Vrancea(18)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DidiAlex spune:

Salutare, Salutare,....

am vazut pozele celui mai mik crestin Frumoase precum si toate personajele din ele. Sim o zambitoare dar Florin a slabit nu gluma. Sper sa fie ok, DA?
Poza e buna de pus la galerie cu cei doi fratiori!!

Ehe Simonicule, anu trecut pe vremea asta te intrebai oare cand vine Tudor?

In We trecut a avut loc si botezul nepotelului meu Tudor de la Focsani. Of, distanta asta plus asteptarea lu bb2 ne-a oprit sa ajungem.

Andra, ce a facut verisoara ta la Budapeste? anul trecut fusese in Lo cu un turneu, parca?

Io am avut o saptamana cam ciudata. In afara faptului ca bb asta al meu imi da de furca in sensul ca experimentez niste dureri crunte de burta pe care la Robert nu le-am intalnit, am avut altele e drept, are retard, nici nu stiu daca e cuvantul potrivit, de crestere care mi-a scos peri albi.

Toata ziua stau pe telefoane cu sora mea care dintr-o analiza trece in alta si mai prosta si miercuri mi-a murit bunicul.
Saracu, era nascut in iulie 1912, a stat 5 ani in Siberia si-a ingropat un copil si acu 2 ani a venit si inundatia peste el. E drept ca nu imi era bunic de sange dar mi-a crescut mama. Ai mei is amandoi orfani de razboi...acu sper sa intelegeti de ce au 5 copii

In rest sunt bine, cred ca nu mai fac distinctie intre bine si rau dar is vesela mai ales pt Robert. V-am spus ca a scapat de pampers inclusiv noaptea si doarme si el acu o noapte intreaga. Eh, dar luni iar am ajuns cu el la pediatru si pt a 5-a oara din nov. suntem pe antibiotik. 10 zile. Acu e la gradi, pt ca tata lui e ferm convins ca se joaca mai bine acolo. Culmea e ca R raceste mai mult cand sta acasa sau din cauza mea. Cauza cred io, ca a fost : prea multa inghetata. si nu colectivitate.

Ah, am uitat sa va spun ca am scapat de Robo. L-a calcat a lui mama, mama lu R nu a lu' Robo pe picioare si i-a rupt talpile, adika in conceptia lu R a facut aua si cu toate ca l-a doftorit cu al lui tata, adika cu pistolul de lipit si niste capte saracu Robo si-a dat obstescu sfarsit de soldat ca era dintr-un plastic prea prost sa fie lipid. Asa ca il are doar mein Kiki, tigru din colectia Pooh.

Astept postarile voastre..ca tare ma mai incanta pe Adresa: Vrancea(18)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Alexandra, multa sanatate sorei tale si sper sa auzim curind vesti bune! Si.......condoleante pt bunicul tau!

Mai, ce pacat de Robo! Cum a reactionat copilul? I-l mai cauta sau a inteles ca .....s-a dus saracul:-((

We placut!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Dragele mele, va multumesc tare mult pentru asa vorbe frumoase!

Andreia esti o scumpa, iti multumesc din suflet! Adevarul este ca mi-am dat silinta ca la botez sa ajung macar la greutatea de mai-nainte de sarcina. Si uite ca salata pe care am pascut-o vreme de vreo 3 saptamani m-a ajutat nitel. Daca ai sti cate emotii am avut si cat m-am rugat sa iasa bine, ca la atatia invitati este foarte posibil sa scapi multe din vedere. Dar, multumesc lui Dumnezeu, a fost ok.

Alex draga mea mamica, iti multumesc si te imbratisez cu tot cu bebitz! Chiar ma gandeam la ce zici tu: ca anul trecut pe vremea asta il cam "proiectam" pe domnul Tudor . Hai ca si la tine mai e putin de tot si vedem fratior mic si dragalas. Nu stiu ce sa spun cu virozele lui robert, pentru ca (nu vreau sa te sperii) dar cu 2 copii ajungi de vezi totul X2. Eu m-am convins. Asta e si motivul pentru care Ruxi a stat acasa pana saptamana asta. Stii ca la 2 saptamani i-a dat viroza lui Tudor si l-am avut plin de mucisori si tuse. Asa ca am preferat sa o tin acasa ca cel mic sa fie ok la botez.

