Vrancea(18)
Raspunsuri - Pagina 10
prixi spune:
Buna dimineata! Exceptional intru dimineata, desi sunt pe fuga, dar am aflat ca Alex e la spital si ca i s-a rupt apa...

Asta era pe la miezul noptii...acum s-ar putea ca bebe David deja sa fi aparut pe lume! Ii urez bun-venit, sa fie sanatos si mancacios si sa se bucure parintii si Robertzel de el!!!
Imi vine sa rad de ultimul ei mesaj...
O zi buna tuturor!
Roxana
sim spune:
ALEX felicitari din tot sufletul!
Sa-ti traiasca puiul si sa-ti aduca numai bucurii impreuna cu fratiorul lui! Tu sa te refaci repede si sa ai laptic mult. 
DAVID fii binevenit in lumea asta! Iti doresc sa ai o viata frumoasa, cu impliniri si multa sanatate, sa aduci lumina si bucurie in jurul tau! Dumnezeu sa-ti lumineze calea si sa iti dea tot ce stie El mai bun! Te imbratisam cu drag! 
Doamne, m-am emotionat de nu pot spune. Parca as fi nascut a treia oara. Fiecare nastere este o minune prin ea insasi, dar atunci cand stii ca acel copil a fost atat de dorit si asteptat nu poti sa nu te bucuri din tot sufletul. Ce sa mai discutam, astazi e sarbatoare in familia noastra, a vracenilor. ![]()
Draga Motanik tu esti prea buna si draguta cu mine.
Iti multumesc tare mult ca gandesti asa, desi am mult pana sa ajung sa fiu pe aproape. Drept sa-ti spun, sunt un om care iubesc mult de tot copiii, iar pentru ai mei iti dai seama ca as face orice numai sa le fie bine si sa iasa din ei niste oameni cinstiti si buni. Sper ca 'om gasi calea, ca asa cu timpul si unii de la altii invatam.
Andreia pupam si mami si Bia cu tot dragul! 
Dragele mele, eu n-am mai apucat sa scriu mare lucru pentru ca dupa viroza pe care am avut-o saptamana trecuta, am avut de tras si altele din pacate. Mai intai Ruxi care de mult ce a dansat in sufragerie a cazut si si-a facut o vanataie cat jumatate din obrazul drept. Mergi cu ea prin doctori, ca era suspecta de fractura de sept, fa-i radiografie...dar a vrut Dumnezeu si este bine, acum chiar i-a trecut aproape cu totul.
Apoi a venit randul juniorului care de bine ce incerca sa incheie o viroza, am venit eu si l-am alimentat, asa ca m-am trezit cu niste puseuri de febra care au culminat luni cu un minunat 39.5 pe care nu stiam cum sa-l mai scad. A venit doctorul acasa, l-a vazut, a doua zi am fost si am dat probe de toate felurile (sange, urina si copro). Problema nu era ca facea febra, ci de ce facea febra. Ca semne de viroza pe atunci nu erau cine stie ce si m-am temut sa nu fie alta. Zilele astea m-am plimbat cu el prin medici sa-l verifice prin toate partile si, slava Domnului, pare sa fie bine, mai ales ca nici febra n-a mai facut. Cam atat despre noi, acum suntem bine si asta e cel mai important. ![]()
Va pup si va doresc o zi linistita ca avem de sarbatorit un puiut mic! 
motanik spune:
quote:
Originally posted by copiloi
In urma cu un sfert de ora a nascut DidiAlex!!!
Mama si bebe sunt bine!
Alina
Alina, multumim pt veste!
Alexandra, felicitari, sa te refaci rapid si sa vii sa ne povestesti cum a fost si sa ni-l arati pe junior!
Ah, atatea intrebari am, cum a fost nasterea, ce a zis gazulica, detalii nene, nu gluma!
Te pup, sa va traiasca baietii si sa fie sanatosi iar juniorul sa fie mancacios si cuminte!

Simo, multa sanatate si sa fiti cu totii bine!
--------------------
Andra
dana n. spune:
DidiAlex,felicitari!
Multa sanatate tie si bebeului!
Micutul David sa iti aduca numai bucurii!
Stii,David este numele meu preferat.Daca as avea un baietel tot David l-as numi.
------------------------
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3286839" target="_blank">Diverse
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?catID=87&albumID=3219207" target="_blank">Cununia civila
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3374760" target="_blank">Nunta noastra
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3545232" target="_blank">Luna de miere-Rep.Dominicana
www.arcor.de/palb/thumbs_public.jsp?albumID=3897115" target="_blank">Cuba
flori76 spune:
Alex,felicitari din toata inima!!Sa va traiasca puiutul,sa fie sanatos,norocos si sa va aduca numai bucurii! 
Flori
------------------------
Idealurile sunt ca stelele: s-ar putea sa nu le atingem,
dar ne pot calauzi in viata.
Noi
pet.cost2005 spune:
alex - felicitariiiiiii 

!!! Bun venit bb David sa cresti mare, frumos si mancacios !!!! Si refeacere rapida mamicii !!!!!!
Petronela
puiutul mult dorit !!!!
copiloi spune:
Salutare 
Am primit unda verde de la Didialex sa va pun link-ul cu poza lui www.klinikum-mannheim.de/1609.0.html" target="_blank">David Gabriel de pe site-ul clinicii.
Numai bine!
Alina
prixi spune:
Multumim, Alina! 
Didi, felicitari inca o data pentru minunea de David, refacere rapida si te asteptam sa ne povestesti cum a fost intalnirea! 
David arata foarte bine, putin nedumerit
, dar slava domnului ca totul e bine! Eu chiar ma speriasem cand ne povesteai de retard si altele, despre care eu nu prea stiam mare lucru
, dar vad ca el
e cel mai dolofan bebelus de pe acolo!
Sper ca poti deja sa il alaptezi si ca nu o sa aiba colicei!
Inca o data multa sanatate, si lui si tie, si refacere rapida!
Un week-end placut tuturor! La noi e cald (incredibil) si astazi am avut si soare!
La fel va doresc si voua!!! 
Roxana