Vrancea(18)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Roxi, multumim frumos pt urari! Verisoara a venit si a si plecat.....scurt, dar mai bine asa, decat deloc!

Cu serv. e cam asa, daca nu am mai spus. Seful meu a murit la sf. lui noiembrie. Firma era micuta si a fost pt moment preluata de baiatul lui care insa locuieste in Franta si vrea sa inchida firma aici, ca alte rude nu au. asa ca, dupa decesul sefului am mai mers pina in ianuarie la serv, apoi a pastrat nuami 2 colege nemtoaice,, care sa se ocupe de lichidarea firmei. Asta e viata!!!!! Imi amintesc de seful meu exact acum un an: m-a vizitat la spital si mi-a zis: Andreia, tu te vei face bine, dar eu am sa mor! La vremea aia, eu fiind in spital, nu stiam ca lui tocmai ce-i descoperisera cancer pulmonar. Era si destul ed in virsta asa ca in citeva luni, s-a dus! Dumnezeu sa-l odihneasca, ca asa un sef si-ar dori oricine sa aibe. El ne zicea mereu: eu nu sunt seful vostru, ci sunt colegul vostru mai experimentat! In fine............Acum imi caut iar si am interviuri mereu. Asa ca, eu sper sa iasa ceva, dupa ce revenim din RO. (ca trebuie sa dam o fuguta pt pasapoarte noi).

La noi vremea ea asa si asa, nu ploua, dar nici soare........

WE placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare....

Dragile mele dragi....nu am scuza ca nu am mai trecut pe aici dar sa incep cu inceputul.

Katalinaaaaaaa!!! Sa ai o viata frumoasa si fericita sa fii alaturi de cei dragi.

Nu mai am timp de nimik. Am mai scris la mamici.Parca mi-au intrat zilele in sac. Efectiv am impresia ca ma sufoc. Habar nu am de ce?! Dorm, ca un copil de 2 ani jumate cot la cot cu Robert, am inceput sa nu ma mai doare nimik. culmea pe mine care tot timpul ma vait.
Am achizitionat: patutz, carutz plus o multime de chestii utile si inutile pt bb mik. Robert e fix cum spunea Sim.

Andreia, multzam de intrebare. Sora mea e bine, daaaar dr nu-i dau de cap. Are un test papa prost urmat de altele bune si culmea e ca o dr care din sept o taxeza la greu cu 4 mil pe consultatie i-a spus sa revina peste 6 luni???!!!. Voi ati mai auzit asa ceva? Asa ca acum sunt in cautare de altcineva. Asta facea parte din CMU.
Sim, Moisa sau Hamid imi recomanzi pt alte probleme decat infertilitate ca pe ea nu o intereseaza asa ceva.

Nu mai scriu nimik ca efectiv nu ma pot concentra. Nu-s ce-i cu mine. Maine fac 39 s si asta mik e un capos. Se lasa asteptat fatza de fratesu care a venit cu viteza luminii.
Va pup si va anuntz daca apare David in sfarsit!!!

Alexandra cu David Gabriel (38+) si Robert Alexandru (12.09.2004)

Mergi la inceput

Alexandra, tinem pumnii strinsi sa vina bb cu rind si sa te bucuri de el, alaturi de familia ta!
Inca putina rabdare si o sa-ti tii curind puiul in brate!
Nastere usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Roxi, am slabit 5 kg cu dieta Scarsdale, e f usor de tinut si da rezultate sigur, eu o incep la finele lunii din nou sa mai scap de cateva kg.

Alex, pupici la gazulita si sper sa fie totul ok cu juniorul

Pupici la toata lumea, o saptamana usoara si frumoasa!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna seara, fetelor! Am intrat sa urez si eu tuturor Elenelor si Constantinilor La Multi Ani de ziua numelui si sa se vesealeasca toata saptamana, daca tot au inceput-o de luni!

Andreia, si tu nu ziceai nimic...eu credeam ca totul e bine cu tine, iar tu ai trecut prin atatea Cand plecati in Romania? Drum bun si sa va intoarceti sanatoase! Daca zici ca deja te-au chemat la interviuri poate ca se rezova si problema serviciului cat de curand! Bafta multa si curaj!