Va pup si va doresc o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns motanik spune:

Bun venit printre crestini lui Tudor, dragutul de el. Poza cu toata familia e f frumoasa, sunteti frumosi si fericiti ceea ce va doresc pt totdeauna! Simo, ma alatur Andreei, arati super!

Alexandra, condoleante pt bunicul tau.
Cum e burticiul? Cum te simti?
Pupa gaza, sper ca e cuminte si nu te mai supara rau.
Vara-mea a pierdut finala la Budapesta, a jucat cu o argentinianca si aia era a treia oara in finala la acelasi turneu. Mai experimentata, deh, dar a fost bine pt ca Sorana a sarit cu turneul asta si locul 2 de la pozitia 325 in wta la 169, ceea ce ii permite ca anul asta sa vina la Wimbledon la seniori (anul trecut a venit la juniori). Abia o astept.

De Danutza mai stie cineva ceva?

Pup toata gasca de vranceni, va doresc w/e minunat si numai bine!

--------------------

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasti spune:

quote:
Originally posted by sim
Trebuie sa va spun ca mi-a facut o extraordinar de mare placere sa intalnesc "familia nasti" asa cum imi place sa-i numesc pe bunii nostri prieteni Doru si Lori. Ii imbratisez cu tot dragul si ma bucur ca mi-a fost dat sa-i cunosc!

La restaurant a fost totul bine: am dansat, am mancat si uite asa nici nu stiu cand au trecut vreo 7 ore.

Am tinut in mod deosebit sa participam la bucuria prietenilor nostri prilejuita de botezul lui TUDOR. Ceea ce pot sa va spun este ca a fost una dintre cele mai reusite si mai placute petreceri la care am participat, impresiile cu care am ramas, pe linga bucuria de a fi impreuna, fiind de bun simt, organizare de exceptie si niste oameni minunati. O echipa minunata care a stiut cum sa impartaseasca bucuria imensa a unei familii minunate... As mai avea multe de spus, insa e greu sa descriu in cuvinte atmosfera. Pentru a putea intelege cum a fost, ar fi fost musai sa fiti acolo, sa simtiti voi insiva atmosfera si sa cunoasteti in direct oamenii. Mi-a placut mult, iti multumesc Sim pentru privilegiul de a ne invita, pentru a ne bucura impreuna de bucuria voastra, va felicit si va admir pentru modul in care ati facut totul. Sa va ajute Dumnezeu sa va impliniti visele si chiar mai mult, sa va fie intrecute chiar si cele mai optimiste aspiratii. Uite-asa am avut ocazia sa vad cum e sa te iubeasca lumea si mai ales sa inteleg si de ce...

Toate cele bune! nasti Doru Nastase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nasti spune:

Profit de aceasta ocazie pentru a trimite gindurile mele bune tuturor prietenelor noastre de pe aceasta sectiune a forumului DC... Chiar daca nu prea scriu, arunc din cind in cind o privire ca sa vad ce mai faceti si ma bucur sa stiu ca sinteti ok si ca fiecare din voi, acolo unde sinteti, mai apareti din cind in cind pe aici.

Toate cele bune si cu cea mai mare placeere sa ne mai intilnim la o discutie, pe forum si de ce nu, poate si in real life...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna dimineata tuturor! Ce ma bucur cand vad atat de multe postari!

Si am vazut si pozici super-frumoase cu o familie fericita... Multumim Sim,ca ai impartasit cu noi un moment asa de special! Sunteti o familie reusita,iar tu intr-adevar arati foarte bine ! Serviciu usor si te mai asteptam cu drag, cand mai ai tu timp!

Alex, iti doresc sa ai multa putere, ca sa treci peste toate incercarile astea! Stiu ca pui totul la suflet si ca nu era momentul potrivit pentru tot ce s-a intamplat, dar tu trebuie sa te gandesti in primul rand la puiutul din burtica, ca maine-poimaine o sa il tii in brate! Si lasa ca recupereaza el, ce daca e mai micut acum, cu dragoste si ingrijire o sa fie mai voinic decat Robert! Noi iti tinem pumnii ca totul sa fie bine, cu tine si cu sora ta, si D-zeu sa il ierte pe bunicul tau!

