreau sa facem copil acum, ca m-am saturat de incercat si mai bine sa amanam proiectul bebe. nu m-a crezut el f tare dar nici nu s-a prins din prima ca e pacaleala.oricum acum e el cel inebunit dupa copii, mereu imi arata prin magazine, pe strada.
ieri am stat cateva ore cu fetita colegei mele de birou. are 2 ani si e o bomboana de fetita. ne-am inteles asa bine.
vreau si eu

"Viata aceasta s-ar putea sa nu fie petrecerea pe care o speram, dar cat
timp suntem aici putem de asemenea sa dansam.Amintiti-va asta: nu ne mai
putem intoarce niciodata inapoi, acesta e singurul spectacol pe care il
jucam."

Mergi la inceput

ANDREUTZA,suntem in aceeasi'oala'?!

vine bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Si la mine fetelor s-au instalat simtomele de rusi, mai ales durerile de sani care apar cu vreo 10 zile inainte de CM. Ma gandesc serios sa incerc sa ma detasez o perioada, poate chiar nici sa mai intru pe forum. M-am obsedat prea tare de acest subiect. Deja a devenit clasic: vine CM, suparare, depresie, se apropie incet ovulatia, incep sperantele, deja la ovulatie si cateva zile dupa sunt FERICITA, nici eu nu stiu de ce, probabil sunt prea optimista. Apoi se instaleaza, deja cunoscutele dureri de sani de dinainte de CM...si vine iar depresia. Nu stiu ce-i mai bine sa fac. Faza e ca am si devenit dependenta d eforum si de voi si placerea mea cand mai fac o pauza de lucru e sa vin aici sa vad ce-ati mai scris, sa ma bucur pt gravidute.....Gata, ca v-am innebunit!!! Oricum deocamdata nu am decis sa va parasesc.....asa ca o sa intru, cat pot de des.
PUPICI

http://t2.lilypie.com/E9rkp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica11 spune:

Alysh te inteleg f bine..asa eram si eu in ianuarie si februarie..tot depresiva am fost, s-au mai adunat si alte probleme si tot asa..ajunsesem sa traiesc in 2 faze..pana la ovulatzie si dupa ea...
eu am decis sa ma detasez putin...a fost f greu dar mi-am cautat de lucru mereu..sincer, mi-am impus sa-mi vad de treaba si sa nu ma mai gandesc la bebe, m-a ajutat si sotzul enorm, am inceput sa-mi redecorez casa..etc si acum prefer sa am o oarecare detasare cand vine ciclu
tare ma bucur pt toate gravidutzele, dar de ce sa nu fiu sincera..ma doare ca noua ne e greu sa ne indeplinim acest vis..asa ca prefer sa fiu ca-n tineretze..cand nici nu vedeam vreo gravidutza pe strada pt ca nu ma interesa
pupici..si sa stii ca eu te sustin...starea spirituala relaxata ajuta mult si noua ne-a adus implinire si in viatza sexuala pentru ca am incetat sa-i mai punem eticheta de BeBe
monica

asteptam gemanutii Matei si Daria
http://tt.lilypie.com/Picgp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RAMONELLA spune:

Am venit!!!!
L-am vazut pe bebe,e bine,are 30,4 mm+ piciorusele 1 cm,deci 4 centimetri!!!!!Ce mari suntem!!!!!!!Asa ii batea inimioara!!!!!!!!!Si se misca de zor!!!!Ce frumos e copilasul meu!!!!!!
Din pacate n-am putut sa-i fac poza,pentru ca nu se prea vedea nimic,si era intuneric.Imi pare rau ca v-am facut sa asteptati.
Si doctorita spune in continuare ca am cu o saptamana in plus,adica in loc de 9 saptamani si 2 zile,am 10 saptamani si 2 zile.
Ce fericita sunt!!!!!!!!

poze
vine bebe

Ramonel9+

Mergi la inceput

Fetelor,m-ati vazut pe mine plangacioasa si ati fugit????
Hai veniti inapoi!!!!

vine bebe?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

felicitari roxx....
o groaza de roxane insarcinate...
cand o veni si randul meu?
vezi ca te-am bagat in lista mea de mess.

bebika, linisteste-te...mai ai rabdare un pik...ca bebe e prea mic ca sa se vada.

ramo, te asteptam cu vesti de la eco.
pupici!

Mami si tati te asteapta!

Nunta noastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_dox spune:

wow, ramo..ca dragut..
bv fetitza...trebuie sa fie o senzatie de nedescris.
e o perioada nemaipomenita...
bucura-te de ea cat de mult poti

iar noi tot asteptam poze, sa stii!
pupici!

Mami si tati te asteapta!

Nunta noastra!

Mergi la inceput