Ce bucurie sa citesc postarea ta, Alex! Noi ne gandim la tine si speram sa iti vezi comoara chiar saptamana asta! Parca acum era termenul, nu? Numai bine si inca o data o nastere usoara!

Andra, merci de tip! Am sa caut si eu pe forum sa vad despre ce e vorba si poate il conving si pe Adrian sa o tina! Eu nu cred, dar cine stie... Cred ca mi-ar fi greu sa fac pentru mine ceva de mancare, iar el sa manance altceva mai bun in fata mea ... Nu sunt pofticioasa, dar mi s-ar parea aiurea... In fine, caut si poate nu e asa greu, ca eu am oroare de regimuri ...

Voi ce ati mai facut in week-end, in afara de mers la referendum? La noi a fost urat, desi pe vineri credeam ca vom avea tot week-end-ul numai soare... Ne-am intalnit cu prietenii nostri, dar nu am iesit, ci am stat la noi la un chips si o bere...

Ma duc acum...am vazut si Lost si sunt super-incantata ( m-au zapacit total de cap, dar tot vreau sa mai vad si episodul viitor )si ma duc acum sa vad ce mai gasesc!

Noapte buna tuturor si o saptamana frumoasa!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Salutare!

Imi cer scuze ptr lipsa indelungata,dar am avut o perioada mai agitata.
Au fost ai mei aici...a fost tare frumos,dupa am fost plecata la prietena mea care a nascut.M-am intors acasa iar pe 12 mai am fost la botezul micutului Gabriel,l-a intoarcere am avut parte si de vizita altei prietene care locuieste in Italia si a venit aici ptr. botez.A fost tare frumos si cu ea.A stat o saptamana.

De mine ca sa va mai zic...sunt trista cand vad ca nu reusesc deloc sa raman insarcinata.

In iunie pe 14 plecam in Spania impreuna cu prietena mea ,sotul si bebeul lor.Mergem in Insulele Canare(Fuerteventura).Deabia asteptam.

Pupici la toata lumea!!!

------------------------

www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicanawww.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Danutza, ma bucur sa citesc vesti de la tine, sa aveti vacanta super in Spania si sa ne aduci poze frumoase!

Roxi, dieta asta e tare usor de tinut. Eu sunt o pofticioasa si totusi m-am tinut tare de ea (o singura exceptie, la restaurant, nu aveam ce face..). Partea buna e ca apoi te obisnuiesti cu un stil mai sanatos, nu mai mananci seara tarziu, mananci legume multe si fructe la fel, ce sa mai, ai incredere ca o sa reusesti daca o incepi.
Eu luni o iau de la capat.

Noi am fost sambata la vot si apoi intr-o scurta plimbare prin Hyde Park, ca tot eram langa el. In rest, sambata asta il asteptam pe finul nostru din .ro, ramane si el aici sa munceasca si trebuie sa cautam o casa sa ne mutam toti 3. Vroiam sa ne cumparam casa noi dar am renuntat momentan la idee pt ca trebuie sa asteptam rezidenta permanenta intai.

Va pup, numai bine!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare

La multi ani! Elena- Bianca de Helbi

si tuturor celor cara si-a sarbatorit ziua numelui...

Dana, ma bucur ca ai revenit! Sa stii ca luni m-am gandit la tine. Nu ai simtit?
Te inteleg ca esti suparata mai ales ca ai prietene cu bb mici pe langa tine. Tre sa recunosc, acu mie rusine, si atunci imi era dar cateodata nu reactionezi ca un om rational. Sim ma stie ca i-am relatat pe privat, cred ca si Andra. Anul trecut prin primavara cand m-a anuntzat cumnata mea ca e insarcinata cu bb2, bb1 e mai mik ca Robert al meu cu 13 zile, m-a busit un plans de zile mari. Si io il aveam pe Robert daaar, era ceva inconstient. Saracele fete m-au lasat sa le plang pe umar ca la altcineva nu imi permiteam sa spun ca ma credeau nebuna. nu ca nu as fi !