Andreia, ce mai faceti voi? Nu ne mai zici nimic? Ati mai fost pe undeva? La voi cum e vremea? La noi a fost frumos, si parca taman astazi cand e sarbatoarea Bruxelles-ului, soarele e in nori... Dar probabil, ca sa nu se dezminta, ca prea am avut timp frumos anul asta! Va pup pe amandoua si te mai asteptam cu vesti noi!

Andra, dar ai cu ce te mandri! Ii doresc mult succes Soranei si sper ca anul asta la Wimbledon sa mai urce cateva pozitii bune wta!
Tu ce mai faci? Pana plecati acasa, mai planuiti si alte iesiri? Asa mult imi place cand iti citesc jurnalele! Mai pui o pozica, un comentariu bine documentat si la sfarsit pot sa zic ca am fost si eu pe acolo!

Va adresez si eu toate cele bune, Lorena si Doru si chiar imi lipsesc postarile voastre! Un buchet mare de flori pentru doi oameni inimosi!

Inchei acum...Aseara am stat pana la miezul noptii sa vad o emisiune-omagiu in memoria unui tanar de 23 de ani, a carei cariera de cantaret o urmaream cu interes, castigase Star Academy din Franta in 2004 pentru ca avea o voce deosebita...M-a impresionat foarte mult... Acum toate cantecele lui capata un alt www.youtube.com/watch?v=qHeNzQdC3Ws&mode=related&search=" target="_blank">sens... Stia ca o sa moara, dar a gasit forta si determinarea sa isi traiasca viata pana la capat!

Je suis en vie
Ca n'a pas de prix
Ca n'est pas a vendre
Je suis en vie
Je respire et j'espère
Que tu seras tendre ...

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim spune:

Draga Doru nu am cuvinte sa-ti multumesc pentru cuvintele atat de frumoase pe care ni le-ai scris. Tu stii ca avem un respect deosebit fata de voi amandoi si v-am indragit inca de la inceput ca pe niste oameni pe care i-am fi cunoscut de ani de zile. Eu cred ca intalnirile care ne sunt date pe lumea asta nu sunt intamplatoare...totul are un rost, anumite persoane trebuie sa se intalneasca. Asta pentru ca se cunosc fara a se fi intalnit pana atunci. Chiar daca pare putin incurcat ce spun, stiu ca tu si Lori intelegeti perfect. Si eu si Florin va iubim mult si ii multumim lui Dumnezeu ca a lasat sa ne intalnim. Pentru noi a insemnat enorm faptul ca ati putut ajunge la intalnirea noastra intre prieteni, iar darurile voastre de suflet au ajuns exact acolo unde trebuia: Ruxi este teribil de incantata de cartea din care poate invata bunele maniere, iar eu am inceput deja sa-i completez jurnalul lui Tudor. Va multumim din suflet si promit sa ne vedem curand!

Motanik draga, iti multumesc tare mult, in numele lui Tudor si al meu. Drept sa-ti spun, incerc sa ma mentin cat pot, ca fie-mea e tare critica atunci cand vrea si imi face observatie de cate ori ceva nu e in regula. Sa vezi cand nu-mi sta parul cum trebuie cum ma ia la rost: cand ai programare la coafor? Cand eram insarcinata mereu ma intreba daca dupa ce vine Tudor o sa fiu iar slaba, asa ca mi-am dat silinta sa nu-i insel asteptarile. Stiu cat este de important pentru un copil sa se poata mandri cu mama lui, asa cum stiu cat este de important si pentru sot sa se simta bine alaturi de sotie. Asta ca sa nu mai spun de cat de mult ne creste noua femeilor moralul atunci cand vedem ca aratam ceva mai bine si cand asta ii influenteaza pe cei din jur. Imi cer iertare, nu vreau sa par lipsita de modestie. Ii tin pumnii stransi verisoarei tale sa ajunga cat mai sus in clasament si sa-si vada implinite dorintele pentru care lupta si face sacrificii (stiu bine ce inseamna viata de sportiv).

Draga mea Roxanica pai cum as fi putut sa nu va am alaturi? Doar sunteti parte din familia mea! Stiti bine ca impreuna gandim la problemele pe care le avem, asa cum impreuna incercam sa ne bucuram de cate ori avem prilejul. Esti un om cu totul deosebit si am simtit asta inca de multa vreme. Iti multumesc din suflet pentru gandul bun!