Noi te sustimen si io tocmai ma pregatesc sa predau stafeta

Andra, din cate am citit la tine si voi stati in lumi paralele! nu-i asa? cu intorsul asta acasa. Si ideea cu casa a incoltit si la mine dar mai intai tre sa imi iau si io un servici si dupa cum obs la altii e tare greu in De cu job-urile astea. Dar macar sperantze am. Ar fi chiar culmea sa capitulez.

am niste poze cu Robert, evident. Sunt de la Gradi sau de la Zoo in Heidelberg unde am fost in We. Tre sa recunosc ca e slabutza gradina Zoo-Heidelberg: elefantii erau la dus, lei la umbra, iepurii in casutze. Copilul a alergat mai mult de ici pana colo. DAr, a fost pt noi in sfarsit o placere plimbarea cu el; e asa ascultator, bine... bine in limitele unei bombitze de Robert si unele sunt din cort.
Tot ii luam noutati sa aiba pe ce sa puna mana dar tot sare in patutul lui bb mik cand are el chef cu formula mein bett- patul meu si mai nou s-a bagat si in landoul lui bb. Carutzul vine abia vineri si am comandat doar carutz si landoul si casuletzul de masina le folosim tot pe a lui Robert. De fapt landoul e al Norei ni l-au imprumutat.

Pozele de la Gradi sunt facute in cadrul Zilelor deschise. S-au sarbatorit 10 ani de la infiintzare, noi suntem in comitetul de parintzi, stii voi, amenajari de mese, umflat baloane, etc si au fost invitati pe langa toti copii din gradi, vreo 90 cu parinti si alti parintzi care vor sa isi aduca odrazlele acolo sau copii care au terminat gradi..

Ah, ca tot va povestesc de sarbatoriri, in We asta se sarbatoresc 400 de ani de la infiintarea, datarea orasului si am primit invitatie de la primarie la nu stiu ce organizari. Cred ca-i greseala de tipar cu numele noastre..dar ma rog am facut si noi planul ca tiganu. Daca nu nasc mergeeeeem. Si luni iar au nemtii liber, asa ca avem o aniversare. O fetitza face 1 anisor. Trai pe vatrai..hai ca v-am facut capul calendar..si ma dor si degetele.

Acum inchei, sigur mai aveam ceva de spus..sigur sigur...ah da..Roxi, si tu il pui pe Adrian la cura? Gabi a inceput deja si io dupa ce nasc. Am 75kg. doamne nu imi vine sa cred. In martie 2004 aveam 55 la 1,7m ai mei. Asa ca daca Motanik te induri si de mine cu dieta aia..te pup

Si, offf, nu mai termin, noi mancam, mai mult Robert produse bio. Dar voi cum le stiti pe astea ca de fiecare data cand mai citesc un raport ma ia cu dureri de cap. Mai ales ca am mancat capsuni in fiecare zi de-am inebunit si astea is pline okii de pesticide.
Cel putin rasuflu usurata ca Robert inca mai papa bio.

Acu plec si astept postarile voastre pe aceesi adresa

Alexandra cu David Gabriel (39+) si Robert Alexandru (12.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Alex ce ma bucur ca ai mai trecut pe aici! Oau...deja ai ajuns la capatul celor 9 luni cu bebe mic! Ma gandesc la tine si ma rog sa ai nastere usoara, iar puiul sa vina pe lume sanatos si cumintel. Abia astept sa ne dai vestea ca v-ati cunoscut!

Bianca - Elena la multi ani si de la noi! Sa fii sanatoasa si sa ai o viata frumoasa.

Motanikule si eu am trecut pe dieta dupa ce am incheiat partea (mult prea scurta) de alaptat. Si am constatat ca am putut sa slabesc intr-un mod foarte simplu:
- dimineata 1-2 fructe sau lapte cu cereale integrale
- la pranz o salata cu tot felul de legume si cu branza
- seara un ceai, o cana cu lapte sau un iaurt si ceva fructe
- fara paine si cat mai putine (spre deloc) dulciuri

Dana si eu iti inteleg tristetea si ma rog sa nu-ti mai fie prelungita asteptarea. Poate ca excursia asta va va ajuta sa va relaxati si sa-l primiti la voi pe bebe mic.

Tudor deja face antrenament in tot felul de rasuciri spectaculoase: de pe spate pe burtica si invers, ba chiar l-am vazut cum se aduna ghem si incearca sa inainteze. Acum doua zile l-am auzit articuland un "ma-ma" de m-a lasat cu gura cascata. Ei, a venit si randul meu, ca Ruxi a spus "tata" prima data.

Va pup, sa aveti o seara placuta!

Mergi la inceput

Dragele noastre,

multumim frumos pt urari!

Ma bucur sa vad ca a scris iar Dana. Sii eu intrebam acum vreo sapt pe unde e? dana, iti doresc din suflet un concediu relaxant, is sa va intoarceti cu bine. Incearca sa nu mai fii "axata" (desi cred ca e greu) pe ideea bb, si crede-ma, ca va aparea el, cind va considera ca e timpul! Poate va mai acorda inca putin timp doar pt voi doi, ce zici?!

Alexandra, tu imi amintesti acum, cu invitatiile voastre la acel Fest, de prietena mea care a nascut in febr. de,.........CARNAVAL!!!! joi am fost pe la ea si-si facea planuri ce si cum va face ea sa stea macar o ora si ceva in picioare la carnaval, in cond. in care era consemnata la pat- Sotul ei se uita cam chioris la ea.........Stia omult de ce?! Iar eu i-i zic: poate ai parte de un altfel de carnaval! Si....asa a fost! A nascut chiar in ziua aia.....pe urma se consola ca la anul serbeaza un an al fetei la....CARNAVAL Asa si cu tine

Roxi, daca as incepe eu cu "povestile" mele.......,dar cum imi sunt "urmarite" toate mesajele, postez numai ce cred eu ca trebuie sa afle si "cei care-si baga nasul unde nu le fierbe oala"

Bianca a fost duminica la prietena ei la ziua de nastere. Ia dus la teatru, iar duminica asta merge la alta aniversare la..bowling.....si pe 8 iunie, la aölta, ...si intre timp cred ca apare un botez...si acum e la o alta prietena sa se joace.....si sa va mai zic? Dupa cum vedeti, are full agenda. Si eu la fel, ca, intre "planificarile" ei, le mai am si eu pe ale mele. Si o tin dintrun interviu in altul, iar azi am fost la un Workshop pe tema interviului, tare interesant. Ma bucur ca am avut inspiratia sa-l cer!!! Am invatat niste chestii tare interesante!
Alex, e destul de greu cu jobul aici, pt ca din ce observ eu, marea majoritate a joburilor apar prin firmele de Zeitarbeit sau Personalvermittlung. De cind caut eu mai intens, nu stiu daca am gaist 2-3 joburi direct la firma.....In rest, capat experienta la interviurile la firmele de personal. Am ajuns sa nu mai am nici un fel de emotie, cind am un interviu! Eu, care de felul meu sunt tare emotiva.
Insa, datorita alergaturii continue, si a caldurii de ieri, de ex,. mi s-a facut tare rau........Azi a fost mai racoare afara, si am si reusit un pic sa dorm peste noapte (ca eu aici am mari pb, ca nu pot dormi noaptea, ca ziua n-am facut-o niciodata)....asa ca, azi sunt mai ok.

Va pup si mai revin.......

PS. Alexandra, te-ai lamurit cu sistemul ala pt carucior, da? Eu am vazut pretul pe e-bay, si stiu ca prietena mea l-a luat mai ieftin (dar nu mai retin daca de la Baby Walz sau de la Segmüller). Cu prima ocazie cind vorbesc cu ea, o intreb, daca crezi ca te intereseaza. Ea zicea ca intai a luat placa, si apoi a dat-o inapoi ca a gasit "bicicleta" si fetita cea mare s-a lipit de ea si nu a mai lasat-o in magazin

Mergi la inceput