Fug sa fac baitza la voinicul nostru. Asta este cea mai mare distractie a lui...este pur si simplu fericit cand vede ca a venit momentul pentru baitza. Rade si se balaceste de n-ai vazut copil mai fericit.

Va pup si va doresc o seara linistita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prixi spune:

Buna, fetelor!

Ce ocupata e toata lumea...Eu nu am avut mare lucru de facut, dar cum a fost asa de urat la noi, nu am mai iesit pe nicaieri si deci nu am mai avut nimic de povestit...

V-a placut Eurovizionul aseara? Mie nu mi-a placut melodia care a castigat , dar nu sunt eu cea mai in masura sa judec prestatia lor, ca eu sunt total afona! Mi-ar fi placut sa iesim si noi in primii 10, dar n-a fost sa fie! Eu i-am votat pe ai nostri si am vazut ca mai multe fete din Belgia au facut-o, dar la sfarsit din partea Belgiei, Romania nu a primit nici un punct... Chiar nu inteleg cat de multe voturi trebuiau pentru un amarat de punct... In fine, a trecut, dar am ramas cu acelasi gust amar...

Sim, saru'mana pentru cuvintele frumoase! Dar toate suntem niste persoane deosebite !!! Eu ma bucur foarte mult ca am avut sansa sa va cunosc si ca impreuna am putut sa impartasim momente speciale din viata fiecareia...Sper sa mai fie multe si de acum inainte!

M-am uitat dupa postarile lui DidiAlex si nu am gasit nimic in ultimele zile... Sper ca o sa ne anunte si pe noi intr-un fel cand micutul va veni pe lume! Cum nu stiu cand minunea se va produce, eu iti urez de pe acum, draga Alex, o nastere usoara si un bebe sanatos!

Va pup pe toate, fetelor, si va doresc o saptamana minunata! Numai bine!

Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Buna fetelor,
rapotez ploaie, ploaie si iar ploaie :O :O :O
M-am saturat!!!!!!!!!!!!!!!!

Pe We am rezolvat diverse chestii in Segmüller si Ikea, iar ieri, de Muttertag - Ziua Mamei am primit niste lucruri facute de minuta Biancai, EXTRAORDINARE! M-a impresionat f. tare. : un tablou pe care a scris din margeluse colorate "Mama"; un semn de carte pe care a scris "Mama este cea mai buna" (asta l-a lucrat in Ikea simbata la Kinderland); un suport de servetele, 2 felicitari, una sub forma de inima scrisa in scoala (Ma bucur de cite pori te vad; Te gaseste asa de draguta. Iti daruiesc inima mea .......asta ar fi traducerea cit de cit apropiata (ca tot ce va povestesc eu a scris in germana)); apoi o alta felicitare lucrata acasa si cu un Gutschein: 20 Euro din pusculita ei, sa-mi iau eu ce vreau - asta dupa ce toata sapt m-a intrebat cit port la tricou, la pantaloni, la pantofi...cind se poate vedea cu matusa ei....cred ca vroia sa mearga cu sor-mea sa -mi cumpere ceva, dar nu le- apermis timpul, asa ca a pus banutii:-))).
Ce sa va zic.....mi-au dat lacrimile!!!!
Si.,...........am mai primit un parfum, Poeme de la Lancoste.

Duminica va merge la prietena ei la ziua de nastere (e fetita cu care va mai povesteam ca o mai lalaie pe strada pe drumul de lascoala la Hort:-))). I-i duce la teatru si apoi, in fuctie de vreme, la picnic sau acasa la fetita. (mai primise azi inca o invitatie tot pt duminica, dar........cum la prima facusem confirmarea inca de acum 10 zile, pe a doua a trebuit sa o "refuzam politicos".

Saptamina viitoare are iar o aniversare sau botez (ca e vb de aceeasi familie, a caror fetita face 7 ani, dar care au si un baietel de botezat si inca nu s-au decis daca fac aniversarea sau botezul pe 27, nu nbe e clar daca Bia va merge la bowling la aniversare sau la bisereica la botez - cert e ca pe 27 iar pe pe "undeva").

Asta e "agenda de lucru" Biancai, cu scoala si tenis printre......iar, eu....trebuie sa ma "mulez" dupa ea :))

O sapt. frumoasa!

Mergi la inceput